Подмяна на водач на FOCUS aqua match ?

Счупили сте любимия си такъм? Попитайте останалите как да се справите с проблема

Модератор: emo vasilev

Публикувай отговор
cecobsl
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Подмяна на водач на FOCUS aqua match ?

Мнение от cecobsl »

Здравейте колеги,търся майстор във Варна /може и другаде/да ми подмени счупен водач на FOCUS aqua match .Водачът е като на всички мачови пръчки с две крачета,захванат със смола и лаково покритие,отчупен от основа,на второ коляно.При интерес мога да направя снимки и да ги изпратя.Въпроси и предложения тук в темата,на ЛС, скайп ceco_bsl или телефон 0887448285-Цецо.Мога да го изпратя и по ЕКОНТ за да бъде извършен ремонта.Благодаря предварително!
Аватар
danev69
сериозен играч
сериозен играч

Re: Подмяна на водач на FOCUS aqua match ?

Мнение от danev69 »

човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
cecobsl
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от cecobsl »

Благодаря колега!Тази тема я видях,но не знаех ,че поправя и водачи.Ще му звънна да го попитам.
NikiStoianov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от NikiStoianov »

Здрасти. Преди няколко месеца и аз имах такава нужда. Един приятел беше счупил преден водач та ме помоли да го сменя. Със сигурност водачи сменят в магазин Го Фиш - срещу полиграфията. http://www.bgmaps.com/link/6E879B72FD55 ... 2AA1873114
Само че там ми казаха остави пръчката, до два дни ще е готова, което за мен е смехотворно - два дни да чакам за един водач.
Освен там има още един магазин, за който съм сигурен - караш по бул. Сливница в посока центъра и като стигнеш светофара на Лятно кино "Тракия" правиш ляв завой на горе за стадион Спартак -100-200 метра по-напред е магазина и ще ти се падне отляво. На самата главна улица е - малко магазинче. http://www.bgmaps.com/link/7C5FECD29FE4 ... 51FF914423
Там ми казаха - ела следобед, няма го момчето дето ги прави.
В крайна сметка аз сам си го залепих, но при мен елементарно - върхов водач от обикновените. На мач не бих рискувал сам да правя. И все пак да уточня, че конкретно за мачови водачи не съм питал дали правят. Ако имам път към магазини ще разпитам пак.
cecobsl
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от cecobsl »

Благодаря!Знам го магазинчето,ще отида да попитам!
Публикувай отговор

Обратно към “Как да си поправя или направя...?”