Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Язовирите под аренда
Модератор: dantho.mihov
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Re: Язовирите под аренда
Няма по дългосрочна аренда от 3 години!Имайте го в предвид! 

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Мите,нашите май са навити и на 20-се,само да има кой да оправи мястото,sapuna написа:Няма по дългосрочна аренда от 3 години!Имайте го в предвид!
но може и да си прав,не съм се ровичкал в нормативните наредби ( нещо такова ми остана в акъла тогава).
Беше много хубаво езеро,добре зарибено,ама дойде демокрацията,
даже едни докараха куп бетонни траверси,за да направят нов бент,уж го взеха под аренда,амааа....
и така си стоят траверсите по брега.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- krokibg
- учете се от него
КИРО написа:Мите,нашите май са навити и на 20-се,само да има кой да оправи мястото,sapuna написа:Няма по дългосрочна аренда от 3 години!Имайте го в предвид!
но може и да си прав,не съм се ровичкал в нормативните наредби ( нещо такова ми остана в акъла тогава).
Беше много хубаво езеро,добре зарибено,ама дойде демокрацията,
даже едни докараха куп бетонни траверси,за да направят нов бент,уж го взеха под аренда,амааа....
и така си стоят траверсите по брега.
Няма проблем и за дългосрочен договор,но трябва да се ходи по София и там да се пускат молби,ако водоема е на Напоителни системи.Всеки знае че бизнес не се прави за три години и целта е да се вкарват пари в тази област на икономиката.Така че,до три години договора зависи от напоителни системи по местонахождението на водоема а за по-дълги договори,само от София през министерски съвет

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
браво за идеята . и ас имам намерение за нешто подобно по пример от германия но с саъдаване на часно рибарско дружество с нчколко яъовира иъграждане на вили за рибари иодих.а што се однася че повечето водоеми са заети има варият и е лесен повечето са дадени пот наем а не на концесия което е донякаде не законо и сада в всички случаи до сег ги обевява за нистожни .догодина се врштан бг.и сятам да опитам.
ако има колеги които могат да помогнат инфо ъа хубави места благодаря предварително
ако има колеги които могат да помогнат инфо ъа хубави места благодаря предварително
-
- ще става разбирач

Стефо заеби-трябват ти хора, даже и молбите да ти пишат ....
- sa4kov
- научил се да хвърля
Здрасти колега , интересно ми е какво стана с идеята ти , успя ли да я осъществиш ? 

ДОГРАМАТА МИ ХЛОПА!