Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

ЗАРГАН - 2010
Модератори: emo vasilev, alekst
- 1000n
- разбира нещата
Re: ЗАРГАН - 2010
Е, да ама полза от само четящи всички тук имаме много по-малка, отколкото от четящи и пишещи!vankata88 написа:Приемам забележката!Само ще чета

Настрана от всичко казано дотук, почти съм сигурен, че си виждал случаи, в които един или двама колеги хващат риба постоянно, докато останалите предимно само ловят, но не хващат

- sardina
- научил се да хвърля
Днес отново бях на Кранево на първа буна още в 6:15 заедно с брат ми и един приятел. До 7:00 имаше удари на всяко хвърляне. Някои се откачаха, защото бяха дребни, а и като цяло рибата пипаше плахо. След това последва 3-часово мятане без нито 1 удар. Да се чуди човек какво стана. Гледах, че и при колегите е същото. Грабнахме си такъмите и на път за Варна минахме покрай Ной. Там говорих с други колеги, които идваха от Аспарухов мост и казаха, че и при тях е същото. Дано някой се похвали с успех, а не само с туризъм като нас. Като резултат : 3 човека - 16 заргани и 2 платерини.
Добър риболов е този, за който не ти омръзва да разказваш!
-
- вече хвърля и на тежко
днес на германката от 8-10 часа 2 зарганчета 3 платерини,много слабо от 10 да 12 часа не барна
още му е рано сигорно 

- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч
Колеги аз си пазарувам такъмите и стръвта само от краставицата на магазин Корморан при Таня и Петър вече стана 10-15 год. и досега червиите ми от там винаги са били добри но тея дни и те се оплакват че им карат такива боклуци хем дозите са по-посни откъм червии хем и те не биват мноо са дребни или тънки но то почти винаги е така като почне зарганският риблов червите стават кът и земаме квото има и така но мерси се пак за инфото и предложението. Наслука на всчки
пс.Извинявам се на всички колеги че поста ми не е свързан точно с темата зарган лек и приятен ден на всички
пс.Извинявам се на всички колеги че поста ми не е свързан точно с темата зарган лек и приятен ден на всички
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека

форос крайморие преди 2 дни 11 заргана от 6 до 10
- kkiryazov
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Днес на Германката и други разни скали край Созопол

Рибата беше активна до към 9:00

Рибата беше активна до към 9:00
Пиша тук, понеже за това бях тръгнал ( а пък си нямаме тема"Никъде нищо")Е на Кранево -нищо,на Дружба - нищо и невидях и някой с нещо и на вълнолома за финал пак така дашно, това от 14.00 до 19.00ч.
п.п.Тоест на Дружба хванах 2вълни големи.
п.п.Тоест на Дружба хванах 2вълни големи.
И понеже никой не писка за ситуацийката по плочите между Шабла и Тюленово,днес след обед с Dimitur...тоест с Митака решихме да проверим хавата на място
Започнахме много зле ...с четири малки платерини и пауза около час,след това сменихме позицията с около 20 м. и с първото хвърляне се усети,,,,,,ей това почукване чаках,,,,заргана дърпа невероятно,почти няма маломерки,бееее с две думи изкарахме си един прекрасен риболов
п.п.Още по светло колеги почнаха да вадят пълни чепарета с кандидат сафрид,така че ходете-ловете,риба бол
Аиде и някоя и друга снимка да изплакнете окото.......Плувчо,ФИЙЙ що ти беше изключен телефона ве образ

Започнахме много зле ...с четири малки платерини и пауза около час,след това сменихме позицията с около 20 м. и с първото хвърляне се усети,,,,,,ей това почукване чаках,,,,заргана дърпа невероятно,почти няма маломерки,бееее с две думи изкарахме си един прекрасен риболов
п.п.Още по светло колеги почнаха да вадят пълни чепарета с кандидат сафрид,така че ходете-ловете,риба бол
Аиде и някоя и друга снимка да изплакнете окото.......Плувчо,ФИЙЙ що ти беше изключен телефона ве образ

За да поискаш, трябва да дадеш
- milen kordov
- научил се да хвърля
Брееееей....чак тука са похвали.
-
- научил се да хвърля

Само да се сетя къде бяха тези плочи

- Моряка
- кандидат преподавател
Ми то си е за хвалба Милене
После на Траката,кой ще посяга към маринованите
Тоше добре си ги надърпал 

А сега де? 

Черния път от Шабла до Тюленово покраи морето,започват от паметника,от там нататък места бол,орентирай се по спрелите автомобилиstr.hadjiev написа:![]()
![]()
Бравос
Само да се сетя къде бяха тези плочи
За да поискаш, трябва да дадеш
Браво!

Там днес не вееше ли много?

Там днес не вееше ли много?