КЕФАЛОВИ ( илария, платерина, кефал ) - 2010

Модератори: emo vasilev, alekst

Заключено
onzinasi
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: КЕФАЛОВИ ( илария, платерина, кефал ) - 2010

Мнение от onzinasi »

Интересна работа-за солниците :от цялата манифестация ни дума ,ни вопъл. После рИвем-местааа,местааа :finga:
Изображение
krasi81

Мнение от krasi81 »

onzinasi написа:Интересна работа-за солниците :от цялата манифестация ни дума ,ни вопъл. После рИвем-местааа,местааа :finga:
Така е брат затова инфо на случаини другия път иначе много знаят да плямпат и да правят интриги но като докопат нещо скубят и си траят иначе някои като не им спродели голям рев.И за да не правя и аз интриги споделяме инфо със всеки който споделя или както аз казвам който е заслужил.Наслука на всички истински риболовци
Cold
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Cold »

Защото солниците сички го знаете там не откриват топлата вода.По това време на годината там винаги има платерина е може да не хванеш 30-40 платерини но ще хванеш.Пък и за вчера кои не е бил за риба тои не е хванал платерини било то на солниците било то на "Илия Бояджуев" било то райски залив "Перла" и други такива места който не са тайна за никой.Аиде че се ядосжам на такива като вас.
amatev1
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от amatev1 »

krasi81 написа:
onzinasi написа:Интересна работа-за солниците :от цялата манифестация ни дума ,ни вопъл. После рИвем-местааа,местааа :finga:
Така е брат затова инфо на случаини другия път иначе много знаят да плямпат и да правят интриги но като докопат нещо скубят и си траят иначе някои като не им спродели голям рев.И за да не правя и аз интриги споделяме инфо със всеки който споделя или както аз казвам който е заслужил.Наслука на всички истински риболовци
Колеги, ще споделите ли поне къде се намира това място. Разбрах, че някъде където е бил старият кораб "Чайка", но това нищо не ми говори. Та ако прецените, че не трябва да ми казвате, здраве да е ! :)
"Преплувах залива с труд, хванах пръта и както си бях до гърди напънах, рибата подръпна, аз въодушевен напънах още малко и праааас, Гарболиното на две."
Аватар
monkata3
новобранец
новобранец

Мнение от monkata3 »

Днес от 8 до 11 часа на вълнолома 3 платерини 2 заргани и после смених на попчета хванах 5 от тях :drinkers: :drinkers: :)
Последно промяна от monkata3 на Вто Окт 12, 2010 6:31 pm, променено общо 1 път.
ПФК ЧЕРНО МОРЕ
Георги Вутов
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Георги Вутов »

Днеска отидох в Аспарухово към 13:30 метнах 10тина пъти без удар и при всеки беше така. Приказвах с колегата до мене, каза че от 8:00 до 13:30 само 1 илария .. към 14:30 се преместих на вълнолома и там пълна скръб. Хората който бяха там от 7-8:00 бяха хванали по 1-2 иларийки. С две думи днеска беше пълна скръб
Аватар
YordanDanev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от YordanDanev »

amatev1 написа:
Колеги, ще споделите ли поне къде се намира това място. Разбрах, че някъде където е бил старият кораб "Чайка", но това нищо не ми говори. Та ако прецените, че не трябва да ми казвате, здраве да е ! :)
Колега на капаните предполагам си ходил, от там продължаваш по шосето към солниците, като минеш евения и адамовия плаж калабалъка почва. Няма смисъл да ходиш до кораба, до там се стига от детелината за каблешково.
Изображениеима ли комат кучета много
krasikostadin
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от krasikostadin »

Днес на канала в Аспарухово от9:00 до 11:30 14 иларии дребни. Рибата бе близо до брега около 30 метра и кълвеше едвам едвам.
ПАЗЕТЕ ПРИРОДАТА ЧИСТА!
onzinasi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от onzinasi »

Cold написа:
Защото солниците сички го знаете там не откриват топлата вода.По това време на годината там винаги има платерина е може да не хванеш 30-40 платерини но ще хванеш.Пък и за вчера кои не е бил за риба тои не е хванал платерини било то на солниците било то на "Илия Бояджуев" било то райски залив "Перла" и други такива места който не са тайна за никой.Аиде че се ядосжам на такива като вас.
Колега Cold,точно вчера бях на половината посочени от Вас места. Даваше си тегаво зарган и дребна илария.Но не и платерини.А идеята тук е че някъде е избила рибата.И не се ядосваите много,че да не вземе да ви стане нещо. :idea:
Изображение
Cold
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Cold »

Дам платерина има доста на Илия Бояджиев от 4-5 дена всеки ден има пове4ето е на дъно но към обяд се дига на горе и става за бомбарда.Рибата тръгва към 10ч. предни години тръгваше към 8-9 сега малко по късно утре смятам да ида да проверя
amatev1
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от amatev1 »

YordanDanev написа:
amatev1 написа:
Колега на капаните предполагам си ходил, от там продължаваш по шосето към солниците, като минеш евения и адамовия плаж калабалъка почва. Няма смисъл да ходиш до кораба, до там се стига от детелината за каблешково.

Мерси! Ако ходя и има резултат задължително ще споделя!
"Преплувах залива с труд, хванах пръта и както си бях до гърди напънах, рибата подръпна, аз въодушевен напънах още малко и праааас, Гарболиното на две."
vui4oto
новобранец
новобранец

Мнение от vui4oto »

здравейте колеги,
в понеделник вечер решихме да пробваме риболов на голямата мартинка и се случи нещо необичайно за мен.За това реших да го споделя.
Около 21часа удари първата граца,след това около 15 добри сафрида и като започна илария 25-30 риби до към един и половина.
Случвало ли се е идруг път такова нещо?
zargan1
новобранец
новобранец

Мнение от zargan1 »

Това на аланкат или на бомбарда ,колега? Няма нищо необичайно!Преди години платерината на Варненското пристанище я ловяхме след 22 часа.Риби по кило и нагоре на плаваща бомбарда.Събираше се целия град.Мене рибата не ме е оставяла в тъмното.На Синеморец пипнешком съм си слагал червея и след засечката излиза сафрид или платерина ,или чернокоп ,или зарган.Така че няма грешка! Каже ли ша ЯМ!!!
fishingbg
новобранец
новобранец

Мнение от fishingbg »

Днес, Аспарухово-канала, с една доза червей - 57 риби от 10 до 14часа. С последния червей - 4 броя :rolleyes:
veliko69
новобранец
новобранец

Мнение от veliko69 »

И аз на Аспарухово днес 34 иларии.
Заключено

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”