Бракониери и инспектори ловят риба ръка за ръка

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Аватар
t68
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Бракониери и инспектори ловят риба ръка за ръка

Мнение от t68 »

ИзображениеДвама инспектори от клона на Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури в Шумен били хванати да ловят риба в компанията на бракониери. От ИАРА обявиха, че в понеделник дават двамата служители на прокурор.

В нощта срещу събота при акция са хванати двама инспектори на Териториалното звено на ИАРА-Шумен с бракониери, осъществяващи незаконен улов. Изпълнителният директор на ИАРА г-н Явор Недев е в постоянен контакт с дирекцията на вътрешното министерство в Шумен, съобщиха от Изпълнителната агенция по рибаство и аквакултури.

Недев се е заканил, че в понеделник двамата инспектори ще бъдат уволнени дисциплинарно и ще бъдат дадени на прокурор.

"Ще искам най тежкото наказание по НПК за служителите на ИАРА", категоричен е шефът на рибарската агенция. "Още в стъпването ми в длъжност отговорно заявих, че ако установя, че в работата си служители на ИАРА са влезли във връзка с бракониери или са били престъпно небрежни ги очакват строги наказания и прокурор", припомни изпълнителният директор на ИАРА.
Аватар
Fishing_Fan
разбира нещата
разбира нещата

Re: Бракониери и инспектори ловят риба ръка за ръка

Мнение от Fishing_Fan »

новината е стара и самия аз съм я пускал в тази тема -> http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 8&start=60
Аватар
qno_zloo
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от qno_zloo »

...ебати, на снимката се вижда малкото сулче как е ФИРА, мърлячи от глад да умрът.
dilval
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от dilval »

Миналата седмица бях на яз.Ястребино! От 100 души само ние и още една компания ловяхме риба с въдици! Всичко друго беше парашутисти! И само турска и циганска реч!!!
Аватар
MIR4EV
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от MIR4EV »

тия откриха топлата вода-сичко е синджир марка-две за мен едно за теб и нека си вали :idea: поне по ДУНАВА е така-ток-бомби нема проблем действайте излизате и делим това е 1000% сигурно ама на кой да кажеш като сичко е МАФИЯ-МАФИЯ-МАФИЯ :!:
калоян митев
новобранец
новобранец

Мнение от калоян митев »

И на Стамболийски е така ръка за ръка :axe: по нощите..
Аватар
seeker2
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от seeker2 »

г-н Явор Недев ако чете тез статии,ще трябва да се раздели с половината си служители май,май......
Кеф ,цена няма
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”