Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Информация?
Модератор: sapuna
-
- новобранец
Информация?
Може ли някой да ми каже къде се намира платеното на челопечене и какво е положението там сега?
Също така имате ли информация за Чепинци, как се стига до там и в какво състояние е пътя до там може ли да се стигне с рено лагуна
Предварително ви благодаря
Също така имате ли информация за Чепинци, как се стига до там и в какво състояние е пътя до там може ли да се стигне с рено лагуна
Предварително ви благодаря
- Димо Генчев
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:

Колега, не ми се сърди, ама ми стана смешно като прочетох за Рено-то

А се стига по следния начин - хващаш пътя за битака(ул. "Пет могили") и караш само направо. Подминаваш разклона за Негован(там е рибарникът Орландо). Точно преди селото(Чепинци) гьолът ти се пада от дясната страна. Там ще се ориентираш на място - общо взето пътят е мноооого прашен

И друго

Не слушай какво ти казват повечето хора, защото точно повечето хора са обикновено по-глупави...
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
-
- новобранец
Благодаря, имах в предвид, че лагуните са по - ниски коли, а не другоДимо Генчев написа:![]()
![]()
Колега, не ми се сърди, ама ми стана смешно като прочетох за Рено-тоМи нали си е път, може и с рено и с други автомобили всякакви
Е, вярно че е "малко" бабуна до бабуна(или дупка до дупка, зависи как го приемаш).
А се стига по следния начин - хващаш пътя за битака(ул. "Пет могили") и караш само направо. Подминаваш разклона за Негован(там е рибарникът Орландо). Точно преди селото(Чепинци) гьолът ти се пада от дясната страна. Там ще се ориентираш на място - общо взето пътят е мноооого прашен![]()
И другоНякой може ли да ме светне какво му пречи на някой това, че имаше няколко места, на които можеше да се навлезе с кола до самия гьол
![]()
![]()
Във всеки случай изсипват пръст със самосвали
![]()
![]()
![]()
-
- новобранец
Димо Генчев написа:![]()
![]()
Колега, не ми се сърди, ама ми стана смешно като прочетох за Рено-тоМи нали си е път, може и с рено и с други автомобили всякакви
Е, вярно че е "малко" бабуна до бабуна(или дупка до дупка, зависи как го приемаш).
А се стига по следния начин - хващаш пътя за битака(ул. "Пет могили") и караш само направо. Подминаваш разклона за Негован(там е рибарникът Орландо). Точно преди селото(Чепинци) гьолът ти се пада от дясната страна. Там ще се ориентираш на място - общо взето пътят е мноооого прашен![]()
И другоНякой може ли да ме светне какво му пречи на някой това, че имаше няколко места, на които можеше да се навлезе с кола до самия гьол
![]()
![]()
Във всеки случай изсипват пръст със самосвали
![]()
![]()
![]()
а на рибарникът Орландо как е? Удачно ли е да се ходи? Има ли риба?
Новак съм и ме интересуват такива неща