за пе4ките

Всичко свързано с риболовната кухня.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

за пе4ките

Мнение от Бат Мирче-5кила »

бе имам се за добьр кулинар :lol: оба4е имам техни4ески вьпрос-вградена пе4ка,с грилове и глупости,оба4е вьтре има един вентилатор и вьзможност за комбинация с долен и горен реотан-явно за готвене не става,защото за секунди развива ЗВЕРСКА темп3ература и аз досега го ползвам да си топля разни неща,но ме сьмнява да му е това функцията..та питането ми е- ЗА КВО Е :lol: :?:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Абе ..... аз ще ти кажа, ама що си купуваш такива неща дето не им разбираш г-н 5 КИЛА
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Това беше в кръга на шегата. Значи аз използвам вентилатора при няколко случаи. Единия е когато печа пиле последните 10-15 мин. пускам вентилатора и се получава една прекрасна хрупкава кожичка. Също става и за печене , но вече там намаляваш градусите на 150 и печеш агнешко ,ьсвинско ,телешко, но задължително под капак или с фолио.Предполагам, че отговорих до някъде на въпроса ти , ако имаш още въпроси пиши, но вече струва една почерпка, НАЗДРАВЕ...
Аватар
ali baba
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ali baba »

мисля че чрез вентилаторите се получава равномерна температура навсякъде във фурната
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

мерси :lol: 4ерпим насекьде,та тебе ли..дето заслужаваш :lol: мен ми изсушава продукта-тьпо става..не знам-ее явно не сьм дорасьл на новите технологии,мерси за отговорите :!: виж,ако турим цело прасе... :lol: :lol: :lol:
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

айде за благодарност да ви дам една рецепта-МАНИАКАЛНА :lol: не помна дали не сьм я писал и друг пьт,но май не сьм,4е ми е дьлги4ка..та така:
1 запазено откьм кожа пиле
1 буркан кис крастави4ки
100-150 гр топено сирене
пакет4е кайма-от тия дето по тодор живково-не знам колко грама са..
1 буркан гьби
2 кремвирша или 200гр некьв колбас,напр бекон
2 яйца
1/3 буркан пе4ени 4ушки ма мое и без тях-импровизация бе..но горе долу да се спазят пропорциите..
малко кашкавал..
на4ин:пилето внимателно се одира,докато е сурово,скелета с месото се вари около 30 мин,обезкостява се,накьлцаното на пар4енца месо се смесва сьс вси4ки други продукти-накьлцани,размесени и пр+яйцата+поддправки,но на тях не се спирам-не сме в4ерашни,нали..сместа се омесва добре и се пьлни пилешката кожа,с предварително вьрзани в основата бут4ета и после се зашива при грьцмуля..полу4ава се нещо като огромен ,как да кажа-бабек-това се слага в омазнена тави4ка,порьсва се сьс стьргания кашкавал и се пе4е около ооще 30 мин в сгорещена фурна-крайния продукт се охлажда и се сервира и реже на филийки,както руло стефани,напр с гьбен сос или винегрет :idea: малко магданоз за украса и пр-ПИ4КИТЕ СА ВАШИ!!!!ако некой от вас го опита,моля за обратъна информация-аз гарантирам ЕФЕКТА :lol: :lol:
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

А бе 5КИЛА оправи ли я печката...........
Аватар
rino712
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от rino712 »

По принцип вентилатора скъсява наполовина времето за печене,а като цяло е предназначен,когато се готви в повече от една тава,например на 2 етажа и е предназначен за равномерно разпределяне на температурата-пробвай, ще се увериш,че е така :wink: Не казах за въртящия грил понеже когато се работи на тази програма вентилатора се включва автоматично :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Риболовна кухня”