Зарибяване на езерото в кв. Дружба

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
ilian_nikolai70
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Зарибяване на езерото в кв. Дружба

Мнение от ilian_nikolai70 »

На 02.10.2010 от 11часа ( събота ) ИАРА и Столична Община Район Искър организират спортен празник ( зарибяване ) на езерото в кв. Дружба.Поканени са всички желаещи да присъстват.Ще бъдат пуснати 300кг. зарибителен материал.
aaa11
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Зарибяване на езерото в кв. Дружба

Мнение от aaa11 »

Е наи -накрая някои да помисли и за там .Въпроса е Баи мангал да не ги излови след два часа.Иначе евалата за иниацятивата
Sikov
новобранец
новобранец

Мнение от Sikov »

Аз отдавна си мисля да нося по някоя риба там, ама винаги ме е спирала голямата популация на Бай Мангау в района.А и затова избягвам да ходя там да ловя.
За жалост няма да съм в София, ще е хубаво колегите, които отидат на мероприятието да нащракат малко снимки и да пуснат репортаж в темата.
ceco65
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceco65 »

ilian_nikolai70 написа:На 02.10.2010 от 11часа ( събота ) ИАРА и Столична Община Район Искър организират спортен празник ( зарибяване ) на езерото в кв. Дружба.Поканени са всички желаещи да присъстват.Ще бъдат пуснати 300кг. зарибителен материал.

Начинанието е за похвала,макар,че ще предоставят на МАНГАЛИТЕ :axe: поле за изява.
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

ceco65 написа:
ilian_nikolai70 написа:На 02.10.2010 от 11часа ( събота ) ИАРА и Столична Община Район Искър организират спортен празник ( зарибяване ) на езерото в кв. Дружба.Поканени са всички желаещи да присъстват.Ще бъдат пуснати 300кг. зарибителен материал.

Начинанието е за похвала,макар,че ще предоставят на МАНГАЛИТЕ :axe: поле за изява.
:D :D Цецо...без расистки изказвания...аз, едно време получих временен БАН за подобни неща.
Както каза ,вчера сутринта водещия на ВРЕМЕТО по БТВ...твоята ТВ.. демек......ВРЕМЕТО ,ЩЕ Е МУРГАВО.
... :D Имаше предвид ЦИГАНСКО ЛЯТО.
Виждаш ли ,че има и други начини за изказване. :lol: :lol:
ceco65
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceco65 »

saksi написа:
:D :D Цецо...без расистки изказвания
Не се съобразих за което се извинявам и се поправям със израза Братята РОМИ :rolleyes:
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

ceco65 написа:Не се съобразих за което се извинявам и се поправям със израза Братята РОМИ :rolleyes:
Абе вие двамата големи мъже пък почнахте да се разнежвате........ Какви роми?Няма роми,има ЦИГАНИ...
РОМ е дума от циганския език и се превежда-"човек",пример-дуй рома-двама човека!!!
Във цял свят думата за циганин си е циганин и подобни!!!пример-циганин-цигано,хитано,житано и т.н.!Само тука се оказахме подлоги да изполваме циганска чуждица за тях!!!
Това е все едно както на английски човек е 'man"-мен,и да почнем да употребяваме във официални изказвания думата,пример-един мен,братята менове(англичаните)....... Е това правилно ли е?-НЕ! Е тогава защо изполваме думата 'ром'?
Дори Софка(С.Маринова) казва -Аз не съм ром,рома е за пиене,аз съм циганка!!!
А "мангал",'мангасар' пак са цигански думи,циганите ги употребяват м/у тях като нещо от рода на обида('модерните' цигани наричат така тези си братя които ровят по кофите),нещо като нашите 'въшкар','нещастник'.....
Така че изполвайте български думи,малко са ни чуждиците че вече почнахме и от циганите да взимаме,кадето нямат азбука и 30% от думите които използват са български защото те ги нямат!!!Пример-питайте някой циганин как е "лисица" на цигански :wink:
Айде със здраве!!! И не забравяте-ПАЗЕТЕ БЪЛГАРСКОТО в случая езика ни!!!
Изображение
Jechev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Jechev »

ceco65 написа:
saksi написа:
Не се съобразих за което се извинявам и се поправям със израза Братята РОМИ :rolleyes:
Ай, ся "братя", не мога дъ съм брат с някой дето за близо хиляда години бродене из Европа не е е слязъл от коня и не е създал нищо смислено за развитието на цивилизацията!Все едно да съм брат с хлебарките, щото така или иначе съществуват и искам не искам те се хранят даром от мойта трапеза и обитават моята територия без да съм ги канил!
Иначе към темата дет е пуснал бат Ники(най-активния зарибител на това езеро от години между другото!!!) съм със смесени мисли относно това зарибяване-ИАРА ще отчетат дейност "на книга" и за пред камерите и освен че сичкото месар, пенсионер и естествено ордата на бай Управляващото Малцинство ще се юрне да тъпче бурканя за зимъскъ, май друг ефект няма да има!
Ама , а да видим, пак е някакво начало, предвид че там не зарибявано никога!
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Алкохола не решава проблемите....млякото също.
Изображение
Аватар
lmm
новобранец
новобранец

Мнение от lmm »

CERRUTI написа:
ceco65 написа:Не се съобразих за което се извинявам и се поправям със израза Братята РОМИ :rolleyes:
Абе вие двамата големи мъже пък почнахте да се разнежвате........ Какви роми?Няма роми,има ЦИГАНИ...
РОМ е дума от циганския език и се превежда-"човек",пример-дуй рома-двама човека!!!
Във цял свят думата за циганин си е циганин и подобни!!!пример-циганин-цигано,хитано,житано и т.н.!Само тука се оказахме подлоги да изполваме циганска чуждица за тях!!!
Това е все едно както на английски човек е 'man"-мен,и да почнем да употребяваме във официални изказвания думата,пример-един мен,братята менове(англичаните)....... Е това правилно ли е?-НЕ! Е тогава защо изполваме думата 'ром'?
А "мангал",'мангасар' пак са цигански думи,циганите ги употребяват м/у тях като нещо от рода на обида('модерните' цигани наричат така тези си братя които ровят по кофите),нещо като нашите 'въшкар','нещастник'.....
Така че изполвайте български думи,малко са ни чуждиците че вече почнахме и от циганите да взимаме,кадето нямат азбука и 30% от думите които използват са български защото те ги нямат!!!Пример-питайте някой циганин как е "лисица" на цигански :wink:
Много добре казано!!! БРАТЕ МОЙ! :smt023 ...Циганите не само ще я изядът,но и ще го заградят и ще искат такса...,по добре да пусат рибата в яз.Искър,там поне може да се доразвъди .
Аватар
ssbgsa
новобранец
новобранец

Мнение от ssbgsa »

CERRUTI написа:
"Аз не съм ром,рома е за пиене"-рома е за пиене-циганина е за биене :axe:
blut und ehre
КАЯ
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от КАЯ »

Каква е тази мания напоследък да се вадят стари теми, без да се казва нищо съществено по тях.
Omaxxa
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Omaxxa »

Без да се заяждам само ще попитам някой от вас пробвал ли е да хване риба в дружба? Протата се мъчат да оттървът капото вие ми говорите за цигани дет името не се знаят. Рибата има мн храна и е капризна , а Братчедите роми са далеч от истината
tct

Мнение от tct »

Тя махалата е наблизо,и нашите съграждани със 50 слънчеви бани по рождение бързо ще и видят сметката.
Аватар
hristo2201
новобранец
новобранец

Мнение от hristo2201 »

Вчера се разхождахме с годеницата ми покрай езерото в Дружба и реших да питам колеги дали има риба там. Един чичка вика "шаран, каракуда, бабушка, костур, щука!!!" :lol: Луда работа - чудя се дали и аз да не си пробвам късмета със спининга. Може и някоя щука да удари...
Рибо-love!
Нито е рак, нито риба, но кълве - що е то?
Отг. охлюв :D
Изображение
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

ceco65 написа:
saksi написа:
..........Цецич, абе кви роми ,кви братя ..............деехх и мангалите мръсни :axe:
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”