КЕФАЛОВИ ( илария, платерина, кефал ) - 2010

Модератори: emo vasilev, alekst

Заключено
Боцмана
сериозен играч
сериозен играч

Re: КЕФАЛОВИ ( илария, платерина, кефал ) - 2010

Мнение от Боцмана »

danielvalev написа:Здравейте колеги, дайте малко информация за района около Бургас
Такава ситуация, като във Варна засега няма при нас колега. Тръпнем в очакване :D
Аватар
sarfa
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от sarfa »

danielvalev написа:Здравейте колеги, дайте малко информация за района около Бургас

Пълна скръб. :smt068 :smt007
miro_atanasov
новобранец
новобранец

Мнение от miro_atanasov »

Вълнолома, от 17 до 18ч.- 15 иларии и един зарган.Досега не бях виждал толкова много хора там :shock: :lol:
ico000_
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ico000_ »

от 15 до 17 часа - мястото Вълнолома, 43 иларии + 1 каиш :) с червеи на 3 дена . Такова чудо от 4 години не е било:) наслука на всички , утре пак сме там!
ianimar
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ianimar »

здравейте колеги,добре е че има риба и сте си направили голям кеф.Но след това да бяхте си събрали боклуците.
miro_atanasov
новобранец
новобранец

Мнение от miro_atanasov »

ianimar написа:здравейте колеги,добре е че има риба и сте си направили голям кеф.Но след това да бяхте си събрали боклуците.
Тъй като го приемам малко лично, защото го пишеш след мой коментар....нека те осведомя! Моя торбичка + парче вестник+10-тина хартиени кърпи, съм ги изхвърлил точно в кошчето след стълбата на морска гара ! Та внимавай малко с думите, защото без доказателства , всичко е клевета..... :D
Аватар
vulko0
новобранец
новобранец

Мнение от vulko0 »

Эдравейте колеги .буклука си събрах. И рибка си фанах :D 12 кг.илария и 1 эиэи :D на вълнолома от 10.00 до18.00
ianimar
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ianimar »

не обиждам никой лично ,но и ти си видял че мизерията е огромно голяма
Венцислав Чанков
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Венцислав Чанков »

vulko0 написа:Эдравейте колеги .буклука си събрах. И рибка си фанах :D 12 кг.илария и 1 эиэи :D на вълнолома от 10.00 до18.00
Мдааааа,който ходи редовно-ще хване :D.
Аватар
1000n
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от 1000n »

Относно отпадъците на вълнолома проблемът си е сериозен, защото там кошчета за отпадъци няма, но за сметка на това пък вятър почти винаги има! :? Та не се сещам какво кошче може да се постави там, такова, че боклуците да не изхвърчат обратно от там навън вследствие силният вятър! :( Кошчето трябва да е тежко и да има някакъв капак - например може да се постави някой контейнер, ама пък не се сещам как ще се извърлят пък отпадъците от контейнера! :smt102

Но виждате ли хладилникът в жълтия контейнер на снимката, по-долу

Изображение

Това чудо си плуваше съвсем спокойно във водата точно пред Морска Гара, където обикновено спират големите пътнически кораби! :shock: Радостното беше, че остатъкът от хладилник не тежеше повече от 10кг и успях някакси да го извадя от морето, добре, че групата чужденци в едно от пиратските корабчета, което беше наблизо не го забеляза или поне се надявам, че не го е забелязала....... :( То, че по повърхността на водата плуват там всякакви пластмасови шишета, найлонови пликчета и нефтени продукти си е ясно, но цял хладилник да плува там, досега не бях виждал! :shock: Между другото гледам, че като цяло колегите се стараят да не замърсяват с отпадъци(или поне пред Морска Гара е такова положението), но проблемът вече е, че или няма кошчета или са препълнени с отпадъци, които пък на свой ред преливат навън и мизерията пак е налице! :? Т.е. вече си изхвърляме боклуците в кошчетата, но кошчетата май няма кой да ги чисти! Аз изхвърлих в контейнера зад сградата отпадъците от едно преливащо кошче, но какво е било след два дни, например, вече не знам! Сега не съм във Варна! :( Проблемът е, че най-северното кошче, на Морска Гара, често се препълва докато другите кошчета си остават празни, тъй като са поставени на места, където трудно се забелязват - т.е. забутани са почти до яхтите ...... Така, че колеги, ако споменатото кошче прелива от боклуци, моля ви изхвърляйте боклуците в другите кошчета, които са на 20-ина метра от там, за което ви благодаря предварително! :) Така ще можем да ловим риба там и за в бъдеще! :D Наслука на всички! :D
Аватар
даката
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от даката »

вчера от18.30 до 19.30 три платерини по над 400гр.и пет едри иларии появисе и зарганка колегата
изкара 3 броя.Това е от Балчик на потъваща бомбарда :drinkers: НАСЛУКА
риба къща няма-риба време няма
ivojekov_vet
новобранец
новобранец

Мнение от ivojekov_vet »

Тази сутрин на вълнолома отново е манифестация. От чупката до фара хората са наредени през метър и има защо. Иларията е в изобилие, гладна и на няколко метра от брега. На по голяма дистанция илизат заргани в прилични размери. На дългите пръти вадят граца и харип. Въобще последните няколко дни са проста една сбъдната риболовна мечта. :D :D :D :D :D
dr-marti
новобранец
новобранец

Мнение от dr-marti »

Браво докторе , ние на юг май ще я почакаме още малко !
mi7aka_gt
новобранец
новобранец

Мнение от mi7aka_gt »

даката написа:вчера от18.30 до 19.30 три платерини по над 400гр.и пет едри иларии появисе и зарганка колегата
изкара 3 броя.Това е от Балчик на потъваща бомбарда :drinkers: НАСЛУКА
В Балчик къде ? на коя буна
Риболова е като футбола,не всеки удар е гол и не всеки улов стига до тигана
ico000_
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ico000_ »

днес по слабо на вълнолома, обърна юг вятър, от 11 до 3 - 17 иларии и 2 зизита, всякакъв вид бомбарда се изпробва, дано утре морето е по спокойно.
Относно боклуците лично аз събрах и на колегите около мен торбичките, но като цяло е много мръсно и на никой не му прави впечатление. Ако всеки изхвърли по 10 торбички след 1 година може и да няма :)
Заключено

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”