Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Бракониери и инспектори ловят риба ръка за ръка
Модератор: bobopeli
Бракониери и инспектори ловят риба ръка за ръка

В нощта срещу събота при акция са хванати двама инспектори на Териториалното звено на ИАРА-Шумен с бракониери, осъществяващи незаконен улов. Изпълнителният директор на ИАРА г-н Явор Недев е в постоянен контакт с дирекцията на вътрешното министерство в Шумен, съобщиха от Изпълнителната агенция по рибаство и аквакултури.
Недев се е заканил, че в понеделник двамата инспектори ще бъдат уволнени дисциплинарно и ще бъдат дадени на прокурор.
"Ще искам най тежкото наказание по НПК за служителите на ИАРА", категоричен е шефът на рибарската агенция. "Още в стъпването ми в длъжност отговорно заявих, че ако установя, че в работата си служители на ИАРА са влезли във връзка с бракониери или са били престъпно небрежни ги очакват строги наказания и прокурор", припомни изпълнителният директор на ИАРА.
- Fishing_Fan
- разбира нещата
Re: Бракониери и инспектори ловят риба ръка за ръка
новината е стара и самия аз съм я пускал в тази тема -> http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 8&start=60
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
...ебати, на снимката се вижда малкото сулче как е ФИРА, мърлячи от глад да умрът.
-
- вече хвърля и на тежко
Миналата седмица бях на яз.Ястребино! От 100 души само ние и още една компания ловяхме риба с въдици! Всичко друго беше парашутисти! И само турска и циганска реч!!!
- MIR4EV
- ще става разбирач
тия откриха топлата вода-сичко е синджир марка-две за мен едно за теб и нека си вали
поне по ДУНАВА е така-ток-бомби нема проблем действайте излизате и делим това е 1000% сигурно ама на кой да кажеш като сичко е МАФИЯ-МАФИЯ-МАФИЯ 

-
- новобранец
И на Стамболийски е така ръка за ръка
по нощите..

г-н Явор Недев ако чете тез статии,ще трябва да се раздели с половината си служители май,май......
Кеф ,цена няма