Къде се намирам:
Мероприятия
Състезания и Първенства
naRiba.com

Форум

Състезание по "Фидер" риболов
Модератори: Павел Иванов, Кърцата
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Състезание по "Фидер" риболов

п.п.Точа кошници (зъби) за следващото състезание,ама ... до тогава време много.

Дай идея къде може да се направи на Дунав?stich написа:Миналата година точно на фидер Декември се ловяха морунажи-тупалки.Дори и след като падна сняг.Лошото е,че тази година Реката не спадна до нормалното за сезона ниво и местата са наистина много ограничени.
п.п.Точа кошници (зъби) за следващото състезание,ама ... до тогава време много.

коки знам едно място на дунав в ново село се намира с асфалтов път до реката и доста голяма брегова ивица но колегата stich да сподели и тои каде и какво 

пазете природата чиста.....
До Оряхово са 180 км.oldi написа:250км са до там от софия
Няма ли там места, не може да няма....но аз не ги знам.... И не знам дали има риболов
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Мястото е Видин от "градския плаж" до "фара".Голямо пространство,което може да събере доста спортисти.Тук излизаше морунажа.Сега водата е висока.Снимките са от миналата или по-миналата година.Това което се вижда е под вода.За организация не ме търсете.Не ме бива в това
.Себе си едва организирам.Мога да давам информация за това дали се завърта риба или не.Всеки Дунавски риболовец ще ви каже,че година с година не си приличат и гаранцията,че тази ще кълве е никаква.

п.п.Разбирасе че ако решите нещо ще си поразмърдам задника ...малко.

п.п.Разбирасе че ако решите нещо ще си поразмърдам задника ...малко.

Това къде е кой град?stich написа:Мястото е от "градския плаж" до "фара"
Изглежда ми много добре

Няма ли да пада още водата.....
Колко метра , горе, долу е тоя плаж?
Какво е течението? С какви кошнички ловиш там?
Последно промяна от koki на Вто Окт 12, 2010 9:27 pm, променено общо 1 път.
местото е много яко, поне така ми изглежда на мене,а и колко километра са горе доло от софия stich !!!!!!!
пазете природата чиста.....
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Поправих си поста по-горе.За Видин става дума
Мястото е доста голямо.Мисля че 20-тина та и повече човека ще събере.Течението е според нивото на реката.При високо е силно,при по-ниско...поносимо
.
Нямам представа как ще се движи нивото на реката през следващия месец,а и едва ли някой би знаел.
п.п.Да 250 км са от София

Мястото е доста голямо.Мисля че 20-тина та и повече човека ще събере.Течението е според нивото на реката.При високо е силно,при по-ниско...поносимо

Нямам представа как ще се движи нивото на реката през следващия месец,а и едва ли някой би знаел.

Ще те подпитваме за нивото и риболова, ако става може да дойдем на гости на "плажа"stich написа:Поправих си поста по-горе.За Видин става дума![]()
Мястото е доста голямо.Мисля че 20-тина та и повече човека ще събере.Течението е според нивото на реката.При високо е силно,при по-ниско...поносимо.

дори и да са на една ивица,условията пак не са същите.но поне работата опира до късмет,кой кое место ще изтегли от чувала с .......koki написа:Не става...не е честноoldi написа:ми като за начало този който хване наи много печели 1во място и така надоло по килограми примерно![]()
Условията на всякъде не са едни и същи![]()
Видя се и на състезанието на яз.Извево......
Ако са по-малко /може и повече/ участниците и са на една ивица...може и така. Зависи от условията![]()
Най-важното условие е, за всички условията да се еднакви! Тогава....може да е който има най-много печели..........и т.н.

на домлян и копринка,има подходящи места за състезание на доста хора.специално на домлян ви гарантирам,че ще се хващат риби и при температура около 0 градуса.рибите са костур,бабушка и кефал.ако е на свободен водоем ще учасвам на 100%

КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
Ти загрявайshekira написа: участвам на 100%

аз се съм си загрял,по-няколко пъти на седмица.koki написа:Ти загрявайshekira написа: участвам на 100%

КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
-
- вече хвърля и на тежко
нямаше ме една седмица и гледам до втори feeder фест се е стигнало.. супер се е получило на гращица въпреки подозренията ми
поздрави на всички участници за ентусиазъма
пп.деба а аз в гръцко харпунджия да ставам ..умрехме от студ
поздрави на всички участници за ентусиазъма
пп.деба а аз в гръцко харпунджия да ставам ..умрехме от студ

АКО ТЪРСИШ ДУШЕВЕН КОМФОРТ...

НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С ГЛУПОСТИ ОТИВАЙ НА ГЬОЛА

НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С ГЛУПОСТИ ОТИВАЙ НА ГЬОЛА