Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

КЕФАЛОВИ ( илария, платерина, кефал ) - 2010
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- ще става разбирач
Re: КЕФАЛОВИ ( илария, платерина, кефал ) - 2010
Интересна работа-за солниците :от цялата манифестация ни дума ,ни вопъл. После рИвем-местааа,местааа 

Така е брат затова инфо на случаини другия път иначе много знаят да плямпат и да правят интриги но като докопат нещо скубят и си траят иначе някои като не им спродели голям рев.И за да не правя и аз интриги споделяме инфо със всеки който споделя или както аз казвам който е заслужил.Наслука на всички истински риболовциonzinasi написа:Интересна работа-за солниците :от цялата манифестация ни дума ,ни вопъл. После рИвем-местааа,местааа
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Защото солниците сички го знаете там не откриват топлата вода.По това време на годината там винаги има платерина е може да не хванеш 30-40 платерини но ще хванеш.Пък и за вчера кои не е бил за риба тои не е хванал платерини било то на солниците било то на "Илия Бояджуев" било то райски залив "Перла" и други такива места който не са тайна за никой.Аиде че се ядосжам на такива като вас.
-
- вече хвърля и на тежко
Колеги, ще споделите ли поне къде се намира това място. Разбрах, че някъде където е бил старият кораб "Чайка", но това нищо не ми говори. Та ако прецените, че не трябва да ми казвате, здраве да е !krasi81 написа:Така е брат затова инфо на случаини другия път иначе много знаят да плямпат и да правят интриги но като докопат нещо скубят и си траят иначе някои като не им спродели голям рев.И за да не правя и аз интриги споделяме инфо със всеки който споделя или както аз казвам който е заслужил.Наслука на всички истински риболовциonzinasi написа:Интересна работа-за солниците :от цялата манифестация ни дума ,ни вопъл. После рИвем-местааа,местааа

"Преплувах залива с труд, хванах пръта и както си бях до гърди напънах, рибата подръпна, аз въодушевен напънах още малко и праааас, Гарболиното на две."
Днес от 8 до 11 часа на вълнолома 3 платерини 2 заргани и после смених на попчета хванах 5 от тях

Последно промяна от monkata3 на Вто Окт 12, 2010 6:31 pm, променено общо 1 път.
-
- научил се да хвърля
Днеска отидох в Аспарухово към 13:30 метнах 10тина пъти без удар и при всеки беше така. Приказвах с колегата до мене, каза че от 8:00 до 13:30 само 1 илария .. към 14:30 се преместих на вълнолома и там пълна скръб. Хората който бяха там от 7-8:00 бяха хванали по 1-2 иларийки. С две думи днеска беше пълна скръб
- YordanDanev
- сериозен играч
Колега на капаните предполагам си ходил, от там продължаваш по шосето към солниците, като минеш евения и адамовия плаж калабалъка почва. Няма смисъл да ходиш до кораба, до там се стига от детелината за каблешково.amatev1 написа:
Колеги, ще споделите ли поне къде се намира това място. Разбрах, че някъде където е бил старият кораб "Чайка", но това нищо не ми говори. Та ако прецените, че не трябва да ми казвате, здраве да е !

-
- научил се да хвърля
Днес на канала в Аспарухово от9:00 до 11:30 14 иларии дребни. Рибата бе близо до брега около 30 метра и кълвеше едвам едвам.
ПАЗЕТЕ ПРИРОДАТА ЧИСТА!
-
- ще става разбирач
Колега Cold,точно вчера бях на половината посочени от Вас места. Даваше си тегаво зарган и дребна илария.Но не и платерини.А идеята тук е че някъде е избила рибата.И не се ядосваите много,че да не вземе да ви стане нещо.Cold написа:
Защото солниците сички го знаете там не откриват топлата вода.По това време на годината там винаги има платерина е може да не хванеш 30-40 платерини но ще хванеш.Пък и за вчера кои не е бил за риба тои не е хванал платерини било то на солниците било то на "Илия Бояджуев" било то райски залив "Перла" и други такива места който не са тайна за никой.Аиде че се ядосжам на такива като вас.

-
- новобранец
- Обратна връзка:
Дам платерина има доста на Илия Бояджиев от 4-5 дена всеки ден има пове4ето е на дъно но към обяд се дига на горе и става за бомбарда.Рибата тръгва към 10ч. предни години тръгваше към 8-9 сега малко по късно утре смятам да ида да проверя
-
- вече хвърля и на тежко
YordanDanev написа:Колега на капаните предполагам си ходил, от там продължаваш по шосето към солниците, като минеш евения и адамовия плаж калабалъка почва. Няма смисъл да ходиш до кораба, до там се стига от детелината за каблешково.amatev1 написа:
Колеги, ще споделите ли поне къде се намира това място. Разбрах, че някъде където е бил старият кораб "Чайка", но това нищо не ми говори. Та ако прецените, че не трябва да ми казвате, здраве да е !
Мерси! Ако ходя и има резултат задължително ще споделя!
"Преплувах залива с труд, хванах пръта и както си бях до гърди напънах, рибата подръпна, аз въодушевен напънах още малко и праааас, Гарболиното на две."
здравейте колеги,
в понеделник вечер решихме да пробваме риболов на голямата мартинка и се случи нещо необичайно за мен.За това реших да го споделя.
Около 21часа удари първата граца,след това около 15 добри сафрида и като започна илария 25-30 риби до към един и половина.
Случвало ли се е идруг път такова нещо?
в понеделник вечер решихме да пробваме риболов на голямата мартинка и се случи нещо необичайно за мен.За това реших да го споделя.
Около 21часа удари първата граца,след това около 15 добри сафрида и като започна илария 25-30 риби до към един и половина.
Случвало ли се е идруг път такова нещо?
Това на аланкат или на бомбарда ,колега? Няма нищо необичайно!Преди години платерината на Варненското пристанище я ловяхме след 22 часа.Риби по кило и нагоре на плаваща бомбарда.Събираше се целия град.Мене рибата не ме е оставяла в тъмното.На Синеморец пипнешком съм си слагал червея и след засечката излиза сафрид или платерина ,или чернокоп ,или зарган.Така че няма грешка! Каже ли ша ЯМ!!!
Днес, Аспарухово-канала, с една доза червей - 57 риби от 10 до 14часа. С последния червей - 4 броя 

И аз на Аспарухово днес 34 иларии.