Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Стръв за щука
Модератор: sapuna
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Re: Стръв за щука
Гледам и клипове, понякога и френския ТВ канал, но ми стоят малко далечни. Предпочитам да разменя опит и приказки с някой, който е реално в BG и има какво да разкаже от собствен опит като теб и много други колеги.Наслука. Ако имам време другата седмица ще разкажа за един случай с каракудка. Също така не пиша за платени водоеми на които ходя много рядко.
- czd
- сериозен играч
- Обратна връзка:
аз платени не посещавам за мен това са рибарници някакси не ми е естествено да ловя по такива места не знам защо

пп а по принцип не ползвам каракуди защото според мен е ценен вид риба поне из северозапада се среща все по рядко

пп а по принцип не ползвам каракуди защото според мен е ценен вид риба поне из северозапада се среща все по рядко

- czd
- сериозен играч
- Обратна връзка:
иначе забравих да кажа че има добри попадения и на парчета от риба като използвам само опашката 

- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
CZD,
Предлагам да да пишем в друга тема, независимо коя, защото тук даже не е и тема, а едно полуграмотно изречение.
Предлагам да да пишем в друга тема, независимо коя, защото тук даже не е и тема, а едно полуграмотно изречение.
- czd
- сериозен играч
- Обратна връзка:
окG.Petkov написа:CZD,

ще започна с това миналият сезон споделих с колегите къде могат да ловят щука тожа е шищник които аз лично много ценя споделих във форума че на един язовир сам хвърлил на леда едра сол и веднага се започна с шегите.
Щяли да хжащат мариновани риби някои искали да хжвщат щуки на лед съгласен сам с тия колеги.
Но искам да ги попитам след като не познават условията за риболов защо се перчат толкова.
аз живея в южна българия при нас леда е не повече от 25см които колега има смелост да лови на язовир от 2000кв-метра
с дълбочина 6м. и лед 25см. да заповяда.заклех се повече никога да не споделям каде,на какво,и каква риба се хващастия касапиии.
Щяли да хжащат мариновани риби някои искали да хжвщат щуки на лед съгласен сам с тия колеги.
Но искам да ги попитам след като не познават условията за риболов защо се перчат толкова.
аз живея в южна българия при нас леда е не повече от 25см които колега има смелост да лови на язовир от 2000кв-метра
с дълбочина 6м. и лед 25см. да заповяда.заклех се повече никога да не споделям каде,на какво,и каква риба се хващастия касапиии.
Аз!cenovec написа:аз живея в южна българия при нас леда е не повече от 25см които колега има смелост да лови на язовир от 2000кв-метра

-
- вече хвърля и на тежко
според мен и изкуствената и естествената стръв са добри .наслука
На мен най-много ми е кълвяло на каракудка ,уклей ,бабушка .
-
- новобранец
Наи-добрата жива стръв е тази с която се храни във водоема.Хвани си рибка от местото на което ще ловиш щуката.Закачаи и мятаи но така че слънцето да я огрява от едната страна та да проблясква във водата.На мен най-ми кълве на червеноперка,бабушка ,костур и яко на слънчак.По-голяма стръв-10 -15 сантиметра по-голяма риба. Хванеш ли писалка внимателно я откачи и я пусни обратно. От нея няма какво да изядеш .Тя сие твоя след година две ще порасне и преживяването ще е друго. Успех.
Х
Х