Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

пикаете ли в мивката?:)))
Модератор: dantho.mihov
-
- вече хвърля и на тежко
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
абе кво толкоз
абе !!кво толкоз има в това От кадето дошло там отишло !!!Ми таи де си4ко се сбира у тунджа дали ще е в тоалетната чиния или мивката в банята се на едно място отивапак ако си почистиш след себе си не виждам къв е проблема Мноо интересна тема все пак
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс
- krokibg
- учете се от него
Всички са го правили,по една или друга причина.Просто много малко хора си признават.Едн ги е срам,други поради некви други причини,но човека с "5 те кила" ме разби като щайга,цяла вечер се смея със мои приятели и ако сега не отида да си лягам,сигурно ще се смея сам още няколко часа.
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Krokibg
риболовец:
понеже сега чета законите на Мьрфи и някои допьлнения по тях,та ми хрумна-не може ли да се каже обратното,а именно:
ХЛЕБАРКИТЕ нямат изтребване-сьщо като глупаците са
и понеже тук все пак говорим за мивкокенефи,покрай хлебарките и влизането ни в ЮРЬП,начело с ЮРОТО,се сетих нещо интересно:
значи,ние отглеждаме основно 2 вида хлебарки-едните са малки,кафеви животинчета,огромни пьлчища,а другите са едни маазни черни и дебели екземпляри,в пьти по големи и бродят като единаци,и изглеждат доста по гнусно
(аз такава в кв Младост,кьдето инаше и от двата вида сьм залавял на устните си-сьбуди ме с целувка демек
)а сега интересното-тия малките,кафевите са европеиско нам си кьв вид и предпочитат да живеят и се размножават на сухо-в електически уреди,телевизори и пр. докато тия черните,мазните са АНАДОЛСКИ хлебарки-предпочитат помийни ями,колзети,екарисажи и пр
та викам си-еееей,кво нещо е европата-и по животните си личи чехническата нация

риболовец:
понеже сега чета законите на Мьрфи и някои допьлнения по тях,та ми хрумна-не може ли да се каже обратното,а именно:
ХЛЕБАРКИТЕ нямат изтребване-сьщо като глупаците са

и понеже тук все пак говорим за мивкокенефи,покрай хлебарките и влизането ни в ЮРЬП,начело с ЮРОТО,се сетих нещо интересно:
значи,ние отглеждаме основно 2 вида хлебарки-едните са малки,кафеви животинчета,огромни пьлчища,а другите са едни маазни черни и дебели екземпляри,в пьти по големи и бродят като единаци,и изглеждат доста по гнусно

та викам си-еееей,кво нещо е европата-и по животните си личи чехническата нация

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:

простомера влиза в червени обороти и прекъсва

С тея черните хлебарки съм си правил експерименти, пускал съм я да плува във белина от тая старата в сивите пластмасови шишета, после в кислол, после я обгазявах с един дезодорант и говедото въобще не му стана нищо ама грам

Та корави са гадините

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър