Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Бунгала на Доспат или на Батак
Модератор: Кърцата
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Бунгала на Доспат или на Батак
Защото миналата година и аз бях пред твоита дилема и търсех ли търсих,четох ли четох ,и на края си взех палатката под мишкаprospect написа:Защо си на такова мнение за Ива специално в други форуми ми казаха добри неща и ми го препоръчват.Сподели си мнението защо да отида другаде ?aaa11 написа:prospect написа:хах няма лошо случва се на всекииначе е решено ще се ходи на бунгало в комплекса Ива на Доспат.А за останалото като се пребера в неделя ще кажа дали е имало нямало и т.н.
брат разровисе малко из други форуми за ИВА, не съм чул добри неща![]()
Мерси за инфото обаче вече е решено в семейството че ще ходим този път на Доспат а Батак друг път макар че имаше големи спорове вкъщиaaa11 написа:колега ето едно испитано място от мен .Парите ,заслужава си да ги дадеш ,Батак е 250 метра http://www.7m-bg.com/

е да това беше първоначалната идея с палатката но вече захладня бая и нощеска ще има да се гушкаме та гушкаме че да не измръзнем
и нямаме избор иначе с най - голям кеф отивам на палатка 

Respect.Peace&Love
-
- научил се да хвърля
Ами колега, ако е за една макс две нощувки все още може и на палатка, но за повече време
, иначе в момента е доста пусто там.

Бунгала на батак мога ти предложа, ама ни едните ни другите са близо до язовира, поне 300 метра има, като едните са от западната страна на язовира, там къде ще ловиш акъла ми не побира
другите са точно до Орбита, и двата вида са доста прилични бунгала, за по 4 човека. По спомен цените от преди 2 години бяха по 50 лева бунгало. Ако те устроиват да почвам да търся телефони
А на доспат знам чуден евтин хотел близо до южната част на язовира дето е стената, по спомен огромна двоина стая беше 25 лева, маи имаше и апартаменти. Е, ама хотела не е в гората, но поне е на края и е на тихо място 

- ivanka
- Модератор
- Обратна връзка:
prospect,
какво стана, има ли резултати, аз утре заминавам
какво стана, има ли резултати, аз утре заминавам

нещо не можех да влезна тея дни в форума незнам защо ....... Както и да е .Значи за 3-те дена където бяхме на Доспат бяхме пълно капо
Ловихме на блесна , на воблери , на плувка на дъно от лодка от бряг от каквото пожелаеш нищо!!!!!! Да бяхме само ние капо да каже човек ей гледай ги тези неможачи каръци или каквито и да е било но имаше сумати народ който по същият начин като нас всякакви видове опити от всякакви места но на никой нищо не му даде ужас направо ........ Най - тъпото е че едни мой приатели бяха на Батак.Там обаче е друго нещо вече.Пъстърва на воблер от лодка кажи речи 5 кила за 2 дена , 3 шарана по 3-4 кила на топче , толстолоб 7 кила и още някакви рибета са вадили така че по добре ходи на Батак.Другото което е кофти на Доспат , от брега ако искаш да ловиш има страшно много водорасли.Говорих си с местните който бяха около нас и разправят че никога не е било такова нещо на язовира.Нито е имало толкова водорасли , имало е риба но има толкова много мрежари че си е ебало мамата с извинение направо ужас.Поне времето беше хубаво и имаше какво да се пие ...... 

Respect.Peace&Love