Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Тролинг
naRiba.com

Форум

Тролинг на яз Искър
Модератор: bobopeli
Re: Тролинг на яз Искър
Не предполагаи а обикаляиilian_y написа:Мерсаж, предполагам трябва да обикалям около залива който е след щъркела? или на отсрешния бряг?

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Много готин отговор!toyo1 написа:Не предполагаи а обикаляиilian_y написа:Мерсаж, предполагам трябва да обикалям около залива който е след щъркела? или на отсрешния бряг?

Да колега ,рибата се мести според сезона и времето, но по мое мнение не губи време със залива на устието през зимата.
Точно там малко след нова година на 9м хванах сомче 3кг и маломерна бяла (която ако и се е разминало трябва дя е там някъде)niki71 написа:Да колега ,рибата се мести според сезона и времето, но по мое мнение не губи време със залива на устието през зимата.

аааа сомчетата, дали има шанс да се покажат там? и на дълбокото или на по плитичко? Дайте някой съвет. 

вече е на по-дълбокото , рибата се дърпа от залива към дълбокото
ясно мерси за инфотоDimy написа:вече е на по-дълбокото , рибата се дърпа от залива към дълбокото

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Предварително инфо!
Един приятел е хванал Чудски сиг на тролинг в яз.Искър!
Това е уникално и в понеделник ще кажа повече и придружено със снимки!
Още не мога да повярвам-Чудски сиг на тролинг?

Сигурно НА БЕЗОПАСНА ИГЛА му е ударилTroli Rapala написа:Предварително инфо!Един приятел е хванал Чудски сиг на тролинг в яз.Искър!
Това е уникално и в понеделник ще кажа повече и придружено със снимки!
Още не мога да повярвам-Чудски сиг на тролинг?
![]()
![]()
![]()

колеги мисля някой делничен ден през седмицата до отскоча до Искъра , та питам за съвет дали след осезаемото затопляне през последните 10 дена сома може да се е активизарал и да е излезнал по към плиткото че нямам даунригер и воблери които да газят на повече от 5-6 м.
Имаш ли време и вазможност не се чуди (ако не е сом ще е бяла ПРИМЕРНО) ако се хващаше всеки път нямаше да ми е интересноhanibal написа:колеги мисля някой делничен ден през седмицата до отскоча до Искъра , та питам за съвет дали след осезаемото затопляне през последните 10 дена сома може да се е активизарал и да е излезнал по към плиткото че нямам даунригер и воблери които да газят на повече от 5-6 м.

Мерси за съвета toyo а дали има смисъл ако въртя само в залива на филмовата къща с 14см redhead че само сомове в главата ми се въртят

- bigfisherman
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Земи си повечко 14-ки ако въртиш в залива пред филмовата къща, аз на пролет ще си ги събераhanibal написа:Мерси за съвета toyo а дали има смисъл ако въртя само в залива на филмовата къща с 14см redhead че само сомове в главата ми се въртят![]()

Вече е много плитък за тролинг за сом залива, може единствено да въртиш за дребна бяла докато ти се завие свят, на плиткогазещи воблери /до 5 - 6см./ ... освен това едрия сом излезна от залива още в края на септември.А едрата бяла въобще не е влизала в залива този сезон.
Не те сьветвам да влизаш в залива на повече от 30м (на филмовата)hanibal написа:Мерси за съвета toyo а дали има смисъл ако въртя само в залива на филмовата къща с 14см redhead че само сомове в главата ми се въртят![]()
Не е препоръчително да се троли в залива, прекалено е плитко и се късат примамки
. По навътре около 10-тия метър дълбочина.