Ето таз годишния рекорд от 17.03.2007- р.Марица

Модератор: sapuna

Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Ето таз годишния рекорд от 17.03.2007- р.Марица

Мнение от krokibg »

Изображение

Изображение

Изображение

Това се случи вчера.Улови го моя приятел Стальо от Хасково.Бяхме четирима човека и при тегленето е присъствал целия Хасковски елит /сомаджийте/ за да няма грешки.Тежи 38.400 кг.

Изображение

Изображение

А това е мойто скромно сомче 3 кг.Човек направо да го е срам да го сложи до това прасе.Но улова си е улов и сомчето заслужава да бъде споменато редом с дядо му.Пожелавам на всички Вас такива успехи и както обещах преди,вяка риба от сега нататък ще бъде снимана и качвана.
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
lorda
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lorda »

Еееееееееейййййййй

Немам думи. :shock:

Браво на майсторите.

Колега на мен ми е счупена ръката ама едвам се сдържам да не тръгна утре по Марица. :lol:
Изображение

Рибата не е толкова много, че да я разхищаваме.
Аватар
lorda
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lorda »

Кажете тоз малко по големия :lol:
На кво е фанат.
Изображение

Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Ти направо ме утрепа !!!! Този малко по-големия е изваден на Сторм.Бях на 50-100 метра от Стальо и когато се приготвихме да си тръгваме направихме снимките и неми мина през акъла да видя точния модел.

Аватар
lorda
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lorda »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Няма эначение модела важен е майсторлъка.

Май май ще искам частни уроци от баш майсторите.
Изображение

Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Иска се ходене и то постоянно.Ако отидеш два пъти и се върнеш валат,нетрябва да се отказваш.Рибата си е във водата ,но ако неще да вземе или прибамката нея вълнува, иска ходене и сменяне на примамките докато удари.Няма маистори,има само ходещи и ниходещи за риба.

snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Пожелавам на всички да имат такава слука :shock: :shock:
Фуцата
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Фуцата »

Браво,много добър сом :wink: Явно колегите знаят къде и как да търсят сом на спининг.Кроки имам въпрос,на определени места ли го търсите по Марица или може навсякъде??? :?
Аватар
lorda
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lorda »

Абе ходя колега лете зиме. Почти всеки ден ама по голям от две кила не ми е удрял ни на воблер ни на блесна ни на силикони.
Иска се и майсторлък който на вас ич не ви липсва.
Още веднъж Браво и на двамата майстори.
Изображение

Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Фуца,търси се навсякъде по реката,където наоколо да има укрития за през периода когато лежи и почива.Неса рядки и случаите,когато воблерите минават през мястото където лежи и той естествинно след неколко кратни преминавания на воблера покрай него,напада.Има си някой дреболий който човек трябва да знае и да следва.Забелязвам че тази година пак си дава на абсолютно същите места на които даваше и миналата година,макар миналата да се извадиха доста големи екземпляри от въпросните места.Има колеги който ловят на всевъзможни места и понякога си има удари и там,макар сома да си има любими места за обитание,който са пряко свързани със концентрацията на дребна риба.Има и още една тънкост,която я знаят малко хора,но няма да я издавам тук защото ще стане много пренаселено по местата.Надявам се че няма да бъда упрекван за това,но миналата година като писах,вдигнаха цените на воблерите,пръчките,абе на всичките консумативи и тръгна кйораво и сакато със всевъзможни такъми и корди не да ловят сом а да го стресират.Не им се дават пари за такъми които да им гарантират изваждането на голямата риба след удара и го плашат за доста дълаг период.Извадили сме три сома със воблерите на тях,и е видимо че е ловил човек който е аджамия и си няма и понятие със какви такъми ги вадим.Гледат от далече че се вади риба и надругия ден грабва каквото му попадне под ръка и тръгва за сом като че ли ще лови каракуда.Фуца,това неозначава че ако нещо те интересува няма да ти одговоря,но питай на лични ЛС :wink: :wink: :wink:

spiner
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от spiner »

Браво,бе момчета!!
Кроки,аз ли съм виновен,че не можах да изпраскам една фотосесия?
Кефите ме!!
Пусни ми тел.на Стальо да го поздравя!
Поздрави и за твой успех!!
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Спинер,късно се усетих че мога да направя и клип,пък и бях на стотина метра :oops: .Хубаво е да има един да снима и да прави клипове,но кой ще е мераклията само да се разкарва със нас и да снима. :lol: :wink: :lol: :wink: :lol: :wink:Проблема не е във снимането ами в това че когато си заметнал навътре и навиваш,няма как да остовиш пръчката и да хукнеш със апарата.А най - основното е че като удари на един,значи в момента сома удря и всеки момент може да ти удари и на теб. :lol: :shock: :lol: :shock: :lol: :shock:Голяма простотия написах нали ??? :roll: Правя си майтап,при него имаше две момчета който веднага се притекоха да му помагат,но никой не се сети да снима самото вадене,защото несме свикнали.Надявам се да ни стане навик :wink: :wink: :wink:Сега ,този следобед ще отивам пак,и дано да имам слука.Пратих ти телефона. :smt023

Фуцата
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Фуцата »

Krokibg благодаря ти за изчерпателния отговор. :lol: Желая ти само трофейни да ти удрят. :wink:
zlak
новобранец
новобранец

Мнение от zlak »

Евала за рибока , Кроки! Да поздравиш и приятеля си!
Много се изкефих. За мен един сом от този калибър , изкаран на воблер , на река , в течение и при изобилието от закачки е много по-ценен като улов от един осемдесеткилограмов , който е изваден на стръв от лодка в язовир.
Поздрави и още по-големи успехи :!:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Благодаря на всички и ви пожелавам от сърце да имате такива успехи.Няма значение дали са шарани,сомове,щуки или други риби.Ловете,снимайте ги и нека форума да става все-повече място за обмяна на информация а не форум за завист.Ако ли пък има завист,без която почти никога неможе,то нека тя да е благородна,защото ако не е,то господ гледа и той си знае работата.Успех на всички и НАСЛУКА през този сезон.Той тепърва започва и ни очакват доста приятни и весели риболови,че разправийте и дрязгите през зимата във форума просто избледняват.Специално аз,съм доволен от това че създадох доста приятели във форума и смятам че ще си прекарваме прекрасно по водоемите на България през това лято та чак до късна есен. :smt023

Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”