КЕФАЛОВИ ( илария, платерина, кефал ) - 2010

Модератори: emo vasilev, alekst

Заключено
krasikostadin
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: КЕФАЛОВИ ( илария, платерина, кефал ) - 2010

Мнение от krasikostadin »

Георги Вутов написа:Утре живот и здраве ако даде хубаво време съм в Аспарухово! :drinkers:
Като се върнеш дай инфо. :wink:
ПАЗЕТЕ ПРИРОДАТА ЧИСТА!
карид
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от карид »

ivalpetkov написа:днес на илия бояджиев от 6 до 13 часа взех адски студ и вятър,към кило попчета и една илария... към 13 часа почна да се обажда,но аз тръгнах и незнам колегите кво са направили....
Колега в 6 ч е тъмно бре. Пък и студено. Аз цъфнах към 10 ч. на кея, който беше осеян с народ. Поне 30 коли имаше. Рибата беше мудна. Видях повече скачащи иларии над водата, отколкото кълвящи риби. С много упорство направих към един литър и кусур, като дръпнах и няколко саскаи на бомбардата. Също бавно потъваща. По-добре кълвеше след 14 ч, докъм 17ч. Иначе отвън вълната така и не падна, та за утре пак няма да става за надолу май.
Изображение
Аватар
ivalpetkov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivalpetkov »

hunte написа:
ivalpetkov написа:днес на илия бояджиев от 6 до 13 часа взех адски студ и вятър,към кило попчета и една илария... :( към 13 часа почна да се обажда,но аз тръгнах и незнам колегите кво са направили....
да не си ти колегата дето смени бомбардата с попченското :D
същичкия...,ми кво ми остана да направя...като нямаше иларии и попчетата са нещо.. :lol: пък и да не хвърля червея :D
hunte
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от hunte »

хаха много ясно ;) важно е да има занимавка :lol: :lol: :lol:
И лошия ден в риболова е по-добре от добър ден на работа
Аватар
Божидар Стойков
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Божидар Стойков »

Днес ходих в Несбеър на северното пристанище.... от 12 до 2 часа... само едно попче... :D
Около 2 часа реших да отида на моста в Слънчев бряг. За около 20 минути бях там с колело.
За около два - два часа и половина резултата беше следния:
19 Иларии и попчето :D
Изображение
:wink:
Последно промяна от Божидар Стойков на Нед Окт 31, 2010 10:17 pm, променено общо 1 път.
Изображение
Изображение
Георги Вутов
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Георги Вутов »

Значи днеска мързела надделя и не можах да отида за риба :lol: :lol: , но имам сигурно инфо и днес на канала положението е било трагично . По 3-4 риби на човек
krasikostadin
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от krasikostadin »

Георги Вутов написа:Значи днеска мързела надделя и не можах да отида за риба :lol: :lol: , но имам сигурно инфо и днес на канала положението е било трагично . По 3-4 риби на човек
Да така беше, като рибите се взимаха на дъно, на бомбарда повечето колеги си тръгнаха капо. На алеята към плаж Аспарухово е имало много хора ловящи на дъно ама си траят не дават инфо, защо ли?
ПАЗЕТЕ ПРИРОДАТА ЧИСТА!
Аватар
Joro59
новобранец
новобранец

Мнение от Joro59 »

:P E-e-e-e-e Днес от Бургас на юг преброих над 200 човека и всеки вадеше по нещо ..... никой не ще да се похвали
С две думи илария и платерина колкото искаш навсякъде вземаха ...но заргана беше пръснат ... сафрид хич
"Човек трябва да е достатъчно голям за да признае грешките си, достатъчно умен за да спечели от тях и достатъчно силен, за да ги поправи" Джон Максуел. Човек трябва да е достатъчно смел, за да ги сподели."
tisho_st
новобранец
новобранец

Мнение от tisho_st »

Вчера наистина беше голямо капо на бомбарда в Аспарухово,към обяд отидох и до вълнолома ,но и там ме сполетя същата учест :( .Имаше и някои касметлии, но и те бяха с 2-3 рибки както спомена колегата.За неделя имаше много малко рибари не знам защо така.Това е от мен и наслука!
Teodor
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Teodor »

Днес под моста 2 иларий на дъно следобед
Дай на човек една риба и той ще яде един ден. Научи го да лови риба и той винаги ще има храна. ;)

Изображение
ludribolovec
новобранец
новобранец

Мнение от ludribolovec »

ти6о в4ера както ти казва6 аз ударих к1м обед 13 платерини и една елария преди втория кеи к1м плажа

Колега, постарай се с правописа в следващия пост и изключи четворките и шестиците!
rumci
Пролет Лято Есен
Аватар
Kodjito75
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Kodjito75 »

днес на 3 буна от 08.00 до 11.00 две иларии много слабо колеги.къде се дяна тая риба :oops:
Георги Вутов
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Георги Вутов »

Kodjito75 написа:днес на 3 буна от 08.00 до 11.00 две иларии много слабо колеги.къде се дяна тая риба :oops:
на ЮГ 8)
pe6ko21
новобранец
новобранец

Мнение от pe6ko21 »

Днес на вълнолома на Аспарухово,без много зор

18 иларийки и все бурканджийки.......дай боже всеки му

днес имах късмет..............пожелавам го и на другите мои събратя по бомбарда

На Слука............
Аватар
1000n
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от 1000n »

dobria1 написа:колега 1000n нали спомена че като идваш в Варна риба няма,не че се заяждам ама споделяй кога ще идваш да правя същото каквото правих този уикенд (ходих до Синеморец ) там риба имаше
то нейде спомена че си кърък ама то твойто прекалява или иди на Църква или измисли нещо да счупиш тоз късмет :wink: :wink: :wink:

п.п. бре аз в таз тема никога май не съм писал ама пък в Синеморец чух още едно име на таз риба (канал балък)
Ама каква църква бе човек!? :D Аз явно съм станал много добър рибар и рибата бяга от мене(във всички посоки - на изток, т.е. навътре, на запад, т.е. към канала, на север - например Кранево и на юг, не че там нямат риба, ама сега още повече взе да става :wink: ) като дявол от тамян! :lol: Вярно е, че щях да пиша, щом ще ходя към Варна, за да знаят колегите да не ходят към вълнолома и Морска гара да си губят времето, а да ходят на някъде другаде, но именно в опит да счупя тоя кърък реших да направя още един тест и си викам: "Няма да пиша този път, че ще ходя във Варна, защото може и рибата да чете какво пише във форума" :lol: и пак да изфиряса яко дим :D ! Но ето вече ще казвам щом тръгна за морето, защото явно и като си мълча рибата пак ме надушва, че съм там и дим да я няма! :lol:
Та този уикенд ще гледам да отида до Варна, ама се чудя дали да отида на вълнолома или някъде другаде? :wink: :lol: Обаче, споко! Ще пиша ако променя дестинацията! :lol:
Няма да казвам "Бягай, рибо! Идвам!", 'щото тя и без това това си и прави, ами ще кажа, "Ела, рибо, около Морска Гара и вълнолома, че и аз натам съм тръгнал"! :lol:
Наслука на всички! :D
Заключено

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”