Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

пикаете ли в мивката?:)))
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
пикаете ли в мивката?:)))
не,4е е анкета,ама мноо ми е интересно-който има доблестта-да си признае,4е да не страдам само аз
една колежка казва,4е нейна приятелка,при залавяне на "местопрестьплението" глобявала горкия 4овек с 10$ на сеанс
глей с кви работи се занимавам...

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- Димо Генчев
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Почнах редовно да си пикая в мивката от момента, когато един "майстор" дойде да ми премонтира нова тоалетна чиния и го направи, та си остави ръцете - тоалетната дъска не може да се задържи вертикално, пък аз не съм свикнал да пикая клекнал
Като ми дойдат гости, има яки емоции у мъжката половина, но дамите са супердоволни от тоя майтап
Цаката е следната: преди да почна пишкането, пускам яко студената вода и целя в струята, после пускам топлата вода и се измивам с рахат
Хем се губи по-малко време, хем три в едно- по-нисък разход на вода от едно казанче, по-добра лична хигиена и повече комфорт
За профилактика през два дни мия мивката с онова, дето убива микробите дори под ръба на тоалетната чиния, както гласи съответната реклама

Като ми дойдат гости, има яки емоции у мъжката половина, но дамите са супердоволни от тоя майтап

Цаката е следната: преди да почна пишкането, пускам яко студената вода и целя в струята, после пускам топлата вода и се измивам с рахат

Хем се губи по-малко време, хем три в едно- по-нисък разход на вода от едно казанче, по-добра лична хигиена и повече комфорт

За профилактика през два дни мия мивката с онова, дето убива микробите дори под ръба на тоалетната чиния, както гласи съответната реклама

Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
За пръв път се сблъсках с "проблема" в един градски автобус в Бургас преди доста години...Пътуваме си чинно в автобуса и някакъв татко се кара нещо на сина си...по пътя за детската градина...по едно време детето се провикна...не ми се карай, че ще кажа на баба дето пикаеш в мивката...човека почервеня от срам и на първата спирка се изнесе от автобуса... с детето под мишница:lol:
А за пикане ...редовно пикаех когато плавах на корабите в "Океански риболов"... защото "галюна"/кенефа на кораба/ се намираше на края на "канижела"/коридора/...дори някой се майтапеха, че са правили и "въже"...ама имали по един електрод да го миксират , до по-рядка консистенция....хахаха...
Сега не пикая в мивката в къщи....а и на градски автобус се возих за последно преди 15-20 години...
А за пикане ...редовно пикаех когато плавах на корабите в "Океански риболов"... защото "галюна"/кенефа на кораба/ се намираше на края на "канижела"/коридора/...дори някой се майтапеха, че са правили и "въже"...ама имали по един електрод да го миксират , до по-рядка консистенция....хахаха...

Сега не пикая в мивката в къщи....а и на градски автобус се возих за последно преди 15-20 години...

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
не вярвам в бидетата
кьде си видел биде,освен у вас?па и да видиш...ще се престрашиш ли
сетих се една случка-преди доста години,кога не знаехме кво е биде,един сьученик ми разказа следното:отишьл той в неква пичка да я клати,обаче а по едно за кураж,а второ...отцепил се брутално...доходило му се до кенефа,седнал,срал и.....нема да повярваш,КОПЕЛЕ,ми вика,пуснал сьм аз водата а ЛАЙНОТО СЕ ВЬРТИ И НЕ ИЗЧЕЗВА
оооо,чей,че се разплаках от смях,само като се сетя...........

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- man1966
- ще става разбирач
Тоо е бил много пиян и си е забравил електрода на бат Милен...5кила написа:не вярвам в бидетата![]()
кьде си видел биде,освен у вас?па и да видиш...ще се престрашиш ли
сетих се една случка-преди доста години,кога не знаехме кво е биде,един сьученик ми разказа следното:отишьл той в неква пичка да я клати,обаче а по едно за кураж,а второ...отцепил се брутално...доходило му се до кенефа,седнал,срал и.....нема да повярваш,КОПЕЛЕ,ми вика,пуснал сьм аз водата а ЛАЙНОТО СЕ ВЬРТИ И НЕ ИЗЧЕЗВА
![]()
![]()
![]()
оооо,чей,че се разплаках от смях,само като се сетя...........
![]()

Я елате рибенца при батко...