Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
-
- новобранец
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Пода вече го точат и вадят риба за Никулден. Не става за риболов. Ще се надяваме 2011 г. да е по добра.
-
- ще става разбирач
На този телефон ми вдигнаха от Ловно-рибарското дружество и казаха че нямат нищо общо с Пода. Не знаят дали работи още"Пода" 052621296

Баси няма де да се ходи.
- jibira
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Затворен е на 100%. Вярно е за източването, после го грипосват.NikiStoianov написа:На този телефон ми вдигнаха от Ловно-рибарското дружество и казаха че нямат нищо общо с Пода. Не знаят дали работи още"Пода" 052621296![]()
Баси няма де да се ходи.
Живей докато си жив, понеже след това твърде дълго ще бъдеш мъртъв!
-
- ще става разбирач
На Тръстиково за три часа едно попче
Дънни на царевица, бял червей, протеинови топчета, попче..... нещо ги подръпваше, вероятно раци.
Никой не ни събра такса, вероятно е свободен. Ама и от риба е свободен

Дънни на царевица, бял червей, протеинови топчета, попче..... нещо ги подръпваше, вероятно раци.

днес на таен(вече е забранен)язовир 5 шаро + 30 таранчока.Доволно закриване на сезона около Варна. Моля без каде е , просто е забранен. 

Благодаря за инфото, Ники. Не потърсихте ли костур? Все се каня да проверя раирания и там и все нещо проваля плановете.NikiStoianov написа:На Тръстиково за три часа едно попче![]()
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
-
- вече хвърля и на тежко
Е ,много ни помогна!Просто прелива от информация!Ще се възползваме!androalex написа:днес на таен(вече е забранен)язовир 5 шаро + 30 таранчока.Доволно закриване на сезона около Варна. Моля без каде е , просто е забранен.

- svilen_sa6kov
- разбира нещата
Eй на това му се вика информация, която да е в помощ на колегите..............androalex написа:днес на таен(вече е забранен)язовир 5 шаро + 30 таранчока.Доволно закриване на сезона около Варна. Моля без каде е , просто е забранен.

А сега сериозно- много кофти за Пода, явно и догодина ще е още по- обран бостан и само ще събират по 10 лв на човек, за да подиша чист въздух и да се крепи с надеждата за митичните амури.Много кофти с тия Варненски арендатори -месари дето си обезрибяват водоемите за Никулден. Как не се немери един да направи свестен водоем за спортен риболов на който всичко да се връща обратно и да не се позволява вземането на риба

По- добре детето с въдица в ръката
, отколкото пред видеоиграта
.

- tech-house
- вече хвърля и на тежко
310 километра ни делятsvilen_sa6kov написа:Eй на това му се вика информация, която да е в помощ на колегите..............androalex написа:днес на таен(вече е забранен)язовир 5 шаро + 30 таранчока.Доволно закриване на сезона около Варна. Моля без каде е , просто е забранен.![]()
А сега сериозно- много кофти за Пода, явно и догодина ще е още по- обран бостан и само ще събират по 10 лв на човек, за да подиша чист въздух и да се крепи с надеждата за митичните амури.Много кофти с тия Варненски арендатори -месари дето си обезрибяват водоемите за Никулден. Как не се немери един да направи свестен водоем за спортен риболов на който всичко да се връща обратно и да не се позволява вземането на риба--- ех Кастел, Кастел, що си толкова далече.....

-
- ще става разбирач
Не сме го търсили целенасочено. За костур по-добре отиди на Цонево - в залива на Дебелец излизат прилични парчетаЗлатев написа: Благодаря за инфото, Ники. Не потърсихте ли костур? Все се каня да проверя раирания и там и все нещо проваля плановете.

Право думаш. Имам 3-4 теми от там, но ми се щеше малко разнообразие.NikiStoianov написа: Не сме го търсили целенасочено. За костур по-добре отиди на Цонево - в залива на Дебелец излизат прилични парчета

Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
- tech-house
- вече хвърля и на тежко
Някой да има информация за манастир как е положението там,и предложете някое язовирче където мога да закрия сезона знам че е мн тегаво положението във варненска област,но даочувам че тук там излизат някой други шаранчета(Блъсково и Страхил)
-
- вече хвърля и на тежко
Колега шаранджия спомена онзи ден , че и Блъсково са го затворили от 1-ви ноември ? Иначе и аз подочувам за шаранчета на Звънец .
Иначе за костурите , и на мен ми се иска да пробвам Тръстиково или Елешница . На Цонево /преди Добромир / няколко пъти много добри излети /костур и дребни бели /на спининг , ама миналата неделя сериозно капо .
Иначе за костурите , и на мен ми се иска да пробвам Тръстиково или Елешница . На Цонево /преди Добромир / няколко пъти много добри излети /костур и дребни бели /на спининг , ама миналата неделя сериозно капо .
- pepi71
- научил се да хвърля
На Венелин се обажда все още шарана,до като се развали времето мисля,че ще дава 

- svilen_sa6kov
- разбира нещата
На Тръстиково миналата седмица никакъв признак за живот. Доста рибари и всички без никакъв удар на риба.zorod написа: .....Иначе за костурите , и на мен ми се иска да пробвам Тръстиково или Елешница ......
На Елешница , преди няколко седмици - мъка -водата е паднала много, язовира доста празен и рибата не е изобщо активна и най вече раирания бандит никакъв го няма. Местни рибари - бракониери с въдици, чух отдалеча се оплакват,че от седмици и костура даже не ще, мого зле работата.
По- добре детето с въдица в ръката
, отколкото пред видеоиграта
.