Къде се намирам:
Мероприятия
Състезания и Първенства
naRiba.com

Форум

Състезание по "Фидер" риболов
Модератори: Павел Иванов, Кърцата
Re: Състезание по "Фидер" риболов
Така,
Трябва да се има в предвид ,че на състезанието ще се лови доста по-малко риба отколкото на свободен риболов.
"Коопринка" ми е любим язовир
, но аз на повече от 100 км. няма да мога да присъствам
Другото което е важно според мен е да има нормално проходим път!
От другата страна на язовира който се вижда от магистралата има и друг арендован......
http://www.ribolov-pri-cico-mitko.com/index.php
Аз лично не съм ходил там, не знам дали има подходящи условия и добра ивица. Таксата е малко висока ,но предполагам ,че ако говорим с собственика..... Може да се измисли нещо
Трябва да се има в предвид ,че на състезанието ще се лови доста по-малко риба отколкото на свободен риболов.
"Коопринка" ми е любим язовир

Другото което е важно според мен е да има нормално проходим път!
От другата страна на язовира който се вижда от магистралата има и друг арендован......
http://www.ribolov-pri-cico-mitko.com/index.php
Аз лично не съм ходил там, не знам дали има подходящи условия и добра ивица. Таксата е малко висока ,но предполагам ,че ако говорим с собственика..... Може да се измисли нещо

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Нека се оредложат 3 водоема и да се направи гласуване. Ако не ми е далеко ще има 2-ма и от нас.
От мен язовир Сопот. 100км от София. 120 от Пловдив. 100 от Търново.
Кажи на някой,че има 300 милиарда звезди във Вселената и той ще ти повярва.Кажи му ,обаче че пейката е с неизсъхнала боя и той ще я пипне,за да се убеди,че е така.
-
- фен клуб-скобар
Язовира отляво,,отивайки към Пловдив е "При ДОНКА"
.
Отдясно е Славовица,арендатора се казва Митко и е бивш състезател по риболов.
Само първия язовир има условия (терен) за състезание.
При втория язовир няма много място,особенно при високо ниво на водата.

Отдясно е Славовица,арендатора се казва Митко и е бивш състезател по риболов.
Само първия язовир има условия (терен) за състезание.
При втория язовир няма много място,особенно при високо ниво на водата.
Привет и от мен.Първо вижте тази тема http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 402#p70402
мисля,че за този язовир става въпрос.Вярно доста отдавна беше,но ако е същият арендатор мисля,че
положението не се е променило много.Намира се от лявата страна на магистралата посока Пловдив
на 60 и някой си километър при село Церово.Дано съм бил полезен.Иначе и аз съм за състезанието
мисля,че за този язовир става въпрос.Вярно доста отдавна беше,но ако е същият арендатор мисля,че
положението не се е променило много.Намира се от лявата страна на магистралата посока Пловдив
на 60 и някой си километър при село Церово.Дано съм бил полезен.Иначе и аз съм за състезанието

Колега ти ще се ангажираш ли с осигуряването на място за състезанието?Andrey_76 написа:Нека се оредложат 3 водоема и да се направи гласуване. Ако не ми е далеко ще има 2-ма и от нас.
Ако се съберем 20 човека ще ни трябват около 150-200 м.
Има ли риболов на язовира през месец октомври?
Аз си мислех за яз.Извево до с.Горна гращица / Кюстендилско/ на около 80 км. от София. Язовирчето е малко , но държи доста риба и е приятно. Предполагам няма да е проблем да се уговорим със собственика/ имаше състезание на манията там/. Лошото е ,че е удобно само от София...което не ми се иска!!!
-
- вече хвърля и на тежко
Мътеница е в почти в центъра на БГ има риби и чист бряг ето:
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=7&t=38908
АКО ТЪРСИШ ДУШЕВЕН КОМФОРТ...

НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С ГЛУПОСТИ ОТИВАЙ НА ГЬОЛА

НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С ГЛУПОСТИ ОТИВАЙ НА ГЬОЛА
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
...до колкото виждам, брегът като структора е един от любимите ми.paranorm написа:Мътеница е в почти в центъра на БГ има риби и чист бряг ето:
Идеален е 
Някой има ли връзка с арендатора?

Някой има ли връзка с арендатора?
Здравейте,
и аз бих могъл да се включа, но не мога да кажа от сега със сигурност.Абсолютен аматъор съм, но щом е за спорта.
и аз бих могъл да се включа, но не мога да кажа от сега със сигурност.Абсолютен аматъор съм, но щом е за спорта.
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
и аз съм за сопот има ивици колкото искаш.и всички са равнопоставени,и горе долу е проходимAndrey_76 написа:Нека се оредложат 3 водоема и да се направи гласуване. Ако не ми е далеко ще има 2-ма и от нас.

-
- кандидат преподавател
Хубава идея ,сигурно ще присъствам, и мисля че ако замисъла не е да е регионално,трябва да се помисли по въпроса за язовира.Ако е в центъра ще дойдат доста хора ,не само от София ,Пловдив 

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
За съжаление немога да поема ангажимент със подготовка защото в къщи имам един малък бебокkoki написа:Колега ти ще се ангажираш ли с осигуряването на място за състезанието?Andrey_76 написа:Нека се оредложат 3 водоема и да се направи гласуване. Ако не ми е далеко ще има 2-ма и от нас.
Ако се съберем 20 човека ще ни трябват около 150-200 м.
Има ли риболов на язовира през месец октомври?
Аз си мислех за яз.Извево до с.Горна гращица / Кюстендилско/ на около 80 км. от София. Язовирчето е малко , но държи доста риба и е приятно. Предполагам няма да е проблем да се уговорим със собственика/ имаше състезание на манията там/. Лошото е ,че е удобно само от София...което не ми се иска!!!

Кажи на някой,че има 300 милиарда звезди във Вселената и той ще ти повярва.Кажи му ,обаче че пейката е с неизсъхнала боя и той ще я пипне,за да се убеди,че е така.
супер идея ...подкрепям ви напълно независимо ,че съм нов в това и независимо каде ще се проведе
пазете чисто ,не е толкова трудно
Давайте предложения
До тук възможните варианти са два яз.Сопот и водема до с.Мътеница.
Как е положението по това време на годината на яз.Пясъчник? Има ли подходящи места?
Друг вариант е яз.Домлян
Но там има само малки "Бабки"
, но място ще има със сигурност!

До тук възможните варианти са два яз.Сопот и водема до с.Мътеница.

Как е положението по това време на годината на яз.Пясъчник? Има ли подходящи места?
Друг вариант е яз.Домлян

Но там има само малки "Бабки"

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
koki написа:Давайте предложения![]()
До тук възможните варианти са два яз.Сопот и водема до с.Мътеница.![]()
Друг вариант е яз.Домлян![]()
Но там има само малки "Бабки", но място ще има със сигурност!

Някой може ли да даде инфо