закона

Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1

Публикувай отговор
dodo
новобранец
новобранец

закона

Мнение от dodo »

днес се разходих по буните да видя какво става и ми казаха , че някакъв отговорник ли, не знам какъв бил там, минавал по буната и им забранявал да хвърлят за калкан. Казал им, че в момента калкана бил забранен да се лови с въдица. Доколкото знам, забраната на калкана е някъде след 15 април и се чудя дали онзи си придава важности, или наистина има някакъв допълнителен закон, който още от сега да забранява улова на калкан. ако някой знае нещо по въпроса нека каже, за да знаем, може ли да ходим спокойно за калкан или не.
DOC
новобранец
новобранец

Мнение от DOC »

6. Калкан във водите на Черно море - с всякакъв вид риболовни уреди от 45 до 60 дни, считано от 15 април
Това е от ЗРА, който не е отменян.
Аватар
HEMINGUEI
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от HEMINGUEI »

След влизането на страната ни в ЕС, съответно трябва да се спазват поетите от "любимите" ни политици задължения. Едното свързано конкретно с темата гласи приблизително- за българското Черноморие има годишна квота за улов на калкан! До момента аз не съм чул да има гласувана и одобрена квота за 2007г., така че автоматично рибилова на тази риба става незаконен! Друг е въпроса за конкретния случай доколко човека си е придавал важности............
Който може хваща!
rikosheth
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от rikosheth »

HEMINGUEI написа: До момента аз не съм чул да има гласувана и одобрена квота за 2007г., така че автоматично рибилова на тази риба става незаконен!
Става ама кой риболов, СПОРТНИЯ ли? :smt119
Ribarina
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Ribarina »

Нямало е кой да го хвърли във водата този кретен.На пристанището в Поморие има един дето също се прави на началник ама един два пъти влиза да поплува.Аз присъстввах на едното му "падане" от кея.Добре че беше пролет че да не замръзне.Тази зима този същия ,който се води някакъв си там на пристанището идва да ни провери защо сме се качили на РК-то и даже не ни направи забележка
Публикувай отговор

Обратно към “Въпроси свързани с морския риболов.”