Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

яз. "Синкевица"
Модератор: bobopeli
-
- научил се да хвърля
яз. "Синкевица"
По сигнал на двама млади членове на ЛРД "Чардафон", вчера инспектори от ИАРА Габрово са спасили 11 от общо 12-те шарана по 1-1,5 кг и щука около 4 кг от 100 метра мрежа извадена от язовира. Същата е била под водата и не се е виждала, но е закачена по време на роболов от един от младежите. Своевременно е била уведомена местната ИАРА, от където са реагирали незабавно. Браво на всички участвали.
Само не мога да разбера това:
„По наша информация,
от около една седмица
бракониер идвал всяка
нощ и хвърлял мрежата в
язовира.
Следващата нощ ва-
дел каквото се е хванало
и я хвърлял пак” – съобщи
вчера за „100 вести“ Кра-
сен Колев, началник на
ИАРА - Габрово.
Ако е така защо не са предприели нещо
и ако не бяха тези съвестни момчета до кога ли щеше да си хвърля мрежата там този неизвестен извършител 
Само не мога да разбера това:
„По наша информация,
от около една седмица
бракониер идвал всяка
нощ и хвърлял мрежата в
язовира.
Следващата нощ ва-
дел каквото се е хванало
и я хвърлял пак” – съобщи
вчера за „100 вести“ Кра-
сен Колев, началник на
ИАРА - Габрово.
Ако е така защо не са предприели нещо

Съдбата рано ни излъгала,
живота сграбчил ни отвред
и х*й подложил ни на ъгъла,
за туй вървим с г*за напред.

- kabaero
- вече хвърля и на тежко
Re: яз. "Синкевица"
Няма да се плашиш, щом е неизвестен утре -другиден си е купил нова и пак е там. 

- ROSEN_GB
- ще става разбирач
Аз незнам защо не искат да хващат хората които са я пуснали мрежата. Явно са им познати.
А толкова лесно може да се хванат.
А толкова лесно може да се хванат.
Не е важно колко ще хванем, важно е колко ще изпием!!!
-
- ще става разбирач
Баси аз в неделя бях там за щука.Нищо не видях признавам си.Големи нахалитети ей.Тази година го и зарибиха.
- StoychevV
- разбира нещата
Е Васко изкарали нещо.В събота бях там обиколих го с спининга с един приятел само сутринта една писалка и едно костурче изкарах.Иначе убави щуки има там
Даже един пич влачеше
А бракониерите

Даже един пич влачеше
А бракониерите

Копелетата заслужават яка секира
.Но е време вече освем мрежите да се поизловят и техните притежатели.

Няма по хубаво време от това когато сьм на риба.....с бира.
- StoychevV
- разбира нещата
Ми то е лесно,малко повече търпение.Скриват се чакат късно вечерта или сутринта,и по време на вадене на мрежата ги копват
и да има една патрулка и ще е ок .
Но скоро няма да стане така

- ROSEN_GB
- ще става разбирач
Значе не искат. Или няма никакви мрежи. Просто пишат глупости да отчитат дейност. И ще кажат ех тоз новия директор много ги лови.StoychevV написа:Ми то е лесно,малко повече търпение.Скриват се чакат късно вечерта или сутринта,и по време на вадене на мрежата ги копвати да има една патрулка и ще е ок .
Лови той ама дръжки.
Преди около две седмици бях на гости в село Панайот Хитово. Ядохме пихме и на следващия ден приятеля каза аиде да слезем на язовира да наловим малко риба. Правим ний подготовката обаче мамооо оня кви вадици изкара - мрежи, търмъци, парашути и т.н.викам му ко правиш ти ве преятел, а той ми отговори че на тоз язовир така се лови ( яз. Ястребино )
-
- новобранец
Уважаемзи господа риболовци,kabaero написа:Няма да се плашиш, щом е неизвестен утре -другиден си е купил нова и пак е там.
въпросния язовир към момента се стопанисва от ЛРД"Чардафон" Габрово.Ръководството на дружеството е длъжно да си осигури охраната на водния обект и рибните ресурси в него.До колкото съм осведомен същото има назначен надзирател за тази работа.В тази връзка не смесвайте работата на ИАРА с перманентна охрана на водни обекти на ЛРД "ЧАРДАФОН".Смятам ,че вашите въпроси и упреци трябва да отправите към ръководството на дружеството. Териториалното звено на ИАРА в Габрово, никога не е отказвало и няма да откаже съдействие на Вас -РИБОЛОВЦИТЕ,но проверките на водоемите стопанисвани от дружеството трябва да се инициират от самите вас или от ръководството,като в тях ще участват и наши служители.
- ROSEN_GB
- ще става разбирач
Уважаеми г-н Упавител на ИАРА. Синкевица е просто един пример за работата на вас и на горското.
Същото заглавие го има и за Стамболийски вчера. И там ли са горските?
Пак само мрежи хванали. Абе тез мрежи самили са се хвърлии.
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=605402
Как според вас да ви вярвам че наистина сте ги намерили тея мрежи. Или не си измисляте. Медиите може утре да напишат че и акула е имало на мрежата.
Същото заглавие го има и за Стамболийски вчера. И там ли са горските?
Пак само мрежи хванали. Абе тез мрежи самили са се хвърлии.
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=605402
Как според вас да ви вярвам че наистина сте ги намерили тея мрежи. Или не си измисляте. Медиите може утре да напишат че и акула е имало на мрежата.
- kabaero
- вече хвърля и на тежко
Многоуважаеми г-н Управител на ИАРА , ще ме извинявате за въпроса ама защо не се свържете с НАСА и не хванете съвместно извънземните , които пускат мрежи в язовирите. Те не са неуловими -просто някой трябва да ги изчака когато прибират мрежите, или просто нямате интерес тези изроди да бъдат хващани.Или направете така че тези самоходни мрежи да не стигат до водата .doktora666 написа:Уважаемзи господа риболовци,kabaero написа:Няма да се плашиш, щом е неизвестен утре -другиден си е купил нова и пак е там.
въпросния язовир към момента се стопанисва от ЛРД"Чардафон" Габрово.Ръководството на дружеството е длъжно да си осигури охраната на водния обект и рибните ресурси в него.До колкото съм осведомен същото има назначен надзирател за тази работа.В тази връзка не смесвайте работата на ИАРА с перманентна охрана на водни обекти на ЛРД "ЧАРДАФОН".Смятам ,че вашите въпроси и упреци трябва да отправите към ръководството на дружеството. Териториалното звено на ИАРА в Габрово, никога не е отказвало и няма да откаже съдействие на Вас -РИБОЛОВЦИТЕ,но проверките на водоемите стопанисвани от дружеството трябва да се инициират от самите вас или от ръководството,като в тях ще участват и наши служители.
Иззети са 200 метра бракониерски мрежи от язовир “Александър Стамболийски”
doktora666 за това едно голямо БРАВО от мен, колегите просто незнаят колко е трудно

doktora666 за това едно голямо БРАВО от мен, колегите просто незнаят колко е трудно

...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
Всичко това ще е хубаво ,но и то голямо НО,без риболовен билет от вас не може да се лови на язовира.Тогава за какво говориме,или просто изместваме въпроса :до кога само мрежите,къде са техните собственици г-н Колев? Къде са?doktora666 написа:Уважаемзи господа риболовци,kabaero написа:Няма да се плашиш, щом е неизвестен утре -другиден си е купил нова и пак е там.
Няма по хубаво време от това когато сьм на риба.....с бира.
-
- научил се да хвърля
Да колега наистина не знаем колко е трудно, но нали за това пишем тук, поне лично аз. Нямам за цел да се заяждам с г-н Колев и подчинените му, а да имам аз и всички колеги от форума по голяма яснота за работата на ИАРА и за трудностите, които те срещат. Така поне може да дадем по обективна оценка за действията или бездействията им. Все пак аз си плащам редовно риболовния билет и искам възможно най-скоро да почувствам, че не го правя напразно.bobopeli написа:Иззети са 200 метра бракониерски мрежи от язовир “Александър Стамболийски”
doktora666 за това едно голямо БРАВО от мен, колегите просто незнаят колко е трудно![]()
![]()
Съдбата рано ни излъгала,