Радиоуправляема лодка с "дръпнати очи"

Модератор: sapuna

Аватар
kostakosta
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Радиоуправляема лодка с "дръпнати очи"

Мнение от kostakosta »

Здфравейте колеги!Искам да попитам някой има ли впечатления от това чудо
http://alabala.bg/%D1%80%D0%B8%D0%B1%D0 ... 55116.html
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Re: Радиоуправляема лодка с "дръпнати очи"

Мнение от snegk »

От колеги съм слушал, че не става :wink:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
kasabinho
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kasabinho »

Много бавна лодка, не може да се използва при вълни. Влияе се от лек вятър и трябва постоянно да я изправяш. На един колега в Русе му е гръмнала същата във водата като я е пускал. Добре, че е бил далече. От лодката е останала само каросерията здрава.
Изображение
Malemi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Malemi »

И аз преди 2 месеца търсих да си купя такава , обаче колеги ме убедиха , че не са хубави - трудно се оправляват когато има вълни.
тбК
Andrey_76
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Andrey_76 »

Имам подобна малко по - висок клас но не ми харесва. Става за спокойна вода. При вятър и вълна е трудно. За тецовете е ОК.
Кажи на някой,че има 300 милиарда звезди във Вселената и той ще ти повярва.Кажи му ,обаче че пейката е с неизсъхнала боя и той ще я пипне,за да се убеди,че е така.
hanegal
новобранец
новобранец

Мнение от hanegal »

иди в магазина на техно х иси избери по присталъв модел има 4 модела които стават . Относно тецовете почти винаги духа и има вълни . Аз си взех това лято от техно-х лодка която взех за 850.лв. и съм възхитен .Двуомих се като теб и реших,че лодка се взима веднъж.
delio-haidutin
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от delio-haidutin »

hanegal написа:иди в магазина на техно х иси избери по присталъв модел има 4 модела които стават . Относно тецовете почти винаги духа и има вълни . Аз си взех това лято от техно-х лодка която взех за 850.лв. и съм възхитен .Двуомих се като теб и реших,че лодка се взима веднъж.
ми по-добре е една гуменка за 400-500лв и един мотор на ток за 300 лв и е мн. по-супер от тези лодки за 1000лв
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
kasabinho
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kasabinho »

delio-haidutin написа:
hanegal написа:иди в магазина на техно х иси избери по присталъв модел има 4 модела които стават . Относно тецовете почти винаги духа и има вълни . Аз си взех това лято от техно-х лодка която взех за 850.лв. и съм възхитен .Двуомих се като теб и реших,че лодка се взима веднъж.
ми по-добре е една гуменка за 400-500лв и един мотор на ток за 300 лв и е мн. по-супер от тези лодки за 1000лв
Мда, но не навсякъде дават да влизаш с такива лодки.
Изображение
Аватар
kostakosta
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kostakosta »

Благодаря на всички отзовали се.Явно другарите китайци ще почакат докато се реша да ги спонсорирам.А и другите другари ще трябва да почакат или да ударя някоя петица от тотото или малко да коригират цените според джоба ми :lol: Не съм уверен,че една такава лодка при равнището на технологиите днес си заслужава 800-1000 лв. Имам усещането,че търговците просто ни използват :axe: Убеден съм,че лодки с еднакви качества тук се продават 2 пъти по-скъпо отколкото в нормалните държави!
pantera82
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от pantera82 »

Тази лодка е тотално дарво,по-добре си спести паричките
Публикувай отговор

Обратно към “Риболовни такъми”