Язовирите под аренда

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

каментодоров
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Re: Язовирите под аренда

Мнение от каментодоров »

Не искам да те отказвам от тази идея обаче се приготви да се заробиш, да си нон-стоп до язовира, дори и тогава няма да има гаранция ,че ще искараш пари пък камоли да си върнеш инвестицията.Имам предвит, че няма да можеш да си опазиш стоката.Опита ми е от приятел които 20 години е старши лесничей и имаше 2 язовира.Успех!!!
тои не умира1912
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Ако някои ден имаш път към Пловдив,обади ми се и ще поговорим.Каквото те интересува,ще ти кажа.Не ги слушай,може да се извадят пари,обаче наистина се заробваш.Иска се затваряне на цикъла и дългогодишен договор.Прави са за това че трябва да си сам,обаче ако си намериш сериозен партньор също с пари,нещата стават.Искат се доста вложения и доста познания.Иска се сериозно пазене и да си лично там през повечето време !!!Язовира,след като затвориш шибъра,трябва да се пълни за отрицателно време с вода,от порядъка на месец след затварянето.Ако това не е така и се пълни за 5-6 месеца,имаш проблем и изобщо не взимай водоема,камо ли да си зависим от напоителни системи и да плащаш за да ти го пълнят.С две думи,водоема трябва да се пълни сам - от река :idea: :idea: :idea:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
starcho
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от starcho »

тези работи са ми пределно ясни,но......проблема е в това дали си струва да се вложи или не.... Ако знаете еко парк Венелин преди правиха доста парички.....но сега е много зле работата там само заради това че няма риба.Но при мен пьрвото наи-важно нещо е Клиента(рибаря) и винаги ще си тръгва с риба или да се накефи...за да доиде пак разбира се(политика) отделно сьм измислим видеонаблюдение над дадения язовир пак ще има пазач но доверие нямам...аз на пазачи:)
Аватар
lfc_boy
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lfc_boy »

starcho написа:Но при мен пьрвото наи-важно нещо е Клиента(рибаря) и винаги ще си тръгва с риба или да се накефи...за да доиде пак разбира се(политика)
Колега, е за това си мечтая от много години,но няма един такъв частен водоем в близост до Русе.Ела и направи тук един водоем. :drinkers:
Above us only sky
stefan_ginev
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stefan_ginev »

Аз пък ако живеех до Дунава нямаше да ходя на частно. :D
qvor_19
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от qvor_19 »

Колега, я си вкарай парите в някой друг бизнес.Иначе казано сам искаш да се натресеш,нали се сещаш че докато пуснеш видеонаблюдението ще ти извадят всичката риба само за една вечер.А пък ако си рибар-ходи си и си лови и се кефиии
Аватар
ribarq
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ribarq »

Човека иска конкретни отговори, а ето го и моят ... Ако имаш 460 000 лв ,а ти явно имаш повече щом си заделил толкова за някакъв вид (бизнес) и то си ги насочил точно в тази свера.Не си заслужава изобщо :!: Това е лично мое мнение , има къде къде по добри варианти за започване на някакъв вид бизнес с този Капитал от 460 000 лв и със сигурност възвращаемоста на вложените средства и печалбата ще дойдат по бързо от колкото (язовир с комплекс под аренда )
А да не говорим за търчането напред назад и т.н.

Ако случайно си спечелил от лотарията (тото-то) може да заделиш и некой лев за зарибяване ...щото работата намирисва нещо :wink: :wink: :wink: :wink: :) :) :) :) :smt017
Dimy
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Dimy »

предполагам това са пари по някаква програма , за това иска точно в тази свера
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Старчо,вземи им кажи че са крадени пари,че да спят спокойно.Иначе стрес ще ги тресе от къде ги имаш тия 460 000 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

От този бизнес,когато се направи както трябва,ще ти носи постоянни приходи(рибарите сме лудо племе и за риболов даваме луди пари),а ако си в час и го направиш както трябва,приходите ще се увеличават.Риска да ги загубиш е минимален.Ако си я караш едно към гьотере,то със всеки бизнес ще ги загубиш :idea: :idea: :idea:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

В тоя ред на мисли, тези пари ще докарат много повече печалба от лихви от колкото язовир под аренда :lol: :lol: :lol:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
riibok
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от riibok »

Прави,батка!Всеки бизнес се отплаща,когато се прави с мерак и пари!
КОЛКОТО И ДА СЕ ВЪРТИШ-ЗАДНИКЪТ ТИ СИ ОСТАВА ВСЕ ОТЗАД!
живко георгиев
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от живко георгиев »

винаги си струва , дори и за спортен риболов да го пуснеш пак ще се изплати - съответно трябва да отгледаш хубави и здрави рибки . хамалогията е голяма :!: мой приятел има язовир и знам какво е . почти не си идва в града . има и пазач и лампи с фотоклетки и пак е там . в момента даже монтират и видео наблюдение пак с фото клетки свързани към лампи . след 1-2 години ще има хубави животни вътре , неговата идея е само спортен риболов , с възможност да си вземеш 1 риба - БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ КИЛОГРАМИТЕ :!: цените ги е измислил - за 24 часа -10 лв . ще строи и 4 бунгала с беседки отпред - за 4 човека е всяко бунгало . цена на вечер - 20 лв за бунгало или иначе казано по 5 лв на човек . еко тоалетни 2 бр . и 4 циментени садки за пъстърва и есетра - която ще се продава . вътре има пуснати следните видове риба в момента - сом , шаран , чига , амур и 10 щуки да обират дребните риби като каракуда , уклей , перки и т.н . за да може храната да отива по предназначение . та моето мнение е че си струва и се изплаща с годините . рекламата върви от уста на уста , въпроса е района около теб да е информиран от хора които са идвали при теб на язовира . а не от рекламни пана и други рекламки . хубаво си го замислил успех с начинанието . :smt023
lovo-бай СТОЯН
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lovo-бай СТОЯН »

Живко,не-забравяй и анти-рекламата.В България,май се плащат повече пари за антиреклама отколкото за реклама,-по разбираеми причини :wink: Та колега,след като си направил бизнес план,и горе-долу можеш да предположиш какви печалби да очакваш,-хубаво е да се замислиш дали наистина си заслужава.Ако печалбата ти на година,е по-малка от 70 000 - 90 000 лева,просто няма смисъл.С 200 000 евро можеш да си започнеш бизнесче,без реклами,без рискове и за мноооого дълго време.Освен това,парите които ще вложиш за лиценз,можеш да си ги върнеш по-всяко едно време,като продадеш бизнаса на друг.Верно не-е в България,ама парите са си пари,лева-евро нема значение,важното е да ги има. :wink: :drinkers:
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
живко георгиев
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от живко георгиев »

съгласен съм с теб Стояне , но човека пита за рибовъдно стопанство в България , а не в чужбина :!: мисля че идеята му е добра и му пожелавам успех . парите които мисли да вложи са доста според мен но всичко зависи от терена и пространството на което може да се разполага .
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

starcho написа:Здравейте колеги,аз съм приятел на този човек от профила на които пиша,тка в момента уча в лесотехническия университет в София специалност Горско стопанство,записах се само заради това че ще получа лицензи а не толкова за лесничеи...искам да се занимавам с язовири и гори предимно.Аз съм от Варна и имам добра финансова възможност да направя еко парк даже и искам много да я усъществя тази мечта но да ви попитам за бъдеще добра инвистиция ли е да влагам в язовир и то не малко години и след това да си избия парите и да ми върви....?очаквам много отговори..
Срещни се с кмета на Осеново и общ Аксаково.
Там има един занемарен язовир от 30дка.
Мисля че могат да го дадат за аренда за доста години напред.
В този район няма друг добър водоем за риболов.

Изображение

Изображение

Всичко което виждаш с папур е язовира.Голямо дълбане иска и чистене,
иначе идва доста вода,а и чиста отгоре на това.
Снимките ги имам,че имах мерак да го вземам,но нямах толкова средства тогава.
Сега пък хич.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”