Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Риболовни такъми
naRiba.com

Форум

Радиоуправляема лодка с "дръпнати очи"
Модератор: sapuna
- kostakosta
- научил се да хвърля
Радиоуправляема лодка с "дръпнати очи"
Здфравейте колеги!Искам да попитам някой има ли впечатления от това чудо
http://alabala.bg/%D1%80%D0%B8%D0%B1%D0 ... 55116.html
http://alabala.bg/%D1%80%D0%B8%D0%B1%D0 ... 55116.html
-
- и господ не е толокова добър
Re: Радиоуправляема лодка с "дръпнати очи"
От колеги съм слушал, че не става 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Много бавна лодка, не може да се използва при вълни. Влияе се от лек вятър и трябва постоянно да я изправяш. На един колега в Русе му е гръмнала същата във водата като я е пускал. Добре, че е бил далече. От лодката е останала само каросерията здрава.

И аз преди 2 месеца търсих да си купя такава , обаче колеги ме убедиха , че не са хубави - трудно се оправляват когато има вълни.
тбК
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Имам подобна малко по - висок клас но не ми харесва. Става за спокойна вода. При вятър и вълна е трудно. За тецовете е ОК.
Кажи на някой,че има 300 милиарда звезди във Вселената и той ще ти повярва.Кажи му ,обаче че пейката е с неизсъхнала боя и той ще я пипне,за да се убеди,че е така.
иди в магазина на техно х иси избери по присталъв модел има 4 модела които стават . Относно тецовете почти винаги духа и има вълни . Аз си взех това лято от техно-х лодка която взех за 850.лв. и съм възхитен .Двуомих се като теб и реших,че лодка се взима веднъж.
-
- разбира нещата
ми по-добре е една гуменка за 400-500лв и един мотор на ток за 300 лв и е мн. по-супер от тези лодки за 1000лвhanegal написа:иди в магазина на техно х иси избери по присталъв модел има 4 модела които стават . Относно тецовете почти винаги духа и има вълни . Аз си взех това лято от техно-х лодка която взех за 850.лв. и съм възхитен .Двуомих се като теб и реших,че лодка се взима веднъж.
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
Мда, но не навсякъде дават да влизаш с такива лодки.delio-haidutin написа:ми по-добре е една гуменка за 400-500лв и един мотор на ток за 300 лв и е мн. по-супер от тези лодки за 1000лвhanegal написа:иди в магазина на техно х иси избери по присталъв модел има 4 модела които стават . Относно тецовете почти винаги духа и има вълни . Аз си взех това лято от техно-х лодка която взех за 850.лв. и съм възхитен .Двуомих се като теб и реших,че лодка се взима веднъж.

- kostakosta
- научил се да хвърля
Благодаря на всички отзовали се.Явно другарите китайци ще почакат докато се реша да ги спонсорирам.А и другите другари ще трябва да почакат или да ударя някоя петица от тотото или малко да коригират цените според джоба ми
Не съм уверен,че една такава лодка при равнището на технологиите днес си заслужава 800-1000 лв. Имам усещането,че търговците просто ни използват
Убеден съм,че лодки с еднакви качества тук се продават 2 пъти по-скъпо отколкото в нормалните държави!

Тази лодка е тотално дарво,по-добре си спести паричките