Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Спининг излетите ми.
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- Petar Nedev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Спининг излетите ми.
Красота !! Нямам думи !
Респект... 

- koitikaza
- научил се да хвърля
Красота.Респект и малко завист 

- 6tukara
- ще става разбирач
Страхотни излети, Желая ти големи успехи и за напред.
АКО ИМА РИБА И НА БАСТУН, ЧЕ СЕ ХВАНЕ
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Добре дошъл отново!
Снимките са страхотни, особено тези във водата. Пожелавам ти следващата година да е дори по-силна!
Снимките са страхотни, особено тези във водата. Пожелавам ти следващата година да е дори по-силна!
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- сериозен играч
Благодаря на всички за положителните коментари!
По куц излет от вчерашният не съм имал. За цял ден само едно кефалче има няма 15см. Даже не си направих труда да го снимам. Нема си арча лентата я. Освен това паднах 2 пъти в реката до шията във вода, ама се бех саблекъл да си откачам примамките та направо си се изкъпах. От риболова ми останаха спомени от прекрасните места по които минах. Тук снимка на риба няма да видите освен само една.

Те я и въпросната рибка. На това място в най голямата пяна забелязах как много дребни рибки (около 6-7см) скачат срещу падащата вода от каманите. С триста зора успях да хвана с фотото поне една защото се стрелкаха много бързо и докато натисна копчето и се гмурнат във водата. Не съм много сигурен, но дано тези рибки да са такива за които ги мисля.

На края видях някви табели за средновековна църква. Тъй като имах време до влака, реших да я потърся и да я разгледам. След извено ходене стигнах до нея.

Влезнах вътре и я разгледах. Имаше място на което хора преди мен бяха пускали стотинки за късмет и ги събрах
. Шегувам се естествено. Исках и аз да си пожелая нещо, но се чудех какво по напред..... Както и да е бръкнах в джоба изкарах некви стинки и ги оставих за късмет и аз. Пожеланията ми бяха толко объркани, че ако има Някой горе, със сигурност нищо не е разбрал. На края стигнах до гарата. Тамза малко не направих меле. Едвам си сдържах нервите. Отивам до кръчмата да си взема една бира, а от вън некви местни седнали и си пият ракия. Минавам покрай тях, а те почват да ми свиркат и да ми викат. Аз естествени никво внимание не им обърнах.Везнах в кръчмата без дори да ги поглеждам.Взех си бирата излезнах и пак ги подминах и чувам зад себеси някой ми вика Ей капут. Е не издържах. Викам си може бой да ям защото бяха 5 човека на масата, ама поне на тоя ще му разбия главата. Спрях се. обърнах се и тръгнах към тях. А тоя дет ме напсува,гледам го некъв пенсионер с бастун вкарал повече ракия. Стигнах до масата, ама кат го видях кво представлява просто му казах да не се заяжда на тез години.А другите на масата некви мангали седът и гледат. Почнаха да ми обясняват, че тоя бил некъв германец и искал да ме пита нещо. Верно бил шваба. почна да ми се извинява на развален български. Казах му, че не ми се говори и си тръгнах. Просто не виждах смисъл да говоря снего, камо ли да го ударя. На края дочаках експреса за София

По куц излет от вчерашният не съм имал. За цял ден само едно кефалче има няма 15см. Даже не си направих труда да го снимам. Нема си арча лентата я. Освен това паднах 2 пъти в реката до шията във вода, ама се бех саблекъл да си откачам примамките та направо си се изкъпах. От риболова ми останаха спомени от прекрасните места по които минах. Тук снимка на риба няма да видите освен само една.

Те я и въпросната рибка. На това място в най голямата пяна забелязах как много дребни рибки (около 6-7см) скачат срещу падащата вода от каманите. С триста зора успях да хвана с фотото поне една защото се стрелкаха много бързо и докато натисна копчето и се гмурнат във водата. Не съм много сигурен, но дано тези рибки да са такива за които ги мисля.

На края видях някви табели за средновековна църква. Тъй като имах време до влака, реших да я потърся и да я разгледам. След извено ходене стигнах до нея.

Влезнах вътре и я разгледах. Имаше място на което хора преди мен бяха пускали стотинки за късмет и ги събрах

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Как върви МВЕЦа там 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
-
- сериозен играч
- баш_майстора
- сериозен играч
- Обратна връзка:
продължаваш ли да го твърдишLynyrdSkynyrd написа:По куц излет от вчерашният не съм имал.

"Няма риба в реката, само пъстърва, откакто се появи тя и изяде всичката друга риба..."
-
- сериозен играч
Излета ми с теб вече е номер едно в класацията ми за куц излет.
Сега като се замисля май винаги може да става по зле. Ама то тва от земетресенията май ще да е. Поне си имам оправдание

-
- сериозен играч
Не се притеснявай колега. На мен не ми пречи че си пуснал тук темата ти. Рибата, която си хванал е много голяма. Аз мога само да мечтая за такива размери!

- pachosz
- сериозен играч
Някой оправи грешката ми, ама така и не разбрах кой, да му благодаряLynyrdSkynyrd написа:Не се притеснявай колега...

А твойте снимки са наистина уникални!!!

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
pachosz написа:Някой...

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
- pachosz
- сериозен играч
Павел Иванов написа: ...

От двете има и за двама ви - за теб и за колегата LynyrdSkynyrd

Даже от втората екстра като си изберете по една, и за мен една ще остане...

-
- сериозен играч
Първата екстра ще я оставя на Павката, а за втората........... "И трите ли дядо попееее"