Информация?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

ortabudala
новобранец
новобранец

Информация?

Мнение от ortabudala »

Може ли някой да ми каже къде се намира платеното на челопечене и какво е положението там сега?
Също така имате ли информация за Чепинци, как се стига до там и в какво състояние е пътя до там може ли да се стигне с рено лагуна
Предварително ви благодаря
Аватар
Димо Генчев
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от Димо Генчев »

:D :D
Колега, не ми се сърди, ама ми стана смешно като прочетох за Рено-то :lol: Ми нали си е път, може и с рено и с други автомобили всякакви :wink: Е, вярно че е "малко" бабуна до бабуна(или дупка до дупка, зависи как го приемаш).
А се стига по следния начин - хващаш пътя за битака(ул. "Пет могили") и караш само направо. Подминаваш разклона за Негован(там е рибарникът Орландо). Точно преди селото(Чепинци) гьолът ти се пада от дясната страна. Там ще се ориентираш на място - общо взето пътят е мноооого прашен :(
И друго :evil: Някой може ли да ме светне какво му пречи на някой това, че имаше няколко места, на които можеше да се навлезе с кола до самия гьол :?: :?: :?: Във всеки случай изсипват пръст със самосвали :?: :?: :twisted: :twisted:
Не слушай какво ти казват повечето хора, защото точно повечето хора са обикновено по-глупави...
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

по лесно-хващаш околоврьстното,свиваш кьм кремиковци,минаваш 4елопе4ане,пьтя за треби4 и тьрсиш там негован :idea: има кариери и от двете страни,ама не се виждат,що треба да минеш неколкостотин метра през едни ниви :lol: ляво и дясно
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

ама не знам с лагуната :lol: :lol: :lol: аз сьм минавал с алфа,опел ,фиеста,пежо,ситроен и рено,ама 5 :lol: :lol: виж,са като се сетя..не сьм пробвал С БУС :lol: :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
ortabudala
новобранец
новобранец

Мнение от ortabudala »

Димо Генчев написа::D :D
Колега, не ми се сърди, ама ми стана смешно като прочетох за Рено-то :lol: Ми нали си е път, може и с рено и с други автомобили всякакви :wink: Е, вярно че е "малко" бабуна до бабуна(или дупка до дупка, зависи как го приемаш).
А се стига по следния начин - хващаш пътя за битака(ул. "Пет могили") и караш само направо. Подминаваш разклона за Негован(там е рибарникът Орландо). Точно преди селото(Чепинци) гьолът ти се пада от дясната страна. Там ще се ориентираш на място - общо взето пътят е мноооого прашен :(
И друго :evil: Някой може ли да ме светне какво му пречи на някой това, че имаше няколко места, на които можеше да се навлезе с кола до самия гьол :?: :?: :?: Във всеки случай изсипват пръст със самосвали :?: :?: :twisted: :twisted:
Благодаря, имах в предвид, че лагуните са по - ниски коли, а не друго
ortabudala
новобранец
новобранец

Мнение от ortabudala »

Димо Генчев написа::D :D

а на рибарникът Орландо как е? Удачно ли е да се ходи? Има ли риба?
Новак съм и ме интересуват такива неща
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”