Състезание по "Фидер" риболов

Информация отностно предстоящите състезания и първенства, както и резултатите от тях.

Модератори: Павел Иванов, Кърцата

Публикувай отговор
Tеди
сериозен играч
сериозен играч

Re: Състезание по "Фидер" риболов

Мнение от Tеди »

CERRUTI написа:
Tеди написа:60-70..с фидера,за дънарката незнам ама+още 2-30отгоре :lol:
Със 24 фидеристи на язовира щеше да стане итересно.... :lol:
Ако не друго ще има шоу с тея дистанций.... :D
Няма ядове Марянски предупреждава преди замятане :lol: Така че който може да си зима моториска каска или поне маска за електрожен :lol: :lol: :lol:
Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!
Аватар
qno_zloo
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от qno_zloo »

Tеди написа:
CERRUTI написа:
Tеди написа:60-70..с фидера,за дънарката незнам ама+още 2-30отгоре :lol:
Със 24 фидеристи на язовира щеше да стане итересно.... :lol:
Ако не друго ще има шоу с тея дистанций.... :D
Няма ядове Марянски предупреждава преди замятане :lol: Така че който може да си зима моториска каска или поне маска за електрожен :lol: :lol: :lol:
Споко хора, вече съм с 0,16 основно и съм сменил кошниците на 5/10 и15г. и с каска и без няма да боли. :lol: :lol: :lol:
..с други боклуци освен Шимано, не ловя;)

Изображение
koki

Мнение от koki »

qno_zloo написа:5/10
От кой магазин взе такива кошници?
Един приятелски съвет, 0,16 е тънко влакно за фидер риболов :D , при такова влакно трябва да ползваш шок лидер :idea:
Поздрави!
Аватар
lmm
новобранец
новобранец

Мнение от lmm »

koki написа:
qno_zloo написа:5/10
От кой магазин взе такива кошници?
Един приятелски съвет, 0,16 е тънко влакно за фидер риболов :D , при такова влакно трябва да ползваш шок лидер :idea:
Поздрави!
Наистина 0,16 е тънко,минимум 0.18 макс 0,22...на мен лично ми допада 0,20 / 0,21-плетено,15/20гр. хранилка и 30гр. за дълечно разстояние
Последно промяна от lmm на Вто Сеп 28, 2010 9:28 am, променено общо 1 път.
Аватар
qno_zloo
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от qno_zloo »

...сорй Коки ама направих трампа, тежки за леки.
Наистина ако някой знае в софия къде има такива да казва, аз търся самата кошница да е от прозрачно зеленикав материал ПВЦ с доста миланин и оловото да е покрито с същия материал гледах ги някъде още преди да си купя фидер по 6/7лв бяха , просто уникални, май на Дренан.
Другия вариант е да си купиш големи и да им вземеш на шмиргела оловото, Коки можеш ли да ми направиш една кошница дето да е без олово или да е 5г. но кошницата да събира 50/60г храна.

Изображение
Аватар
lmm
новобранец
новобранец

Мнение от lmm »

qno_zloo написа:...сорй Коки ама направих трампа, тежки за леки.
Наистина ако някой знае в софия къде има такива да казва, аз търся самата кошница да е от прозрачно зеленикав материал ПВЦ с доста миланин и оловото да е покрито с същия материал гледах ги някъде още преди да си купя фидер по 6/7лв бяха , просто уникални, май на Дренан.
Другия вариант е да си купиш големи и да им вземеш на шмиргела оловото, Коки можеш ли да ми направиш една кошница дето да е без олово или да е 5г. но кошницата да събира 50/60г храна.
Мисля,че съм виждал такива в "Майсторски риболов" от другата страна на Пирогов в локаното,посока руски паметник,но отдавна не съм влизал там.
Аватар
lmm
новобранец
новобранец

Мнение от lmm »

koki написа:
qno_zloo написа:Извево +1! и +100% за гласа на ОЛДИ , моята партия, където аз и той там.

А защо не е на два кръга състезанието 4 часа на стената и 4 на двата бряга разделени състезателите, е и сега идва момента че някои хора ще уцелят по добрите , някои по дървените, но то рибарството си е на принципа на късмета. :roll:
Мисля че ще стане оптимално, но пък няма да остане време за големи колони кебапи и алко.

Коки, много голяма подготовка, колко е да се бодне колеца и да се замешат 10кг захранка.

Чакайте да не забравя пак за линка пуууу, http://izvevo.com/

За някой запален GPS-чик ето координати:
+42° 18' 32.48", +22° 49' 10.99"
Времето за подготовка е идеално, вярвай ми :D
Захранката се бърка само в сектора , не се допуска предварителното и забъркване.Aко всички са готови по-бързо нищо не пречи да започнем по-рано. За това ще има два или три сектора. По този начин от всеки един сектор ще има човек в призовата тройка.
Относно времетраенето, 8 часа са страшно много време. Все пак е октомври месец и е възможно да е доста студено , да вали и т.н. Другото което е ,че ако има повече хора не можем да се съберем само на стената :idea:
По-здрави!
п.п.qno_zloo- Трябва да обещаеш ,че няма да прехвърляш язовира и по този начин да застрашиш здравето на някой :D

Възможно ли е наистина ако всички са готови с подготовката и забъркването на манджата да запо4нем по рано и ако случим на хубаво време да гласуваме преди даването на старт,но не по време на състезанието,финала да е в 15:00ч. ???
koki

Мнение от koki »

lmm написа: Възможно ли е наистина ако всички са готови с подготовката и забъркването на манджата да запо4нем по рано и ако случим на хубаво време да гласуваме преди даването на старт,но не по време на състезанието,финала да е в 15:00ч. ???
Да не е проблем, но трябва всички да са готови :idea:
koki

Мнение от koki »

qno_zloo написа:Коки можеш ли да ми направиш една кошница дето да е без олово или да е 5г. но кошницата да събира 50/60г храна.
Принципно мога, но сега нямам време пък и ръчната изработка е много скъпа :lol: :lol: :lol:
50-60 гр. храна е страшно много, не знам колко голяма трябва да е тази кошница . Между другото и сам може да си направиш :D Не е трудно :idea:
Аватар
qno_zloo
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от qno_zloo »

...да мога, но ми трябва щироката част от някой топ сет, е на Догров са чупили щеки може да питам. :lol: :lol: :lol:
Стават много добри карбонови хранилки.

Изображение
koki

Мнение от koki »

qno_zloo написа:...да мога, но ми трябва щироката част от някой топ сет, е на Догров са чупили щеки може да питам. :lol: :lol: :lol:
Трябва ти бутилка от Кока Кола , Фанта и т.н.
Изображение
Аватар
qno_zloo
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от qno_zloo »

....един съвет, пробивай на по бавна скорост дупките.
Аз ще се опитам да направя две три хранилки. С карбонов цилиндър са най-добрите за кастинг +100м. тип ракета. :wink:

...Някой да знае къде в софия ги има тези неща-->
http://www.tackleup.com/images/drennan-swivel_beads.jpg

http://www.bordonanglingcentre.co.uk/ma ... -30-g.html

http://images.productserve.com/preview/ ... 800074.jpg

Извинете ме че пускам тука запитване , но нали е за състезание в този клас и знам че ще е полезно и гледам не само тези които ще ходят четат темата, та за това.
Ето към какво се целя, а това са супер финните линий за каквато е да е риба, някой известен федерист беше казал, хубаволи ще е, ако някой докато ядете ви мята тукли над главата- по повод исползването на над 20г хранирка :wink:

http://www.gofishing.co.uk/Angling-Time ... et-feeder/

Изображение
НИКИ ДОНЧЕВ
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от НИКИ ДОНЧЕВ »

qno_zloo написа:...да мога, но ми трябва щироката част от някой топ сет, е на Догров са чупили щеки може да питам. :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: ти сериозно ли :lol: :lol: :lol:
Изображение
Tеди
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Tеди »

qno_zloo написа:....един съвет, пробивай на по бавна скорост дупките.
Пробивани са с нагорещен метал...... :wink:
Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!
Аватар
qno_zloo
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от qno_zloo »

Що бе Ники, просто незнаеш за системата, ще ти я кажа на състезанието. :wink:

Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Състезания и Първенства”