Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

ПОПЧЕТА - 2010
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: ПОПЧЕТА - 2010
Ако съдя по ника, колегата е от Варнаkkiryazov написа:коментари като този само ми засилват желанието да не споделям нищоtrakata написа:днес и аз ги хванах същите (като размер![]()
) на борсата под моста (4 кинта )
и даже вече испих една 2-литрова сТЯХ
не мога да разбера - твърдиш, че съм дошъл под моста ( където и да е това ) от Бургас за да си купя попчета и говоря неистина, че съм ги хващал? Така ли е?

На вниманието на Бат Венци, щото знам, че много се вълнува относно папардаците. Каята вчера не даваше да пуснеш. Докат обереш боша и смело кълване, че и по две, че и йедри, нагълтали яко кука 3-ти номер. Едно фото и от мен.

П.с. И мойте са над трите литра

-
- ще става разбирач
Ааааааа благодарско,напълниха ми се очите ама при мене що все не се получава не знамкарид написа:На вниманието на Бат Венци, щото знам, че много се вълнува относно папардаците. Каята вчера не даваше да пуснеш. Докат обереш боша и смело кълване, че и по две, че и йедри, нагълтали яко кука 3-ти номер. Едно фото и от мен.

Aх каридски как ме накара ся да тръгна в туй лошщото време за кая
,довечера ще пусна снимки ако не ме откаже дъжда.

Зарганолог
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Верно бе,в закона не е споменато колко литра риба можеш да вземеш.
Малко вода в кофата,и се мери в литри.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Хитро а? Приумицата е на г-н Кирязов.КИРО написа:Верно бе,в закона не е споменато колко литра риба можеш да вземеш.

Изобщо не съм искал нищо да твърдя или най-малкото да обиждам някой !Чистосърдечно си признах ,че си Купих рибата ....................kkiryazov написа:Не мога да разбера - твърдиш, че съм дошъл под моста ( където и да е това ) от Бургас за да си купя попчета и говоря неистина, че съм ги хващалtrakata написа:днес и аз ги хванах същите (като размер![]()
![]()
![]()

- kkiryazov
- разбира нещата
- Обратна връзка:
То ти си пил, а мене ме е хваналоtrakata написа:Изобщо не съм искал нищо да твърдя или най-малкото да обиждам някой !Чистосърдечно си признах ,че си Купих рибата ....................kkiryazov написа:Не мога да разбера - твърдиш, че съм дошъл под моста ( където и да е това ) от Бургас за да си купя попчета и говоря неистина, че съм ги хващалtrakata написа:днес и аз ги хванах същите (като размер![]()
![]()
![]()
и ако от това ще ви стане по- весело ,носех си и едната пръчка
защото съм чувал ,че имало отстъпки и от опашката отстъпвали ред

Ами да ви кажа нещо ,с риска ,че ще ми теглите една за спама .........ама ми идва от вътре !Аз си представям нещата тъй !_ човек като пукне (умре ) душата му се преражда в някъв друг добитък !Сега ,кой къв ще става ,не ми е ясно и изобщо кой решава също ,но да кажем че сте "свършили курса " и сте риба ........по-точно Попче
е няма ли да ви писне на перката тоя живот ?! То годините минават а сантиметрите ....едвам едвам! и в един момент гледате пред себе си КУКА ! Не ,това не КУкА ---това е асансьор ,към НОВИЯ живот -----умиргане ,душа и т.нт нали се сещате ,та ако случайно през проядения от морска сол мозък ви се мерне ГЛАРУС (заветна мечта ,даже и на хомосапиенс )----то вече избора е направен ---налапвате черея ,мидата ,скаридата ,рапана ,голия охлюв и т.тн. и сте в ДЖАЗА---душата ви отново е вън от ревматологичното ,солено и пълно с опасен сероводород Черно Море
Та тъй мили братя расъждавам аз по време на ...работа ! и да ви кажа ли колко риби са ми са се хванали сами ? ..............срам ме е ,ама са доста !

Та тъй мили братя расъждавам аз по време на ...работа ! и да ви кажа ли колко риби са ми са се хванали сами ? ..............срам ме е ,ама са доста !

-
- новобранец
Бе ти май, всяка вечер си посръбваш...
Важното е усмивки и риба да има. 

Ха ха ха искренно ме разсмя траката,колега никой няма да те псува за размислите ти
.От мен съвет събирай си в сборник мислите когато си на работа и го публикувай
Или пускай размислите си тука май има такава тема.Поздрави и дано по -скоро се оправи морето. 

Има и по-лошо, представяш ли си да си ... гол охлювtrakata написа:Сега ,кой къв ще става ,не ми е ясно и изобщо кой решава също ,но да кажем че сте "свършили курса " и сте риба ........по-точно Попчее няма ли да ви писне на перката тоя живот ?!

- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч

Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека

- Божидар Стойков
- ще става разбирач
Браво Пешо! Признавам те в този студ и вятър да тръгнеш да търсиш кая, Евала за хубавите попове
. Ако няма вятър в неделя може и аз да прескоча че в къщи няма какво да се прави. Поздрави!