Къде се намирам:
Мероприятия
Състезания и Първенства
naRiba.com
Форум
Мероприятия
Състезания и Първенства
Състезание по "Фидер" риболов
Модератори: Павел Иванов, Кърцата
Re: Състезание по "Фидер" риболов
коки и на пясака става тогава супер риболов и е близо
-
koki
Стената ли?Ивайло написа:коки и на пясака става тогава супер риболов и е близо
Как ще подсигурим място?
Аз ги виждам така нещата 20 лв. вход както миналия път.
10 лв. награден фонд
2 лв. за медали и фигурка за най-голяма риба.
8 лв. за скара и бира(вино) на язовира и запален огън през цялото време ( ще вземем дърва )
Ако времето е скапано на 07.11...отлагаме за следващата седмица
Съгласен аз почти на 100 % ще съм там от петък предполагам деkoki написа:Аз предлагам дата 07.11.2010 г.
Дестинацията е Копринка или Домлян, като ще я уточним според активността на рибите
Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!
- qno_zloo
- кандидат преподавател

- Обратна връзка:
Тедо, ще буриш а......
Аз съм за, да ви кажа, мразя да се ограничавам от към дистанция- с фидер под 40м мразя да ловя , идвами да му скоча отгоре....
Аз съм за, да ви кажа, мразя да се ограничавам от към дистанция- с фидер под 40м мразя да ловя , идвами да му скоча отгоре....
-
koki
На тези язовири можеш да ловиш и на 100 м. ако желаешqno_zloo написа:Тедо, ще буриш а......
Баце дремеми колко риби ще хвана,ще съм там от петък за ей тваqno_zloo написа:Тедо, ще буриш а......

Кеф отсекъде-Огън,скара,шкембенце,Приятели и тн...Пък ако има и някоя риба кефа е пълен
Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!
- qno_zloo
- кандидат преподавател

- Обратна връзка:
...е с тва Шкембе вече много буриш, любимата ми.....
Имали място и за мен в колата.
Имали място и за мен в колата.
-
penev_pavel
- научил се да хвърля

Първо благодаря за отговорите за Method-а , а сега за новия кръг от републиканското по фидер
, мисля че тоя път ще се запознаем на 100 % , само предложете гласуване за кой от трите (понеже споменахте и Пясъчник), да мине вота и да си слагам късметлийската шапка 
-
koki
Гласуване няма да има, ще се ръководим от активността на рибитеpenev_pavel написа:Първо благодаря за отговорите за Method-а , а сега за новия кръг от републиканското по фидер, мисля че тоя път ще се запознаем на 100 % , само предложете гласуване за кой от трите (понеже споменахте и Пясъчник), да мине вота и да си слагам късметлийската шапка
На Домлян със сигурност ще има риболов по това време, остава да видим какво ще се случва на другите язовири. Не маловажен факт е и достъпа до язовира / пътя/ .
-
penev_pavel
- научил се да хвърля

аз лично си мисля или за Домлян или за Пясъчник , за Домлян аз имам инфо от един мой много добър приятел баби и дрени костурлета.Все пак идеята е някакъв риболов (освен биричката
) , така че ще разчитам и другите колеги да кажат кой кво е чул или изпитал на гърба си 
- qno_zloo
- кандидат преподавател

- Обратна връзка:
..Много мизерно даване, само тъпите самозасичащи баби ли.penev_pavel написа:аз лично си мисля или за Домлян или за Пясъчник , за Домлян аз имам инфо от един мой много добър приятел баби и дрени костурлета.Все пак идеята е някакъв риболов (освен биричката) , така че ще разчитам и другите колеги да кажат кой кво е чул или изпитал на гърба си
-
koki
Там са с висше образование, не се само засичат....qno_zloo написа: ..Много мизерно даване, само тъпите самозасичащи баби ли.
-
Станимир Христов
- разбира нещата

Аз съм навит за Домлян, Копринка и за (Пясъчник... ама къде ще се нагласим е въпроса) 

Който иска намира начин... който не иска намира причина!!!
- CERRUTI
- сериозен играч

Туко що говорих с Митко/fiverov/(в момента влачи на Стамболийски-2 бели и една щука )и Любо/lmm/ за 24-ти предполагам че ще сме на линия.За язовир немога да изкажа мнение защото не съм ходил и на 3-те.......

- qno_zloo
- кандидат преподавател

- Обратна връзка:
...мислишли че ще му дадеме да се само засече.koki написа:Там са с висше образование, не се само засичат....qno_zloo написа: ..Много мизерно даване, само тъпите самозасичащи баби ли.