Правилен ли е изборът ми на мач и макара?

Модератор: sapuna

abugarsia
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Правилен ли е изборът ми на мач и макара?

Мнение от abugarsia »

здравей колега за последните два месеца си купих два мача на filstar страхотни пръчки са според мен за парите си а моделите са FilStar - Extreme Match 3.9м и FilStar - X-Treme Super Match 3.9м по ми допада втората за макарите на viva ще ти кажа чеса перфектни аз използвам viva speedy 20 за мача и съм много доволен :D :D :D :D
Аватар
svilen_sa6kov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от svilen_sa6kov »

Колега вземи си едно танова комплектче и ще останеш повече от доволен
http://www.aquasport-n.com/index.php?p= ... ubgroup=54
http://www.aquasport-n.com/index.php?p= ... bgroup=159
Това е комплект:
-които ще ти е удобен за транспорт
-ще успее да покрие всичките ти нужди при всякакъв риболов на леко/ макарата е с три шпули, а пръчката сревнително универсален боец/
-ще ти достави удоволствие с приятния строи на пръчката и невероятно добрата работа на макарата.
-на които можеш да разчиташ.
Обмисли това предложение - струва си определено.
По- добре детето с въдица в ръката :fishing3: , отколкото пред видеоиграта :finga: .
pif4o77
новобранец
новобранец

Мнение от pif4o77 »

Приятели ( още не смея да ви наричам колеги щото не съм хванал ни една риба с новата ми пръчка :) ) та днес взех че взех пръчка :) Филстар мач 4.20 с акция 10-30, бая е дълга като е сгъната ама хубуу че колата е голяма :mrgreen: За макара много се чудих тая вива наистина изглежда и работи супер, ама по ми легна на сърце едно Ryobi за 58лв че и продавача ми подари една корда бонус към покупката :wink: e това е http://webcache.googleusercontent.com/s ... lr=lang_bg
Не знам правилно ли съм постъпил или не ама като цяло комплекта ме кефи остана да хвана и некои рибок :)
simo72
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от simo72 »

pif4o77 написа:Приятели ( още не смея да ви наричам колеги щото не съм хванал ни една риба с новата ми пръчка :) ) та днес взех че взех пръчка :) Филстар мач 4.20 с акция 10-30, бая е дълга като е сгъната ама хубуу че колата е голяма :mrgreen: За макара много се чудих тая вива наистина изглежда и работи супер, ама по ми легна на сърце едно Ryobi за 58лв че и продавача ми подари една корда бонус към покупката :wink: e това е http://webcache.googleusercontent.com/s ... lr=lang_bg
Не знам правилно ли съм постъпил или не ама като цяло комплекта ме кефи остана да хвана и некои рибок :)
Честито пич ! Дано скоро и риба хванеш , и задължително да ни я покажеш ! Един съвет от мен - ходене му е майката ! Който ходи , той хваща :lol: !
Върл Shimano фен!
pif4o77
новобранец
новобранец

Мнение от pif4o77 »

Е пък ако хвана нещо дет си струва да се покаже.... :wink:
Аватар
svilen_sa6kov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от svilen_sa6kov »

Честито :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Прекрасен избор си направил.
Дано скоро с рибка и то мерна да сефтосаш придобивките.
Наслука.
По- добре детето с въдица в ръката :fishing3: , отколкото пред видеоиграта :finga: .
kokoparcala
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kokoparcala »

честито колега хубава комбинацийка си врътнал аз имам мач на филстар и съм много доволен а риобито съм го въртял и риби съм вадил много хубава макаричка наслука с новите такъми :smt023 :smt023 :smt023
Никой не може да ти отнеме мечтите
pif4o77
новобранец
новобранец

Мнение от pif4o77 »

Мерси колеги да ви се връщат пожеланията и рибите :)
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Извинявайте, че се намесвам, но при толкова много теми човек трудно може да се ориентира. Имам едно питане към по знаещите от мен :( . Каква е разликата при монтажа на мач линия от обикновената линия "на леко" с проста спинингова пръчка и макара? И ако може да дадете малко акъл - какви са изискванията за мач ползван по язовири? Признавам си, че никога не съм го чувал това чудо "МАЧ" и ми е пълна мъгла :oops: . Ако можете помогнете.
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
pif4o77
новобранец
новобранец

Мнение от pif4o77 »

Да, отговорите ще са интересни и за мен, аз само пък бях чувал за мач, ама като го хванах и си викам тва е моята въдица :) телескопа сега ми се види гати китюка :) единствения кусур му е транспортната дължина ама си купих по голяма кола да мога си возя мача хахахахах :mrgreen:
simo72
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от simo72 »

antivik написа:Извинявайте, че се намесвам, но при толкова много теми човек трудно може да се ориентира. Имам едно питане към по знаещите от мен :( . Каква е разликата при монтажа на мач линия от обикновената линия "на леко" с проста спинингова пръчка и макара? И ако може да дадете малко акъл - какви са изискванията за мач ползван по язовири? Признавам си, че никога не съм го чувал това чудо "МАЧ" и ми е пълна мъгла :oops: . Ако можете помогнете.
Потърси във форума . По въпроса има исписано много ! Най - общо , мачовия риболов , е риболов с ваглер , и потъващо / мачово / влакно !
Върл Shimano фен!
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

simo72 написа:
antivik написа:Извинявайте, че се намесвам, но при толкова много теми човек трудно може да се ориентира. Имам едно питане към по знаещите от мен :( . Каква е разликата при монтажа на мач линия от обикновената линия "на леко" с проста спинингова пръчка и макара? И ако може да дадете малко акъл - какви са изискванията за мач ползван по язовири? Признавам си, че никога не съм го чувал това чудо "МАЧ" и ми е пълна мъгла :oops: . Ако можете помогнете.
Потърси във форума . По въпроса има исписано много ! Най - общо , мачовия риболов , е риболов с ваглер , и потъващо / мачово / влакно !
Ясно-о-о, ще трябва да се поровя във фарума. По мое време тези термини"ваглер" и какво беше другото там липсваха - изглежда, бая съм одъртял :? . А на хората които могат да си купуват коли според пръчките само мога да завиждам, щото аз съчетавам туризъм с риболов, ходя пеша.
pif4o77
новобранец
новобранец

Мнение от pif4o77 »

................. . А на хората които могат да си купуват коли според пръчките само мога да завиждам, щото аз съчетавам туризъм с риболов, ходя пеша.
Ама ти наистина ли се хвана на тая приказка :mrgreen: тя че колата е голяма е голяма иначе трябваше да си купувам некои телемач което не ми се щеше, ама чак да си сменя колата за да си возя пръчката беше в кръга на шегата :)
Аватар
Black sea_fb
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Black sea_fb »

Аз си купих филстар премиер 4;20м акция 10;30
Макара шимано катана 2500
Много сам доволен
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

pif4o77 написа:
................. . А на хората които могат да си купуват коли според пръчките само мога да завиждам, щото аз съчетавам туризъм с риболов, ходя пеша.
Ама ти наистина ли се хвана на тая приказка :mrgreen: тя че колата е голяма е голяма иначе трябваше да си купувам некои телемач което не ми се щеше, ама чак да си сменя колата за да си возя пръчката беше в кръга на шегата :)
Говоря принципно, щото мен докторите отдавна ме бракуваха и не ми дават и книжка за мотопед :( , за кола да не говорим. За това където и да тръгна се съобразявам с килограми и грамове лошото е, че по - ми допада ловене на дъно, но не съм се спрял да пробвам нещо ново за мен :) .
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”