Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Зарибяване на езерото в кв. Дружба
Модератор: dantho.mihov
-
- вече хвърля и на тежко
Зарибяване на езерото в кв. Дружба
На 02.10.2010 от 11часа ( събота ) ИАРА и Столична Община Район Искър организират спортен празник ( зарибяване ) на езерото в кв. Дружба.Поканени са всички желаещи да присъстват.Ще бъдат пуснати 300кг. зарибителен материал.
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Зарибяване на езерото в кв. Дружба
Е наи -накрая някои да помисли и за там .Въпроса е Баи мангал да не ги излови след два часа.Иначе евалата за иниацятивата
Аз отдавна си мисля да нося по някоя риба там, ама винаги ме е спирала голямата популация на Бай Мангау в района.А и затова избягвам да ходя там да ловя.
За жалост няма да съм в София, ще е хубаво колегите, които отидат на мероприятието да нащракат малко снимки и да пуснат репортаж в темата.
За жалост няма да съм в София, ще е хубаво колегите, които отидат на мероприятието да нащракат малко снимки и да пуснат репортаж в темата.
ilian_nikolai70 написа:На 02.10.2010 от 11часа ( събота ) ИАРА и Столична Община Район Искър организират спортен празник ( зарибяване ) на езерото в кв. Дружба.Поканени са всички желаещи да присъстват.Ще бъдат пуснати 300кг. зарибителен материал.
Начинанието е за похвала,макар,че ще предоставят на МАНГАЛИТЕ

-
- фен клуб-скобар
ceco65 написа:ilian_nikolai70 написа:На 02.10.2010 от 11часа ( събота ) ИАРА и Столична Община Район Искър организират спортен празник ( зарибяване ) на езерото в кв. Дружба.Поканени са всички желаещи да присъстват.Ще бъдат пуснати 300кг. зарибителен материал.
Начинанието е за похвала,макар,че ще предоставят на МАНГАЛИТЕполе за изява.

Както каза ,вчера сутринта водещия на ВРЕМЕТО по БТВ...твоята ТВ.. демек......ВРЕМЕТО ,ЩЕ Е МУРГАВО.
...

Виждаш ли ,че има и други начини за изказване.

Не се съобразих за което се извинявам и се поправям със израза Братята РОМИsaksi написа:
![]()
Цецо...без расистки изказвания

- CERRUTI
- сериозен играч
Абе вие двамата големи мъже пък почнахте да се разнежвате........ Какви роми?Няма роми,има ЦИГАНИ...ceco65 написа:Не се съобразих за което се извинявам и се поправям със израза Братята РОМИ
РОМ е дума от циганския език и се превежда-"човек",пример-дуй рома-двама човека!!!
Във цял свят думата за циганин си е циганин и подобни!!!пример-циганин-цигано,хитано,житано и т.н.!Само тука се оказахме подлоги да изполваме циганска чуждица за тях!!!
Това е все едно както на английски човек е 'man"-мен,и да почнем да употребяваме във официални изказвания думата,пример-един мен,братята менове(англичаните)....... Е това правилно ли е?-НЕ! Е тогава защо изполваме думата 'ром'?
Дори Софка(С.Маринова) казва -Аз не съм ром,рома е за пиене,аз съм циганка!!!
А "мангал",'мангасар' пак са цигански думи,циганите ги употребяват м/у тях като нещо от рода на обида('модерните' цигани наричат така тези си братя които ровят по кофите),нещо като нашите 'въшкар','нещастник'.....
Така че изполвайте български думи,малко са ни чуждиците че вече почнахме и от циганите да взимаме,кадето нямат азбука и 30% от думите които използват са български защото те ги нямат!!!Пример-питайте някой циганин как е "лисица" на цигански

Айде със здраве!!! И не забравяте-ПАЗЕТЕ БЪЛГАРСКОТО в случая езика ни!!!

Ай, ся "братя", не мога дъ съм брат с някой дето за близо хиляда години бродене из Европа не е е слязъл от коня и не е създал нищо смислено за развитието на цивилизацията!Все едно да съм брат с хлебарките, щото така или иначе съществуват и искам не искам те се хранят даром от мойта трапеза и обитават моята територия без да съм ги канил!ceco65 написа:Не се съобразих за което се извинявам и се поправям със израза Братята РОМИsaksi написа:
![]()
Иначе към темата дет е пуснал бат Ники(най-активния зарибител на това езеро от години между другото!!!) съм със смесени мисли относно това зарибяване-ИАРА ще отчетат дейност "на книга" и за пред камерите и освен че сичкото месар, пенсионер и естествено ордата на бай Управляващото Малцинство ще се юрне да тъпче бурканя за зимъскъ, май друг ефект няма да има!
Ама , а да видим, пак е някакво начало, предвид че там не зарибявано никога!
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Много добре казано!!! БРАТЕ МОЙ!CERRUTI написа:Абе вие двамата големи мъже пък почнахте да се разнежвате........ Какви роми?Няма роми,има ЦИГАНИ...ceco65 написа:Не се съобразих за което се извинявам и се поправям със израза Братята РОМИ
РОМ е дума от циганския език и се превежда-"човек",пример-дуй рома-двама човека!!!
Във цял свят думата за циганин си е циганин и подобни!!!пример-циганин-цигано,хитано,житано и т.н.!Само тука се оказахме подлоги да изполваме циганска чуждица за тях!!!
Това е все едно както на английски човек е 'man"-мен,и да почнем да употребяваме във официални изказвания думата,пример-един мен,братята менове(англичаните)....... Е това правилно ли е?-НЕ! Е тогава защо изполваме думата 'ром'?
А "мангал",'мангасар' пак са цигански думи,циганите ги употребяват м/у тях като нещо от рода на обида('модерните' цигани наричат така тези си братя които ровят по кофите),нещо като нашите 'въшкар','нещастник'.....
Така че изполвайте български думи,малко са ни чуждиците че вече почнахме и от циганите да взимаме,кадето нямат азбука и 30% от думите които използват са български защото те ги нямат!!!Пример-питайте някой циганин как е "лисица" на цигански![]()

"Аз не съм ром,рома е за пиене"-рома е за пиене-циганина е за биенеCERRUTI написа:Абе вие двамата големи мъже пък почнахте да се разнежвате........ Какви роми?Няма роми,има ЦИГАНИ...ceco65 написа:Не се съобразих за което се извинявам и се поправям със израза Братята РОМИ
Така че изполвайте български думи,малко са ни чуждиците че вече почнахме и от циганите да взимаме,кадето нямат азбука и 30% от думите които използват са български защото те ги нямат!!!Пример-питайте някой циганин как е "лисица" на цигански![]()

blut und ehre
Каква е тази мания напоследък да се вадят стари теми, без да се казва нищо съществено по тях.
Без да се заяждам само ще попитам някой от вас пробвал ли е да хване риба в дружба? Протата се мъчат да оттървът капото вие ми говорите за цигани дет името не се знаят. Рибата има мн храна и е капризна , а Братчедите роми са далеч от истината
Тя махалата е наблизо,и нашите съграждани със 50 слънчеви бани по рождение бързо ще и видят сметката.
- hristo2201
- новобранец
Вчера се разхождахме с годеницата ми покрай езерото в Дружба и реших да питам колеги дали има риба там. Един чичка вика "шаран, каракуда, бабушка, костур, щука!!!"
Луда работа - чудя се дали и аз да не си пробвам късмета със спининга. Може и някоя щука да удари...

..........Цецич, абе кви роми ,кви братя ..............деехх и мангалите мръсниceco65 написа:Не се съобразих за което се извинявам и се поправям със израза Братята РОМИsaksi написа:
![]()

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...