Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
georgi1204
новобранец
новобранец

Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Мнение от georgi1204 »

Пода вече го точат и вадят риба за Никулден. Не става за риболов. Ще се надяваме 2011 г. да е по добра.
NikiStoianov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от NikiStoianov »

"Пода" 052621296
На този телефон ми вдигнаха от Ловно-рибарското дружество и казаха че нямат нищо общо с Пода. Не знаят дали работи още :x
Баси няма де да се ходи.
Аватар
jibira
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от jibira »

NikiStoianov написа:
"Пода" 052621296
На този телефон ми вдигнаха от Ловно-рибарското дружество и казаха че нямат нищо общо с Пода. Не знаят дали работи още :x
Баси няма де да се ходи.
Затворен е на 100%. Вярно е за източването, после го грипосват.
Живей докато си жив, понеже след това твърде дълго ще бъдеш мъртъв!
NikiStoianov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от NikiStoianov »

На Тръстиково за три часа едно попче :D
Дънни на царевица, бял червей, протеинови топчета, попче..... нещо ги подръпваше, вероятно раци.
Никой не ни събра такса, вероятно е свободен. Ама и от риба е свободен :(
Аватар
androalex
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от androalex »

днес на таен(вече е забранен)язовир 5 шаро + 30 таранчока.Доволно закриване на сезона около Варна. Моля без каде е , просто е забранен. :D
Аватар
Златев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Златев »

NikiStoianov написа:На Тръстиково за три часа едно попче :D
Дънни на царевица, бял червей, протеинови топчета, попче..... нещо ги подръпваше, вероятно раци.
Никой не ни събра такса, вероятно е свободен. Ама и от риба е свободен :(
Благодаря за инфото, Ники. Не потърсихте ли костур? Все се каня да проверя раирания и там и все нещо проваля плановете.
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
cecobsl
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от cecobsl »

androalex написа:днес на таен(вече е забранен)язовир 5 шаро + 30 таранчока.Доволно закриване на сезона около Варна. Моля без каде е , просто е забранен. :D
Е ,много ни помогна!Просто прелива от информация!Ще се възползваме! :lol:
Аватар
svilen_sa6kov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от svilen_sa6kov »

androalex написа:днес на таен(вече е забранен)язовир 5 шаро + 30 таранчока.Доволно закриване на сезона около Варна. Моля без каде е , просто е забранен. :D
Eй на това му се вика информация, която да е в помощ на колегите.............. :lol:
А сега сериозно- много кофти за Пода, явно и догодина ще е още по- обран бостан и само ще събират по 10 лв на човек, за да подиша чист въздух и да се крепи с надеждата за митичните амури.Много кофти с тия Варненски арендатори -месари дето си обезрибяват водоемите за Никулден. Как не се немери един да направи свестен водоем за спортен риболов на който всичко да се връща обратно и да не се позволява вземането на риба :idea: --- ех Кастел, Кастел, що си толкова далече.....
По- добре детето с въдица в ръката :fishing3: , отколкото пред видеоиграта :finga: .
Аватар
tech-house
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от tech-house »

svilen_sa6kov написа:
Eй на това му се вика информация, която да е в помощ на колегите.............. :lol:
А сега сериозно- много кофти за Пода, явно и догодина ще е още по- обран бостан и само ще събират по 10 лв на човек, за да подиша чист въздух и да се крепи с надеждата за митичните амури.Много кофти с тия Варненски арендатори -месари дето си обезрибяват водоемите за Никулден. Как не се немери един да направи свестен водоем за спортен риболов на който всичко да се връща обратно и да не се позволява вземането на риба :idea: --- ех Кастел, Кастел, що си толкова далече.....
310 километра ни делят :lol: :lol: :lol:
NikiStoianov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от NikiStoianov »

Златев написа: Благодаря за инфото, Ники. Не потърсихте ли костур? Все се каня да проверя раирания и там и все нещо проваля плановете.
Не сме го търсили целенасочено. За костур по-добре отиди на Цонево - в залива на Дебелец излизат прилични парчета :wink:
Аватар
Златев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Златев »

NikiStoianov написа: Не сме го търсили целенасочено. За костур по-добре отиди на Цонево - в залива на Дебелец излизат прилични парчета :wink:
Право думаш. Имам 3-4 теми от там, но ми се щеше малко разнообразие. :)
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
Аватар
tech-house
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от tech-house »

Някой да има информация за манастир как е положението там,и предложете някое язовирче където мога да закрия сезона знам че е мн тегаво положението във варненска област,но даочувам че тук там излизат някой други шаранчета(Блъсково и Страхил)
zorod
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от zorod »

Колега шаранджия спомена онзи ден , че и Блъсково са го затворили от 1-ви ноември ? Иначе и аз подочувам за шаранчета на Звънец .
Иначе за костурите , и на мен ми се иска да пробвам Тръстиково или Елешница . На Цонево /преди Добромир / няколко пъти много добри излети /костур и дребни бели /на спининг , ама миналата неделя сериозно капо .
Аватар
pepi71
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от pepi71 »

На Венелин се обажда все още шарана,до като се развали времето мисля,че ще дава :wink:
Аватар
svilen_sa6kov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от svilen_sa6kov »

zorod написа: .....Иначе за костурите , и на мен ми се иска да пробвам Тръстиково или Елешница ......
На Тръстиково миналата седмица никакъв признак за живот. Доста рибари и всички без никакъв удар на риба.
На Елешница , преди няколко седмици - мъка -водата е паднала много, язовира доста празен и рибата не е изобщо активна и най вече раирания бандит никакъв го няма. Местни рибари - бракониери с въдици, чух отдалеча се оплакват,че от седмици и костура даже не ще, мого зле работата.
По- добре детето с въдица в ръката :fishing3: , отколкото пред видеоиграта :finga: .
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”