ЗАРГАН - 2010

Модератори: emo vasilev, alekst

Заключено
Аватар
1000n
разбира нещата
разбира нещата

Re: ЗАРГАН - 2010

Мнение от 1000n »

vankata88 написа:Приемам забележката!Само ще чета
Е, да ама полза от само четящи всички тук имаме много по-малка, отколкото от четящи и пишещи! :wink: Така, че аз пък бих те помолил да не преставаш да пишеш във форума! Киро искаше да ти каже да не пишеш повече в подобен стил, а не да престанеш да пишеш въобще тук! Нали се сещаш, че тук има всякакви хора и някои се засягат и обиждат повече от други - този път всички имахме късмет, че колегата sardina се оказа стабилен човек и не се стигна до безсмислени караници, но има и хора, които се палят бързо и биха приели шегата ти единствено като недобронамерено лично отношение към тях самите! На мене, примерно, можеш да ми кажеш каквото си искаш и това няма да ми повлияе негативно - даже и откровено да ми се подиграват и присмиват, аз бих бил щастлив от факта, че поне на някой нещо му е весело и смешно и даже и аз заедно с останалите ще започна да се присмивам на мен самия, т.е. всички ще му се смеем на 1000n! :wink: :lol: Киро, обаче, трябва да се грижи, разправиите и караниците тук да са "изчезнал вид" и той не може да рискува подобни неща да се възродят току-така тук! Смятам, че си интелигентен човек и осъзнаваш, че и ако ти беше на неговото място, то едвали щеше да постъпиш по много по-различен начин! :wink:
Настрана от всичко казано дотук, почти съм сигурен, че си виждал случаи, в които един или двама колеги хващат риба постоянно, докато останалите предимно само ловят, но не хващат :wink: и имат в пъти по-малко уловени риби от гореспоменатите колеги, които хващат! И така лесно вече можеш да направиш извода, че съвсем не е невъзможно улавянето на по-голямо количество риба от някои колеги! :idea: С две думи не се сърди на Киро, а и той няма да започне, например, да ти трие мненията, ако за в бъдеще не му даваш основание да го направи! Наслука на всички! :D
Аватар
sardina
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от sardina »

Днес отново бях на Кранево на първа буна още в 6:15 заедно с брат ми и един приятел. До 7:00 имаше удари на всяко хвърляне. Някои се откачаха, защото бяха дребни, а и като цяло рибата пипаше плахо. След това последва 3-часово мятане без нито 1 удар. Да се чуди човек какво стана. Гледах, че и при колегите е същото. Грабнахме си такъмите и на път за Варна минахме покрай Ной. Там говорих с други колеги, които идваха от Аспарухов мост и казаха, че и при тях е същото. Дано някой се похвали с успех, а не само с туризъм като нас. Като резултат : 3 човека - 16 заргани и 2 платерини.
Добър риболов е този, за който не ти омръзва да разказваш!
nikolayyyyyy
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от nikolayyyyyy »

днес на германката от 8-10 часа 2 зарганчета 3 платерини,много слабо от 10 да 12 часа не барна :wink: още му е рано сигорно :roll:
Изображение
Аватар
Pe6o_Tikvata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Pe6o_Tikvata »

Колеги аз си пазарувам такъмите и стръвта само от краставицата на магазин Корморан при Таня и Петър вече стана 10-15 год. и досега червиите ми от там винаги са били добри но тея дни и те се оплакват че им карат такива боклуци хем дозите са по-посни откъм червии хем и те не биват мноо са дребни или тънки но то почти винаги е така като почне зарганският риблов червите стават кът и земаме квото има и така но мерси се пак за инфото и предложението. Наслука на всчки
пс.Извинявам се на всички колеги че поста ми не е свързан точно с темата зарган лек и приятен ден на всички
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека :!:
Fishy
новобранец
новобранец

Мнение от Fishy »

форос крайморие преди 2 дни 11 заргана от 6 до 10
Аватар
kkiryazov
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от kkiryazov »

Днес на Германката и други разни скали край Созопол

Изображение

Рибата беше активна до към 9:00
balyk
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от balyk »

Пиша тук, понеже за това бях тръгнал ( а пък си нямаме тема"Никъде нищо")Е на Кранево -нищо,на Дружба - нищо и невидях и някой с нещо и на вълнолома за финал пак така дашно, това от 14.00 до 19.00ч.

п.п.Тоест на Дружба хванах 2вълни големи.
Аватар
Тошето
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Тошето »

И понеже никой не писка за ситуацийката по плочите между Шабла и Тюленово,днес след обед с Dimitur...тоест с Митака решихме да проверим хавата на място
Започнахме много зле ...с четири малки платерини и пауза около час,след това сменихме позицията с около 20 м. и с първото хвърляне се усети,,,,,,ей това почукване чаках,,,,заргана дърпа невероятно,почти няма маломерки,бееее с две думи изкарахме си един прекрасен риболов
п.п.Още по светло колеги почнаха да вадят пълни чепарета с кандидат сафрид,така че ходете-ловете,риба бол

Аиде и някоя и друга снимка да изплакнете окото.......Плувчо,ФИЙЙ що ти беше изключен телефона ве образ

Изображение
За да поискаш, трябва да дадеш
Аватар
milen kordov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от milen kordov »

Брееееей....чак тука са похвали.
str.hadjiev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от str.hadjiev »

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Бравос

Само да се сетя къде бяха тези плочи :smt017
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Моряка »

Ми то си е за хвалба Милене :D После на Траката,кой ще посяга към маринованите :drinkers: Тоше добре си ги надърпал :smt023
А сега де? :roll:
Аватар
Тошето
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Тошето »

str.hadjiev написа::rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Бравос

Само да се сетя къде бяха тези плочи :smt017
Черния път от Шабла до Тюленово покраи морето,започват от паметника,от там нататък места бол,орентирай се по спрелите автомобили
За да поискаш, трябва да дадеш
balyk
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от balyk »

Браво! :prayer: :prayer:
Там днес не вееше ли много?
Аватар
Тошето
разбира нещата
разбира нещата