Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Общи за морето
На раздумка за морето!
naRiba.com

Форум

Какъв е смисълът ...
Модератори: Димо Михалев, dobria1
Re: Какъв е смисълът ...
Ами то има такава тема http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=2&t=38578
- tiho_roev
- разбира нещата
- Обратна връзка:
благодаря ти явно несъм я видял тази тема
Човек вижда , колкото знае !Човек е като самураѝски меч , или върши работа ,или е тъп.
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
- tiho_roev
- разбира нещата
- Обратна връзка:
колега прочетох темата но нямах това предвид за бедстващи лодки както казва Киро а за информация къде е рибата пред Калиакра Дружба Евсиновград Траката Галата и др или на брега за да знае човек кой път да хваща
Човек вижда , колкото знае !Човек е като самураѝски меч , или върши работа ,или е тъп.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Тино,нали за това говорим тук.
Който има желание,винаги може да го направи.
А който пише,може да пише в съответната тема за съответната риба.
Върши работа - изпробвано е.
Ама няма кой да се бръкне с един ТЛФ разговор.
Който има желание,винаги може да го направи.
А който пише,може да пише в съответната тема за съответната риба.
Върши работа - изпробвано е.
Ама няма кой да се бръкне с един ТЛФ разговор.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- tiho_roev
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Здравейте отнаво
за повечето приятели и съмишленици ми викат Тишо идващо от името ми Тихомир но въпроса не е в това . Аз бих се обадил по телефона на доста хора и мисля че ще спестя по вече пари от едно примерно разхождане до Калиакра и да видя с очите си че морето в момента е кофти и не си струва качката за едната му риба
не е ли така а в същото време на Галата да става купон защото колкото и да гледам прогнозите не вина ги е това което казват синоптиците затова няма да откажа да дам инфо от морето на някой колега който е решил да идва в този да кажем район
мойта риба няма кой да е
хване.Затова съм решил да си оставям тел.Ако има добра вола и други колеги да си оставят тефоните ще си спестим много разочарования а ще има повече поводи за нови запзнанства и
ако някой споделя идеята нека пише или се обади на 0895 695 777 успех на всички

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Тишо,пълен ми е телефона и картата с номера.
Друга ми беше мисълта.Все сме тука дето се познаваме с някого от форума лично.
Аз имам телефоните поне на 30-тина колеги,и горе долу знам кой ще е пред компа,когато аз съм в морето.
И като набарам интересна ситуация - писвам на един,а той си знай,че трябва да драсне два реда те тука - у форума,в съответната тема.
Те непрочетените са в червено,и който го е еня за съответната риба - ще разбере на момента.
Всяко мнение си има час на подаване.
Абе те това да направим бре хора.
Даже и на брега да сте - звънни на Стамат,и му кажи да пише у форума че сафрида нападна брега на златните.
Това е моментна информация,на другия ден и митинг да има,рибата няма да я има.
А който чете пък,знае че авера му е там наоколо и ще му звънне - ами ето ви затворения кръг.
Добре - за брега.
Набарал си място някъде скатано,няма място за повече от 3-4 човека,верно криеш си го,няма сърдене.
Ама поне драсни два реда,че малко на север от юга е дало добре.
Поне да знаем че се върти някаква риба наоколо.
Понеже от лодка,не е толкова лесно както ви се вижда от брега.
Галата - Траката са към 6км директно.
Понякога не се навивам да хукна да прекосявам,или вълна или вятър,абе гърч си е-и аеробика.
Ако се знае предварително,или поне малко инфо от предната вечер - друга работа е вече
Ами затова се пусна темата,заради инфото.
Радвам се,че доста колеги се включиха вече - ще заприличаме май на морски хора.
Друга ми беше мисълта.Все сме тука дето се познаваме с някого от форума лично.
Аз имам телефоните поне на 30-тина колеги,и горе долу знам кой ще е пред компа,когато аз съм в морето.
И като набарам интересна ситуация - писвам на един,а той си знай,че трябва да драсне два реда те тука - у форума,в съответната тема.
Те непрочетените са в червено,и който го е еня за съответната риба - ще разбере на момента.
Всяко мнение си има час на подаване.
Абе те това да направим бре хора.
Даже и на брега да сте - звънни на Стамат,и му кажи да пише у форума че сафрида нападна брега на златните.
Това е моментна информация,на другия ден и митинг да има,рибата няма да я има.
А който чете пък,знае че авера му е там наоколо и ще му звънне - ами ето ви затворения кръг.
Добре - за брега.
Набарал си място някъде скатано,няма място за повече от 3-4 човека,верно криеш си го,няма сърдене.
Ама поне драсни два реда,че малко на север от юга е дало добре.
Поне да знаем че се върти някаква риба наоколо.
Понеже от лодка,не е толкова лесно както ви се вижда от брега.
Галата - Траката са към 6км директно.
Понякога не се навивам да хукна да прекосявам,или вълна или вятър,абе гърч си е-и аеробика.
Ако се знае предварително,или поне малко инфо от предната вечер - друга работа е вече
Ами затова се пусна темата,заради инфото.
Радвам се,че доста колеги се включиха вече - ще заприличаме май на морски хора.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- tiho_roev
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Единственият начин да имаш приятели е да бъдеш приятел 

- Jack Daniels
- разбира нещата
Киро, за тоя лаф имаш едноКИРО написа:....че малко на север от юга е дало добре....

Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
0899/202202 - Марин/за приятели - Мънцата/tiho_roev написа:Затова съм решил да си оставям тел.Ако има добра вола и други колеги да си оставят тефоните ще си спестим много разочарования а ще има повече поводи за нови запзнанства иако някой споделя идеята нека пише или се обади на 0895 695 777 успех на всички

Какъв е смисълът да давам информация къде какво кълве,и да чета информация от останалите нови не познати за мен потребители,когато някой като
Malemi реши да ни прати за зелен хайвер независимо с лодките или от брега....Да не споделяш информация/това го дъвкахме в темата/ но да даваш лъжлива информация-това ми идва в повече. Както казах,докато този,, потребител,,не бъде изхвърлен от форума спирам да пиша.
Malemi реши да ни прати за зелен хайвер независимо с лодките или от брега....Да не споделяш информация/това го дъвкахме в темата/ но да даваш лъжлива информация-това ми идва в повече. Както казах,докато този,, потребител,,не бъде изхвърлен от форума спирам да пиша.
За да поискаш, трябва да дадеш
- tiho_roev
- разбира нещата
- Обратна връзка:
тоше винаги има смисъл защото колкото повече колеги пишат във форума вероятноста такива
да пускат фалшиво инфо намалява защото колегите ще разберат с какви
малоумници си имат работа и няма ди ги вземат на сериозно

- 1000n
- разбира нещата
Да, човек, съгласен съм с тебе!tiho_roev написа:Единственият начин да имаш приятели е да бъдеш приятел

Просто не всички тука сме винаги в добро настроение, което разбира се не бива да те спира да дискутираш теми и обменяш информация със съфорумците си!

Извинявам ти се от името на всички тук и се надявам и в бъдеще да виждаме написано нещо и от теб! Наслука!

Понеже стои въпросът за обмен на инфо в "реално време"(т.е. с колкото се може по-малко закъснение) за ползващите лодки за риболов навътре в морето, то аз имам следното предложение и идея - по-голямата част от хората, имащи лодки имат обикновено и повече финансови средства, често собствен бизнес, малко време и повече пари, затова си мисля, че е по-добре за тях да си купят по един smart phone - има такива на съвсем човешки цени с абонаментни програми с неограничен интернет достъп! Така ще си имат интернет навсякъде, дори и в морето и ще могат директно да влизат във форума и да качват постове докато пушат по една цигара в лодката насред водната шир!

Тези телефони са си буквално компютри, например можеш да си обменяш файлове с останалите компютри в локалната ви мрежа в офиса, т.е. виждаш sharing-a(поделените папки) на другите компютри. Можеш да си инсталираш дори и FTP-Server на телефона си или пък Skype и т.н. Естествено повечето си имат и GPS, а бе просто приказка!

Последно промяна от 1000n на Вто Окт 19, 2010 6:54 am, променено общо 1 път.
Какво ли не раждат хората....
Що не ни гласувате и заплати на тези, които имаме лодки? След време може и дял от улова да даваме за верни съфорумци...както казах - какво ли не изисмисля човек сред скуката. 

Разликата между английските ,руските и българските форуми:
в английския форум задаваш въпрос, отговарят
в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост
в английския форум задаваш въпрос, отговарят
в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост
- 1000n
- разбира нещата
А бе май, не съм се изразил правилно! Аз нямам лодка и не ловя риба навътре в морето, а само от брега и какво е положението със слуката към хоризонта не ме вълнува съществено!Шморхи написа:Какво ли не раждат хората....![]()
![]()
Що не ни гласувате и заплати на тези, които имаме лодки? След време може и дял от улова да даваме за верни съфорумци...както казах - какво ли не изисмисля човек сред скуката.

Защо чак след време, може и сега.Шморхи написа: След време може и дял от улова да даваме за верни съфорумци...

От по-горе написаното имам чувството, че напълно се вписвам в смисъла на думите ти. Но ако може бонусът да е в бурканчета /маринован/.

Както казваше един мой приятел /съфорумник/ : - Аз риба не мога да хващам.
Ама ми се яде де, на мен.