Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Подмяна на водач на FOCUS aqua match ?
Модератор: emo vasilev
-
- вече хвърля и на тежко
Подмяна на водач на FOCUS aqua match ?
Здравейте колеги,търся майстор във Варна /може и другаде/да ми подмени счупен водач на FOCUS aqua match .Водачът е като на всички мачови пръчки с две крачета,захванат със смола и лаково покритие,отчупен от основа,на второ коляно.При интерес мога да направя снимки и да ги изпратя.Въпроси и предложения тук в темата,на ЛС, скайп ceco_bsl или телефон 0887448285-Цецо.Мога да го изпратя и по ЕКОНТ за да бъде извършен ремонта.Благодаря предварително!
- danev69
- сериозен играч
Re: Подмяна на водач на FOCUS aqua match ?
човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
-
- вече хвърля и на тежко
Благодаря колега!Тази тема я видях,но не знаех ,че поправя и водачи.Ще му звънна да го попитам.
-
- ще става разбирач
Здрасти. Преди няколко месеца и аз имах такава нужда. Един приятел беше счупил преден водач та ме помоли да го сменя. Със сигурност водачи сменят в магазин Го Фиш - срещу полиграфията. http://www.bgmaps.com/link/6E879B72FD55 ... 2AA1873114
Само че там ми казаха остави пръчката, до два дни ще е готова, което за мен е смехотворно - два дни да чакам за един водач.
Освен там има още един магазин, за който съм сигурен - караш по бул. Сливница в посока центъра и като стигнеш светофара на Лятно кино "Тракия" правиш ляв завой на горе за стадион Спартак -100-200 метра по-напред е магазина и ще ти се падне отляво. На самата главна улица е - малко магазинче. http://www.bgmaps.com/link/7C5FECD29FE4 ... 51FF914423
Там ми казаха - ела следобед, няма го момчето дето ги прави.
В крайна сметка аз сам си го залепих, но при мен елементарно - върхов водач от обикновените. На мач не бих рискувал сам да правя. И все пак да уточня, че конкретно за мачови водачи не съм питал дали правят. Ако имам път към магазини ще разпитам пак.
Само че там ми казаха остави пръчката, до два дни ще е готова, което за мен е смехотворно - два дни да чакам за един водач.
Освен там има още един магазин, за който съм сигурен - караш по бул. Сливница в посока центъра и като стигнеш светофара на Лятно кино "Тракия" правиш ляв завой на горе за стадион Спартак -100-200 метра по-напред е магазина и ще ти се падне отляво. На самата главна улица е - малко магазинче. http://www.bgmaps.com/link/7C5FECD29FE4 ... 51FF914423
Там ми казаха - ела следобед, няма го момчето дето ги прави.
В крайна сметка аз сам си го залепих, но при мен елементарно - върхов водач от обикновените. На мач не бих рискувал сам да правя. И все пак да уточня, че конкретно за мачови водачи не съм питал дали правят. Ако имам път към магазини ще разпитам пак.
-
- вече хвърля и на тежко
Благодаря!Знам го магазинчето,ще отида да попитам!