Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Искаме фирмен магазин на Видракс във Варна
Модератор: sapuna
Re: Искаме фирмен магазин на Видракс във Варна
и тук май има неща на видракс http://www.vidrax-fishing.com/firmvarna.html
- svilen_sa6kov
- разбира нещата
Това не е фирмен магазин на Видракс, а е магазин, които просто продава стоката която внасят, но едва ли има както пише всичко. Ще го посетя, но сам сигурен,че и там ще е същото положение като навсякъде - няма да има почти нищо.
Вече не знам колко години съм в търговията и много добре ми е ясно как се зарежда магазин на дистрибутор, магазин на франчезьор и респективно магазин на самата фирма. Затова искаме фирмен магазин на Видракс.
Вече не знам колко години съм в търговията и много добре ми е ясно как се зарежда магазин на дистрибутор, магазин на франчезьор и респективно магазин на самата фирма. Затова искаме фирмен магазин на Видракс.
Последно промяна от svilen_sa6kov на Пет Май 21, 2010 10:06 pm, променено общо 1 път.
По- добре детето с въдица в ръката
, отколкото пред видеоиграта
.

- orion30
- разбира нещата
А това е "бившия" яхтен магазин, пък виж ти станал фирмен на Видракс. Поне според сайта на Видракс. Съмнявам се да е много зареден, яхтеното оборудване е далеч по сладка хапка. Така че драги ми риболовци, вас едва ли ще ви огрее много.
Между другото на морска гара масово хвърлят с пръчки и макари за по 20лв. И си правят сметка на морския червей, че бил 2.50лв, и много се набутват.
А какви хубави директни 7-8м има/за по 15-20лв/. Кух стъклопласт тежащи по цял тон и удължени с ПВЦ тръба или такава от прахосмукачка.

Между другото на морска гара масово хвърлят с пръчки и макари за по 20лв. И си правят сметка на морския червей, че бил 2.50лв, и много се набутват.

А какви хубави директни 7-8м има/за по 15-20лв/. Кух стъклопласт тежащи по цял тон и удължени с ПВЦ тръба или такава от прахосмукачка.

И аз съм За,да има такъв специлиализиран магазин на Видракс!От колко време търся едни воблери на Видракс и не мога да ги намеря.Тук таме по магазините има разни неща на Видракс,но това което търсиш го няма!
Не е важно да знаеш всичко, важното е да знаеш къде да го намериш!
-
- разбира нещата
Не бе гн.Иванов,криво ма разбраПавел Иванов написа:Да не ти прави фпечатление . Обикновенно след петото питие ставам "невидим"tolio_pm написа:...Пп1:упс Павка,сега тъ видех![]()
пп - аз пък си пазарувам в 90% от случаите по интернет и не съ оплаквам

PEACE Павле
Пп :За онлаин пазаруванетоси прав,ама ората искат да пипнат,да видат,да чупат някой лев(ей,да не са убиди някой)
Пп2 За Vidrax-ите не мога една лоша дума да кажа,коректни отвсекъде
Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Ама екстра си те разбрах , ама ми е кеф да се "пококоним" 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
-
- ще става разбирач
Колега,имам едно предложение .Вместо да търсиш кой да ти помогне ,защо не си помогнеш сам.Тегли 200 бона ,ако ги нямаш разбира се ,и го направи тоя магазин.После наеми 5-6 работника ,помещение 200 квадрата и готово.Ганди ще се кефи ,а пък ти му мисли.Успех !
И падащата звезда е била изгряваща .
-
- ще става разбирач
Днес обиколих 4 магазина за да си намеря силиконови цаверички на сносна цена. Щото 4лв за 10 броя не е сносна цена за мен.
Също така обиколих 4 магазина докато си намеря плетено влакно с малък метраж - 25м ролка.
Ей за това ме е яд. И ей за това искам един голям зареден фирмен магазин на Видракс.

Също така обиколих 4 магазина докато си намеря плетено влакно с малък метраж - 25м ролка.
Ей за това ме е яд. И ей за това искам един голям зареден фирмен магазин на Видракс.
Посетих го днес това магазинче. Има ценни работи, но все още е слабо заредено. Най-накрая, след огромна обиколка, при тях си намерих жълти куки с ухо. Хората вътре (предполагам собствениците) са много точни и имат амбиции да заредят доста повече стока. Евала за което. Ще го следя магазинчето, дано се разрастне асортимента. Кофти обаче че много трудно се намира място за спиране там.zabar4o написа:и тук май има неща на видракс http://www.vidrax-fishing.com/firmvarna.html

-
- новобранец
Посетих го днес това магазинче. Има ценни работи, но все още е слабо заредено. Най-накрая, след огромна обиколка, при тях си намерих жълти куки с ухо. Хората вътре (предполагам собствениците) са много точни и имат амбиции да заредят доста повече стока. Евала за което. Ще го следя магазинчето, дано се разрастне асортимента. Кофти обаче че много трудно се намира място за спиране там.zabar4o написа:и тук май има неща на видракс http://www.vidrax-fishing.com/firmvarna.html

Благодарим за посещението и отзивите. Точно пред магазина (откъм пресечката) се влиза с кола. Две паркоместа са наши.
- svilen_sa6kov
- разбира нещата
Ами чесно казано щом Ники е харесал магазина/а той е най- притенциодния клиент за всеки риболовен магазин/ а и Видракс застават зад този магазин, като техен фирмен, то смятам,че това ще е нашия Видракс магазин във Варна. Искам да помоля само господата управители на фирма Видракс да помогнат да се зареди максимално добре този магазин, защото на всички е трудно в кризата и без тяхната помощ ще е още по-трудно. Утре ще се пробвам/ако ми остане време/ да посетя нашия нов магазин.
Маи темата може да се заключи ако така решат модераторите.
Маи темата може да се заключи ако така решат модераторите.
.

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Ами според мене не би трябвало да се заключва преди и Ганди да вземе отношение по нея но това зависи от колегите
пп - много се радвам когато има хора които ценят клиентите си като новият потребител представител на Видракс .

пп - много се радвам когато има хора които ценят клиентите си като новият потребител представител на Видракс .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
Посетих го и аз. Останах доволен. Съгласен съм напълно с колегата. А паркирането е не чак такъв проблем, ако не искаш да повървиш малко. Хората са много любезни и отзивчиви и мисля, че и зареждането ще де подобри. Съветвам Ви да го посетите и изкажете исканията и предпочитанията си, с което мисля, че ще подобрим асортимента. На слука. Г.NikiStoianov написа:Днес обиколих 4 магазина за да си намеря силиконови цаверички на сносна цена. Щото 4лв за 10 броя не е сносна цена за мен.
- svilen_sa6kov
- разбира нещата
Вадя тази тема от прахта и честно казано се радвам,че не е заключена, защото положението във Варна на мен напоследък никак не ми харесва. За справка перипетиите си съм описал тук http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=44&t=29488 . Най- общо казано твърде често взе да ми се случва да тръгна да си търся нещо и след обикаляне на всички магазини в целия град да не мога да намеря това което търся, а това ми е коствало много нерви/ на бензина майната му/. Много е гадно, а като отворя онлайна на Видракс ми то всичко има, но остава проблема с това,че от една страна не може да се види на живо, а от друга страна идва проблема със рисковете при доставките/ работя ежедневно с куриери и ме е страх да си поръчвам скъпи въдици по този начин/, цената на доставката обикновенно не е висока, но както исках да си поръчам шаранджииски стол, които тежи 5 -6 кила, то доставката на въпросното нещо ми идваше 23 лв.
Въпросното магазинче зад което Видракс застанаха като тяхно фирмено, така и не може да задоволи изискваниятя на големия Варненски пазар. Това магазинче се зарежда от собствениците, а те вадят пари и плащат за стоката ,която излагат,Това автоматично прави магазина не добре зареден ,защото хората зареждат за толкова пари, колкото могат да си позволят. Два пъти ходих до този магазин,но за мен е повече от слабо зареден. Не мисля,че такова магазинче може да се възприеме като фирмен магазин на ВИДРАКС.
Отново апелирам към Ганди и фирма Видракс - Господа имаме нужда от голям Ваш фирмен магазин, които да е зареден със огромното разнообрезие от стоки, които внасяте. Варненския пазар е голям и един такъв магазин ще ви донесе бърза възвращаемост на вложените средства и бърза и доста добра печалба. Господа помислете добре - едно такова ваше начинение е обречено на УСПЕХ.
Отново искам да призова колегите, които мислят като мен и са уморени от обикаляне по сума ти магазини, в които няма това, което търсим ,да ме подкрепят. Нека ме подкрепят всички, които искат отивайки в един единствен магазин, да знаем,че там ще намерим всичко от което имаме нужда наведнъж.
Дано този път Ганди откликне на апела ни.
Въпросното магазинче зад което Видракс застанаха като тяхно фирмено, така и не може да задоволи изискваниятя на големия Варненски пазар. Това магазинче се зарежда от собствениците, а те вадят пари и плащат за стоката ,която излагат,Това автоматично прави магазина не добре зареден ,защото хората зареждат за толкова пари, колкото могат да си позволят. Два пъти ходих до този магазин,но за мен е повече от слабо зареден. Не мисля,че такова магазинче може да се възприеме като фирмен магазин на ВИДРАКС.
Отново апелирам към Ганди и фирма Видракс - Господа имаме нужда от голям Ваш фирмен магазин, които да е зареден със огромното разнообрезие от стоки, които внасяте. Варненския пазар е голям и един такъв магазин ще ви донесе бърза възвращаемост на вложените средства и бърза и доста добра печалба. Господа помислете добре - едно такова ваше начинение е обречено на УСПЕХ.
Отново искам да призова колегите, които мислят като мен и са уморени от обикаляне по сума ти магазини, в които няма това, което търсим ,да ме подкрепят. Нека ме подкрепят всички, които искат отивайки в един единствен магазин, да знаем,че там ще намерим всичко от което имаме нужда наведнъж.
Дано този път Ганди откликне на апела ни.
.

-
- новобранец
Едно голямо ''ЗА'' и от мен, и аз постоянно разглеждам онлайн магазина на Видракс и ми текат лигите ама това е кво да се прави.
Скоро време наистина ще има магазин, можеби ще отвори в началото на януари 2011. Знам го от сигурен източник.