Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Внимание!
Въпроси свързани с морския риболов.
naRiba.com

Форум

закона
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
закона
днес се разходих по буните да видя какво става и ми казаха , че някакъв отговорник ли, не знам какъв бил там, минавал по буната и им забранявал да хвърлят за калкан. Казал им, че в момента калкана бил забранен да се лови с въдица. Доколкото знам, забраната на калкана е някъде след 15 април и се чудя дали онзи си придава важности, или наистина има някакъв допълнителен закон, който още от сега да забранява улова на калкан. ако някой знае нещо по въпроса нека каже, за да знаем, може ли да ходим спокойно за калкан или не.
- HEMINGUEI
- ще става разбирач
След влизането на страната ни в ЕС, съответно трябва да се спазват поетите от "любимите" ни политици задължения. Едното свързано конкретно с темата гласи приблизително- за българското Черноморие има годишна квота за улов на калкан! До момента аз не съм чул да има гласувана и одобрена квота за 2007г., така че автоматично рибилова на тази риба става незаконен! Друг е въпроса за конкретния случай доколко човека си е придавал важности............
Който може хваща!
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Нямало е кой да го хвърли във водата този кретен.На пристанището в Поморие има един дето също се прави на началник ама един два пъти влиза да поплува.Аз присъстввах на едното му "падане" от кея.Добре че беше пролет че да не замръзне.Тази зима този същия ,който се води някакъв си там на пристанището идва да ни провери защо сме се качили на РК-то и даже не ни направи забележка