Къде се намирам:
Мероприятия
Състезания и Първенства
naRiba.com

Форум

Състезание по "Фидер" риболов
Модератори: Павел Иванов, Кърцата
Re: Състезание по "Фидер" риболов
lmm написа:Tеди написа:Да търсим ли откъде да поръчаме медали, или остават само пари?
Ми аз съм За да направим някакви медали,все пак няма да ходя с материална цел ами за купона![]()
п.п Няма да е лошо да остане нещо за спомен,ако не съм капо де
Медалите и статуя за най-голяма риба са поръчаниlmm написа:Аз съм ЗА предложението на Теди,ако не медали поне някъкви статоетчици,колко му е да се гравира (състезание по фидер риболов,nariba.com,10.10.2010г. или нещо подобно) все пак мисля,че всеки който има късмета да е в тройката ще се радва пове4е на такава награда.И без това паричната ще е малка-първите трима ще избият горивото

Чакам ги всеки момент

Ще почерпя с бонбони и ще сложа в тях разхлабително или приспивателноqno_zloo написа:...незнам с колко щети е повишен късмета , но знам с колко алкохол трябва да натовариш колата-за над 20 човека.lmm написа:Здравейте, в списака съм благодаря на CERRUTI че ме записа...,аз на 10.10 имам рожден ден,би трябвало да съм с повишен късмет

Последно промяна от lmm на Пон Сеп 27, 2010 7:34 pm, променено общо 1 път.
Най-добре нещо за халюцинации ,тогава всички ще виждат как им се свиват връхчетатаlmm написа:Ще почерпя с бонбони и ще сложа в тях разхлабително или преспивателно

- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
...ако пише нариба.ком ще съм първия отказал се от статуетката или медала.lmm написа:Tеди написа:Да търсим ли откъде да поръчаме медали, или остават само пари?
(състезание по фидер риболов,nariba.com,10.10.2010г. или нещо подобно)
...мога да напълня термуса до половина с коноп и да долея с гореща вода 12ч. преди състезанието и после аз си взимам конопа за вас чая, да си носите захар и лимони.koki написа:[
Най-добре нещо за халюцинации ,тогава всички ще виждат как им се свиват връхчетата
qno_zloo написа:(състезание по фидер риболов,nariba.com,10.10.2010г. или нещо подобно)
Ето това ще пишеqno_zloo написа:...ако пише нариба.ком ще съм първия отказал се от статуетката или медала.
...мога да напълня термуса до половина с коноп и да долея с гореща вода 12ч. преди състезанието и после аз си взимам конопа за вас чая, да си носите захар и лимони.

Риболов с фидер – яз.Извево 10.10.2010 г., съответно I,II,III

Колега, хайде първо го спечели тоя медал пък тогава се отказвай от него

...имаме ли патлак
за сигнал старт и финал,ако не да взема или две пиратки 

Шефчето на водоема ималlmm написа:...имаме ли патлакза сигнал старт и финал,ако не да взема или две пиратки

-
- фен клуб-скобар
Шефчето вика ше гърмим както си му е реда, за захранване, за старт, финал, за сядане по масите, за ставане от масите.... 

"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D

...ето още малко кординати за GPS-и,аз съм с Гармин на gsm-a и ми излизат така/ N 42° 18' 324" / E 022° 49' 109"
здравейте колеги !
Първо 100000 благодарности на "the teacher", че ме записа (ще почерпи по случая ).на КОКИ също!!!
вече е късно да гласувам ...вотове ...мнения ... и така на татък
само да е ясно че ще присъствам живот и здраве на 100%
а и да ви споделя че датата много ме изкефи 10.10.10
успех на всички ще се видим там
отново благодарности!!!
п.п. любо и в чантата да се чуват бутилките да дрънчат!!
Първо 100000 благодарности на "the teacher", че ме записа (ще почерпи по случая ).на КОКИ също!!!
отново благодарности!!!

пазете чисто ,не е толкова трудно
Пичове както спомена Коки в другия форум,препоръчително ще е да спазваме дистанция до 40м.!Просто роболова на всички ни ще е по комфортен
Язовирчето е сравнително малко(за тези които не са ходили),пък и няма смисъл да се гони средата на гиола.Последният път лових на около 30 метра дистанция и риби си имаше доволно,предполагам че със същия успех щах да ловя и по близко 

Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!
ок , само да не забравя чантатаfiverov написа:здравейте колеги !
отново благодарности!!!

- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Тедо, а аз на колко ги лових, щото така на око не мога да преценя.Tеди написа:Пичове както спомена Коки в другия форум,препоръчително ще е да спазваме дистанция до 40м.!Просто роболова на всички ни ще е по комфортенЯзовирчето е сравнително малко(за тези които не са ходили),пък и няма смисъл да се гони средата на гиола.Последният път лових на около 30 метра дистанция и риби си имаше доволно,предполагам че със същия успех щах да ловя и по близко

60-70..с фидера,за дънарката незнам ама+още 2-30отгореqno_zloo написа:Тедо, а аз на колко ги лових, щото така на око не мога да преценя.Tеди написа:Пичове както спомена Коки в другия форум,препоръчително ще е да спазваме дистанция до 40м.!Просто роболова на всички ни ще е по комфортенЯзовирчето е сравнително малко(за тези които не са ходили),пък и няма смисъл да се гони средата на гиола.Последният път лових на около 30 метра дистанция и риби си имаше доволно,предполагам че със същия успех щах да ловя и по близко

Със 24 фидеристи на язовира щеше да стане итересно....

Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!
- CERRUTI
- сериозен играч
Ако не друго ще има шоу с тея дистанций....Tеди написа:60-70..с фидера,за дънарката незнам ама+още 2-30отгоре![]()
Със 24 фидеристи на язовира щеше да стане итересно....