Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Язовирите под аренда
Модератор: dantho.mihov
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Re: Язовирите под аренда
Не искам да те отказвам от тази идея обаче се приготви да се заробиш, да си нон-стоп до язовира, дори и тогава няма да има гаранция ,че ще искараш пари пък камоли да си върнеш инвестицията.Имам предвит, че няма да можеш да си опазиш стоката.Опита ми е от приятел които 20 години е старши лесничей и имаше 2 язовира.Успех!!!
тои не умира1912
- krokibg
- учете се от него
Ако някои ден имаш път към Пловдив,обади ми се и ще поговорим.Каквото те интересува,ще ти кажа.Не ги слушай,може да се извадят пари,обаче наистина се заробваш.Иска се затваряне на цикъла и дългогодишен договор.Прави са за това че трябва да си сам,обаче ако си намериш сериозен партньор също с пари,нещата стават.Искат се доста вложения и доста познания.Иска се сериозно пазене и да си лично там през повечето време !!!Язовира,след като затвориш шибъра,трябва да се пълни за отрицателно време с вода,от порядъка на месец след затварянето.Ако това не е така и се пълни за 5-6 месеца,имаш проблем и изобщо не взимай водоема,камо ли да си зависим от напоителни системи и да плащаш за да ти го пълнят.С две думи,водоема трябва да се пълни сам - от река

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
тези работи са ми пределно ясни,но......проблема е в това дали си струва да се вложи или не.... Ако знаете еко парк Венелин преди правиха доста парички.....но сега е много зле работата там само заради това че няма риба.Но при мен пьрвото наи-важно нещо е Клиента(рибаря) и винаги ще си тръгва с риба или да се накефи...за да доиде пак разбира се(политика) отделно сьм измислим видеонаблюдение над дадения язовир пак ще има пазач но доверие нямам...аз на пазачи:)
Колега, е за това си мечтая от много години,но няма един такъв частен водоем в близост до Русе.Ела и направи тук един водоем.starcho написа:Но при мен пьрвото наи-важно нещо е Клиента(рибаря) и винаги ще си тръгва с риба или да се накефи...за да доиде пак разбира се(политика)

Above us only sky
-
- ще става разбирач
Аз пък ако живеех до Дунава нямаше да ходя на частно. 

Колега, я си вкарай парите в някой друг бизнес.Иначе казано сам искаш да се натресеш,нали се сещаш че докато пуснеш видеонаблюдението ще ти извадят всичката риба само за една вечер.А пък ако си рибар-ходи си и си лови и се кефиии
- ribarq
- сериозен играч
Човека иска конкретни отговори, а ето го и моят ... Ако имаш 460 000 лв ,а ти явно имаш повече щом си заделил толкова за някакъв вид (бизнес) и то си ги насочил точно в тази свера.Не си заслужава изобщо
Това е лично мое мнение , има къде къде по добри варианти за започване на някакъв вид бизнес с този Капитал от 460 000 лв и със сигурност възвращаемоста на вложените средства и печалбата ще дойдат по бързо от колкото (язовир с комплекс под аренда )
А да не говорим за търчането напред назад и т.н.
Ако случайно си спечелил от лотарията (тото-то) може да заделиш и некой лев за зарибяване ...щото работата намирисва нещо

А да не говорим за търчането напред назад и т.н.
Ако случайно си спечелил от лотарията (тото-то) може да заделиш и некой лев за зарибяване ...щото работата намирисва нещо

предполагам това са пари по някаква програма , за това иска точно в тази свера
- krokibg
- учете се от него
Старчо,вземи им кажи че са крадени пари,че да спят спокойно.Иначе стрес ще ги тресе от къде ги имаш тия 460 000
От този бизнес,когато се направи както трябва,ще ти носи постоянни приходи(рибарите сме лудо племе и за риболов даваме луди пари),а ако си в час и го направиш както трябва,приходите ще се увеличават.Риска да ги загубиш е минимален.Ако си я караш едно към гьотере,то със всеки бизнес ще ги загубиш

От този бизнес,когато се направи както трябва,ще ти носи постоянни приходи(рибарите сме лудо племе и за риболов даваме луди пари),а ако си в час и го направиш както трябва,приходите ще се увеличават.Риска да ги загубиш е минимален.Ако си я караш едно към гьотере,то със всеки бизнес ще ги загубиш

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
-
- и господ не е толокова добър
В тоя ред на мисли, тези пари ще докарат много повече печалба от лихви от колкото язовир под аренда

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- разбира нещата
Прави,батка!Всеки бизнес се отплаща,когато се прави с мерак и пари!
КОЛКОТО И ДА СЕ ВЪРТИШ-ЗАДНИКЪТ ТИ СИ ОСТАВА ВСЕ ОТЗАД!
-
- научил се да хвърля
винаги си струва , дори и за спортен риболов да го пуснеш пак ще се изплати - съответно трябва да отгледаш хубави и здрави рибки . хамалогията е голяма
мой приятел има язовир и знам какво е . почти не си идва в града . има и пазач и лампи с фотоклетки и пак е там . в момента даже монтират и видео наблюдение пак с фото клетки свързани към лампи . след 1-2 години ще има хубави животни вътре , неговата идея е само спортен риболов , с възможност да си вземеш 1 риба - БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ КИЛОГРАМИТЕ
цените ги е измислил - за 24 часа -10 лв . ще строи и 4 бунгала с беседки отпред - за 4 човека е всяко бунгало . цена на вечер - 20 лв за бунгало или иначе казано по 5 лв на човек . еко тоалетни 2 бр . и 4 циментени садки за пъстърва и есетра - която ще се продава . вътре има пуснати следните видове риба в момента - сом , шаран , чига , амур и 10 щуки да обират дребните риби като каракуда , уклей , перки и т.н . за да може храната да отива по предназначение . та моето мнение е че си струва и се изплаща с годините . рекламата върви от уста на уста , въпроса е района около теб да е информиран от хора които са идвали при теб на язовира . а не от рекламни пана и други рекламки . хубаво си го замислил успех с начинанието . 

-
- сериозен играч
Живко,не-забравяй и анти-рекламата.В България,май се плащат повече пари за антиреклама отколкото за реклама,-по разбираеми причини
Та колега,след като си направил бизнес план,и горе-долу можеш да предположиш какви печалби да очакваш,-хубаво е да се замислиш дали наистина си заслужава.Ако печалбата ти на година,е по-малка от 70 000 - 90 000 лева,просто няма смисъл.С 200 000 евро можеш да си започнеш бизнесче,без реклами,без рискове и за мноооого дълго време.Освен това,парите които ще вложиш за лиценз,можеш да си ги върнеш по-всяко едно време,като продадеш бизнаса на друг.Верно не-е в България,ама парите са си пари,лева-евро нема значение,важното е да ги има.

Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
-
- научил се да хвърля
съгласен съм с теб Стояне , но човека пита за рибовъдно стопанство в България , а не в чужбина
мисля че идеята му е добра и му пожелавам успех . парите които мисли да вложи са доста според мен но всичко зависи от терена и пространството на което може да се разполага .

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Срещни се с кмета на Осеново и общ Аксаково.starcho написа:Здравейте колеги,аз съм приятел на този човек от профила на които пиша,тка в момента уча в лесотехническия университет в София специалност Горско стопанство,записах се само заради това че ще получа лицензи а не толкова за лесничеи...искам да се занимавам с язовири и гори предимно.Аз съм от Варна и имам добра финансова възможност да направя еко парк даже и искам много да я усъществя тази мечта но да ви попитам за бъдеще добра инвистиция ли е да влагам в язовир и то не малко години и след това да си избия парите и да ми върви....?очаквам много отговори..
Там има един занемарен язовир от 30дка.
Мисля че могат да го дадат за аренда за доста години напред.
В този район няма друг добър водоем за риболов.

Всичко което виждаш с папур е язовира.Голямо дълбане иска и чистене,
иначе идва доста вода,а и чиста отгоре на това.
Снимките ги имам,че имах мерак да го вземам,но нямах толкова средства тогава.
Сега пък хич.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА