Къде се намирам:
Кулинария
Риболовна кухня
naRiba.com

Форум

за пе4ките
Модератор: sapuna
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
за пе4ките
бе имам се за добьр кулинар
оба4е имам техни4ески вьпрос-вградена пе4ка,с грилове и глупости,оба4е вьтре има един вентилатор и вьзможност за комбинация с долен и горен реотан-явно за готвене не става,защото за секунди развива ЗВЕРСКА темп3ература и аз досега го ползвам да си топля разни неща,но ме сьмнява да му е това функцията..та питането ми е- ЗА КВО Е

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Това беше в кръга на шегата. Значи аз използвам вентилатора при няколко случаи. Единия е когато печа пиле последните 10-15 мин. пускам вентилатора и се получава една прекрасна хрупкава кожичка. Също става и за печене , но вече там намаляваш градусите на 150 и печеш агнешко ,ьсвинско ,телешко, но задължително под капак или с фолио.Предполагам, че отговорих до някъде на въпроса ти , ако имаш още въпроси пиши, но вече струва една почерпка, НАЗДРАВЕ...
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
айде за благодарност да ви дам една рецепта-МАНИАКАЛНА
не помна дали не сьм я писал и друг пьт,но май не сьм,4е ми е дьлги4ка..та така:
1 запазено откьм кожа пиле
1 буркан кис крастави4ки
100-150 гр топено сирене
пакет4е кайма-от тия дето по тодор живково-не знам колко грама са..
1 буркан гьби
2 кремвирша или 200гр некьв колбас,напр бекон
2 яйца
1/3 буркан пе4ени 4ушки ма мое и без тях-импровизация бе..но горе долу да се спазят пропорциите..
малко кашкавал..
на4ин:пилето внимателно се одира,докато е сурово,скелета с месото се вари около 30 мин,обезкостява се,накьлцаното на пар4енца месо се смесва сьс вси4ки други продукти-накьлцани,размесени и пр+яйцата+поддправки,но на тях не се спирам-не сме в4ерашни,нали..сместа се омесва добре и се пьлни пилешката кожа,с предварително вьрзани в основата бут4ета и после се зашива при грьцмуля..полу4ава се нещо като огромен ,как да кажа-бабек-това се слага в омазнена тави4ка,порьсва се сьс стьргания кашкавал и се пе4е около ооще 30 мин в сгорещена фурна-крайния продукт се охлажда и се сервира и реже на филийки,както руло стефани,напр с гьбен сос или винегрет
малко магданоз за украса и пр-ПИ4КИТЕ СА ВАШИ!!!!ако некой от вас го опита,моля за обратъна информация-аз гарантирам ЕФЕКТА

1 запазено откьм кожа пиле
1 буркан кис крастави4ки
100-150 гр топено сирене
пакет4е кайма-от тия дето по тодор живково-не знам колко грама са..
1 буркан гьби
2 кремвирша или 200гр некьв колбас,напр бекон
2 яйца
1/3 буркан пе4ени 4ушки ма мое и без тях-импровизация бе..но горе долу да се спазят пропорциите..
малко кашкавал..
на4ин:пилето внимателно се одира,докато е сурово,скелета с месото се вари около 30 мин,обезкостява се,накьлцаното на пар4енца месо се смесва сьс вси4ки други продукти-накьлцани,размесени и пр+яйцата+поддправки,но на тях не се спирам-не сме в4ерашни,нали..сместа се омесва добре и се пьлни пилешката кожа,с предварително вьрзани в основата бут4ета и после се зашива при грьцмуля..полу4ава се нещо като огромен ,как да кажа-бабек-това се слага в омазнена тави4ка,порьсва се сьс стьргания кашкавал и се пе4е около ооще 30 мин в сгорещена фурна-крайния продукт се охлажда и се сервира и реже на филийки,както руло стефани,напр с гьбен сос или винегрет

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- rino712
- ще става разбирач
По принцип вентилатора скъсява наполовина времето за печене,а като цяло е предназначен,когато се готви в повече от една тава,например на 2 етажа и е предназначен за равномерно разпределяне на температурата-пробвай, ще се увериш,че е така
Не казах за въртящия грил понеже когато се работи на тази програма вентилатора се включва автоматично