Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

КЕФАЛОВИ ( илария, платерина, кефал ) - 2010
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- научил се да хвърля
Re: КЕФАЛОВИ ( илария, платерина, кефал ) - 2010
Като се върнеш дай инфо.Георги Вутов написа:Утре живот и здраве ако даде хубаво време съм в Аспарухово!

ПАЗЕТЕ ПРИРОДАТА ЧИСТА!
Колега в 6 ч е тъмно бре. Пък и студено. Аз цъфнах към 10 ч. на кея, който беше осеян с народ. Поне 30 коли имаше. Рибата беше мудна. Видях повече скачащи иларии над водата, отколкото кълвящи риби. С много упорство направих към един литър и кусур, като дръпнах и няколко саскаи на бомбардата. Също бавно потъваща. По-добре кълвеше след 14 ч, докъм 17ч. Иначе отвън вълната така и не падна, та за утре пак няма да става за надолу май.ivalpetkov написа:днес на илия бояджиев от 6 до 13 часа взех адски студ и вятър,към кило попчета и една илария... към 13 часа почна да се обажда,но аз тръгнах и незнам колегите кво са направили....

- ivalpetkov
- разбира нещата
същичкия...,ми кво ми остана да направя...като нямаше иларии и попчетата са нещо..hunte написа:да не си ти колегата дето смени бомбардата с попченскотоivalpetkov написа:днес на илия бояджиев от 6 до 13 часа взех адски студ и вятър,към кило попчета и една илария...към 13 часа почна да се обажда,но аз тръгнах и незнам колегите кво са направили....

-
- научил се да хвърля
хаха много ясно
важно е да има занимавка

И лошия ден в риболова е по-добре от добър ден на работа
- Божидар Стойков
- ще става разбирач
Днес ходих в Несбеър на северното пристанище.... от 12 до 2 часа... само едно попче... 
Около 2 часа реших да отида на моста в Слънчев бряг. За около 20 минути бях там с колело.
За около два - два часа и половина резултата беше следния:
19 Иларии и попчето

Около 2 часа реших да отида на моста в Слънчев бряг. За около 20 минути бях там с колело.
За около два - два часа и половина резултата беше следния:
19 Иларии и попчето

Последно промяна от Божидар Стойков на Нед Окт 31, 2010 10:17 pm, променено общо 1 път.

-
- научил се да хвърля
Значи днеска мързела надделя и не можах да отида за риба
, но имам сигурно инфо и днес на канала положението е било трагично . По 3-4 риби на човек

-
- научил се да хвърля
Да така беше, като рибите се взимаха на дъно, на бомбарда повечето колеги си тръгнаха капо. На алеята към плаж Аспарухово е имало много хора ловящи на дъно ама си траят не дават инфо, защо ли?Георги Вутов написа:Значи днеска мързела надделя и не можах да отида за риба![]()
, но имам сигурно инфо и днес на канала положението е било трагично . По 3-4 риби на човек
ПАЗЕТЕ ПРИРОДАТА ЧИСТА!

С две думи илария и платерина колкото искаш навсякъде вземаха ...но заргана беше пръснат ... сафрид хич
"Човек трябва да е достатъчно голям за да признае грешките си, достатъчно умен за да спечели от тях и достатъчно силен, за да ги поправи" Джон Максуел. Човек трябва да е достатъчно смел, за да ги сподели."
Вчера наистина беше голямо капо на бомбарда в Аспарухово,към обяд отидох и до вълнолома ,но и там ме сполетя същата учест
.Имаше и някои касметлии, но и те бяха с 2-3 рибки както спомена колегата.За неделя имаше много малко рибари не знам защо така.Това е от мен и наслука!

-
- научил се да хвърля
Днес под моста 2 иларий на дъно следобед
-
- новобранец
ти6о в4ера както ти казва6 аз ударих к1м обед 13 платерини и една елария преди втория кеи к1м плажа
Колега, постарай се с правописа в следващия пост и изключи четворките и шестиците!
rumci
Колега, постарай се с правописа в следващия пост и изключи четворките и шестиците!
rumci
Пролет Лято Есен
днес на 3 буна от 08.00 до 11.00 две иларии много слабо колеги.къде се дяна тая риба 

-
- научил се да хвърля
на ЮГKodjito75 написа:днес на 3 буна от 08.00 до 11.00 две иларии много слабо колеги.къде се дяна тая риба

Днес на вълнолома на Аспарухово,без много зор
18 иларийки и все бурканджийки.......дай боже всеки му
днес имах късмет..............пожелавам го и на другите мои събратя по бомбарда
На Слука............
18 иларийки и все бурканджийки.......дай боже всеки му
днес имах късмет..............пожелавам го и на другите мои събратя по бомбарда
На Слука............
- 1000n
- разбира нещата
Ама каква църква бе човек!?dobria1 написа:колега 1000n нали спомена че като идваш в Варна риба няма,не че се заяждам ама споделяй кога ще идваш да правя същото каквото правих този уикенд (ходих до Синеморец ) там риба имаше
то нейде спомена че си кърък ама то твойто прекалява или иди на Църква или измисли нещо да счупиш тоз късмет![]()
![]()
п.п. бре аз в таз тема никога май не съм писал ама пък в Синеморец чух още едно име на таз риба (канал балък)

Та този уикенд ще гледам да отида до Варна, ама се чудя дали да отида на вълнолома или някъде другаде?

Няма да казвам "Бягай, рибо! Идвам!", 'щото тя и без това това си и прави, ами ще кажа, "Ела, рибо, около Морска Гара и вълнолома, че и аз натам съм тръгнал"!

Наслука на всички!