Тролинг на яз Искър

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
toyo1

Re: Тролинг на яз Искър

Мнение от toyo1 »

ilian_y написа:Мерсаж, предполагам трябва да обикалям около залива който е след щъркела? или на отсрешния бряг? :)
Не предполагаи а обикаляи :idea:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

toyo1 написа:
ilian_y написа:Мерсаж, предполагам трябва да обикалям около залива който е след щъркела? или на отсрешния бряг? :)
Не предполагаи а обикаляи :idea:
Много готин отговор! :wink: Точно това е истината! :drinkers:
niki71
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от niki71 »

Да колега ,рибата се мести според сезона и времето, но по мое мнение не губи време със залива на устието през зимата.
toyo1

Мнение от toyo1 »

niki71 написа:Да колега ,рибата се мести според сезона и времето, но по мое мнение не губи време със залива на устието през зимата.
Точно там малко след нова година на 9м хванах сомче 3кг и маломерна бяла (която ако и се е разминало трябва дя е там някъде) :lol:
ilian_y
новобранец
новобранец

Мнение от ilian_y »

аааа сомчетата, дали има шанс да се покажат там? и на дълбокото или на по плитичко? Дайте някой съвет. :roll:
Dimy
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Dimy »

вече е на по-дълбокото , рибата се дърпа от залива към дълбокото
ilian_y
новобранец
новобранец

Мнение от ilian_y »

Dimy написа:вече е на по-дълбокото , рибата се дърпа от залива към дълбокото
ясно мерси за инфото :wink: утре отивам и да видим резултата дано :) мисля да ги цакам със салмо с червената глава ,но новия модел. Бил светещ (фосфорен) :)
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Предварително инфо! :idea: Един приятел е хванал Чудски сиг на тролинг в яз.Искър! :roll: Това е уникално и в понеделник ще кажа повече и придружено със снимки! :wink: Още не мога да повярвам-Чудски сиг на тролинг? :roll: :drinkers: :drinkers: :drinkers:
toyo1

Мнение от toyo1 »

Troli Rapala написа:Предварително инфо! :idea: Един приятел е хванал Чудски сиг на тролинг в яз.Искър! :roll: Това е уникално и в понеделник ще кажа повече и придружено със снимки! :wink: Още не мога да повярвам-Чудски сиг на тролинг? :roll: :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Сигурно НА БЕЗОПАСНА ИГЛА му е ударил :lol: Аз за петък събота и неделя (на един язовир) около 20часа тролиНГ като последния ден влачих(ме)на лодката с 9 въдици на воблери които са работили ТАМ (САМО ЕДИН КЛЕН на Салмо Хорнет) за да не казвам името на язовира ще кажа само къде го хванах :wink: ПРЕД ЩЪРКЕЛА :D :D :D ПП.В рибите има хаивер :idea: (за това време на годината :?: МАИ НЕ Е НОРМАЛНО)
hanibal
новобранец
новобранец

Мнение от hanibal »

колеги мисля някой делничен ден през седмицата до отскоча до Искъра , та питам за съвет дали след осезаемото затопляне през последните 10 дена сома може да се е активизарал и да е излезнал по към плиткото че нямам даунригер и воблери които да газят на повече от 5-6 м.
toyo1

Мнение от toyo1 »

hanibal написа:колеги мисля някой делничен ден през седмицата до отскоча до Искъра , та питам за съвет дали след осезаемото затопляне през последните 10 дена сома може да се е активизарал и да е излезнал по към плиткото че нямам даунригер и воблери които да газят на повече от 5-6 м.
Имаш ли време и вазможност не се чуди (ако не е сом ще е бяла ПРИМЕРНО) ако се хващаше всеки път нямаше да ми е интересно :idea: Пробваи от филмовата до шипочане и гледаи дълбочината да е около 10м.Последно там има хванати две бели в нормата .Наблягаи на воблери от 5 до 7см в последно време Салмо Хорнет 5 ми върши работа (отсрамва излетите) Но аз съм АМАТЬОР ЛЮБИТЕЛ и на ПУСНАТОТО се радвам . :wink: Успех
hanibal
новобранец
новобранец

Мнение от hanibal »

Мерси за съвета toyo а дали има смисъл ако въртя само в залива на филмовата къща с 14см redhead че само сомове в главата ми се въртят :twisted: :twisted:
Аватар
bigfisherman
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от bigfisherman »

hanibal написа:Мерси за съвета toyo а дали има смисъл ако въртя само в залива на филмовата къща с 14см redhead че само сомове в главата ми се въртят :twisted: :twisted:
Земи си повечко 14-ки ако въртиш в залива пред филмовата къща, аз на пролет ще си ги събера :lol: !
Вече е много плитък за тролинг за сом залива, може единствено да въртиш за дребна бяла докато ти се завие свят, на плиткогазещи воблери /до 5 - 6см./ ... освен това едрия сом излезна от залива още в края на септември.А едрата бяла въобще не е влизала в залива този сезон.
toyo1

Мнение от toyo1 »

hanibal написа:Мерси за съвета toyo а дали има смисъл ако въртя само в залива на филмовата къща с 14см redhead че само сомове в главата ми се въртят :twisted: :twisted:
Не те сьветвам да влизаш в залива на повече от 30м (на филмовата)
ilian_y
новобранец
новобранец

Мнение от ilian_y »

Не е препоръчително да се троли в залива, прекалено е плитко и се късат примамки :x . По навътре около 10-тия метър дълбочина.
Публикувай отговор

Обратно към “Тролинг”