Правилен ли е изборът ми на мач и макара?

Модератор: sapuna

pif4o77
новобранец
новобранец

Re: Правилен ли е изборът ми на мач и макара?

Мнение от pif4o77 »

Съжалявам за което, ама днешно време наи малко пък на доктори и на майстори може да се има вяра, и докторите станаха като майсторите един дол дренки, хвани единия тресни го в другия. Да не дава господ да се разболееш, ама тва е друга гадна тема да не я захващаме. Да си гледаме живота и с повече късмет може да го изживеем добре :)
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

pif4o77 написа:Съжалявам за което, ама днешно време наи малко пък на доктори и на майстори може да се има вяра, и докторите станаха като майсторите един дол дренки, хвани единия тресни го в другия. Да не дава господ да се разболееш, ама тва е друга гадна тема да не я захващаме. Да си гледаме живота и с повече късмет може да го изживеем добре :)
За мене това не важи. Бракуваха ме от преди по-вече от 20 години, гат ни гледаха на донаборните комисии :| . А кат съм се набъркал в темата може ли да дадете препоръки (по-знаещите) за сопа подходяща за река, в смисъл - да не е телескоп и метраж лесен за транспорт и ползване?
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
pif4o77
новобранец
новобранец

Мнение от pif4o77 »

Аз и да не съм от много знаещите, щом не искаш да е телескоп, маи не остава какво друго освен МАЧ , щом ходиш пеш нема да ти пречи да
го носиш на ръка и да се чудиш къде да го събереш в колата, а пък е уникално лек, разправят че и кефа да ловиш с него бил голям :) Още не съм имал почивен ден да пробвам моя ама другата седмица ще скокна до марица да извадя 10тина шарана и 4-5 сома :mrgreen:
И все пак нека разбиращите да препоръчат пръчка на колегата :)
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

pif4o77 написа:Аз и да не съм от много знаещите, щом не искаш да е телескоп, маи не остава какво друго освен МАЧ , щом ходиш пеш нема да ти пречи да
го носиш на ръка и да се чудиш къде да го събереш в колата, а пък е уникално лек, разправят че и кефа да ловиш с него бил голям :) Още не съм имал почивен ден да пробвам моя ама другата седмица ще скокна до марица да извадя 10тина шарана и 4-5 сома :mrgreen:
И все пак нека разбиращите да препоръчат пръчка на колегата :)
Благодарско за акъла, от другата заплата ще се развъртя по магазините и ще оборудвам нещо. На слука и дано имаш късмет, щото рибата гат реши че неще нищо не става :) .
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
pif4o77
новобранец
новобранец

Мнение от pif4o77 »

Е сега понеделник смятам да направя сефтето на моята тояга, да видим ще хване ли риба или развалена пръчка са ми дали :mrgreen:
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”