Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

пикаете ли в мивката?:)))
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
и сега да ви светна нещо НЕВЕРОЯТНО...аз на мойта мивка(само едната за сьжаление
) имам отдолу диспоисер е ел мотор 400 вата!!!!!!(като тия по американските филми)така,4е освен да пикая мога даже и да СЕРА и ПОВРЬЩАМ без да се запуши
завиждате ми,а?
не сьм срал още,но драйеах многократно и сега под вьздействието на тоя форум по4вам да се замислям и за другото
само треба да помоля майката на детето ми да измие 4иниите,преди да легне,4е да има кьде да се стьпва..... 

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Да се намеся и аз викам, стига съм се смял на чужд гръб
Та деиствито се развива както се досещате в кенеф
.
Мнооооооого пиян ама много, в него си период си пиех бутилка вино за 5 мин и питах за още 4-5 (сега пак питам само че по бавно
).
Нали съм отворен
съм помъкнал една разтропана девойка с мен(переше се като моторетка
), на дискотека. Положението излезе извън контрол след първата бутилка водка и оная се разлигави по дансинга. ООООО викам си аз, те ти стигам ами други си търсиш.
Подлепих я нагоре по стълбите и айде в тоалетната. Там мивката малка и давай урболешката. Бутам, ръчкам , ръгам изотзадзе каката само някакви неразбираеми звуци издаваше
. Абе направо си спрях тока(ма нали съм категория 100+), буа нашия като невидял.
Отвинка се блъска по вратата, кенефа един и то унисекс
Па доказах се, поизмих се на мивчето.
Девойката седи с груб към мен и се полюшква, брех викам , таз толкоз ли е пияна. След малко се понаведе и взе да пада директно с главата към дупката на клекалото, гепих я като бебе (къде 40 кила беше)и айде вън от дискотеката, за 20 метра вече спеше дълбоко на рамото ми
Та срам братя рибари аз давам всичко от себе си пък те ми заспиват в ръцете
П.С. Алкохола не прощава ама и аз не му прощавам

Та деиствито се развива както се досещате в кенеф

Мнооооооого пиян ама много, в него си период си пиех бутилка вино за 5 мин и питах за още 4-5 (сега пак питам само че по бавно

Нали съм отворен

Подлепих я нагоре по стълбите и айде в тоалетната. Там мивката малка и давай урболешката. Бутам, ръчкам , ръгам изотзадзе каката само някакви неразбираеми звуци издаваше

Отвинка се блъска по вратата, кенефа един и то унисекс

Па доказах се, поизмих се на мивчето.
Девойката седи с груб към мен и се полюшква, брех викам , таз толкоз ли е пияна. След малко се понаведе и взе да пада директно с главата към дупката на клекалото, гепих я като бебе (къде 40 кила беше)и айде вън от дискотеката, за 20 метра вече спеше дълбоко на рамото ми
Та срам братя рибари аз давам всичко от себе си пък те ми заспиват в ръцете

П.С. Алкохола не прощава ама и аз не му прощавам

- Михалич
- ще става разбирач
Вчера с майстор Гената се возим в колата. Той си пие бирата аз- водката.
Та разпрая следната лакардия:
Някъв пиянка извикал майстор да му опрая лампата в кенефа.
Питал човека какъв е проблема.
- къф е ?! - като отворя вратат светва - като вляза загася и не виждам де пикая и едно-друго.
Завел го на място, майстора се облещил и рекъл:
АБЕ ПИЧ, що не вземеш да спреш да ПИКАЕШ В ХЛАДИЛНИКА?!

Някъв пиянка извикал майстор да му опрая лампата в кенефа.
Питал човека какъв е проблема.
- къф е ?! - като отворя вратат светва - като вляза загася и не виждам де пикая и едно-друго.
Завел го на място, майстора се облещил и рекъл:
АБЕ ПИЧ, що не вземеш да спреш да ПИКАЕШ В ХЛАДИЛНИКА?!

Fly our flag, we teach them fear
Capture them, the end is near
Firing guns they shall burn
Surrender or fight there's no return
Under Jolly Roger!
Under Jolly Roger!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:

в4ера на тая среща дето в софия си я направихме отидох за прьв пьт-колегите са супер,ама не сьм доволен от МИВКАТА в заведението

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
- Михалич
- ще става разбирач
Аааа ха ха ха хаха5кила написа:: .......
предлагам или да се смени заведението или да се КОРИГИРА МИВКАТА![]()
![]()

"особеностите" и аз ги имам. Като ги гледам се отрязвам - ама хубаи.
После не помня кво съм гледал и пак ми е интересно!

Fly our flag, we teach them fear
Under Jolly Roger!
Under Jolly Roger!
Баси готената тема,пикане в мивка-кеф страшен.Да споделя и аз,от години съм заврян зет а дядото кат правил мивките ги направил по високи и ако се отпусна а не съм на пръсти си прещипвам макарите.Много е гадно пробвах го кат млад зет.Виж в казармата класика.Служих на подводниците а там два кенефа за много народ,нямаш шанс да се вредиш,а те големи колкото хладилник.Та на вахта 4часа няма къде да се пикае а от студ и влага през половин час бъбреците ти отделят обилни количества.Тогава в употреба влиза доброто шише от минерална вода и от там в една отворена цистерна.Най-гадно бе когато трябваше да проведем учебна стрелба на торпедо.През същата цистерна преминава голямо количество въздух подналягане и се разнася страшна,ама наистина страшна воня,люти и щипе на очите,че ти идва да избягаш ама няма къде.Стишкаш зъби докато се напукат и си траеш нали и ти си сипвал от зловонията
.От тогава имам проблеми с обонянието. 

Всеки час риболов удължава живота с два часа
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
някьде четох,че в малайзия нямали думи за "лява" и "дясна" рька...имали мрьсна и чиста-демек с едната се ядяло,а с другата се миел гьза...донякьде се позасрамих,защото аз с тая рька дето ям,с нея си мия и гьза
с лявата,само на канадска игая
откак се отпочна тая тема в друго,освен мивка не сьм пикал
ще ми е интересно сьщо така да споделите как пикаете в ЛОДКА?аз например си взимам шише и му режа гьрлото,че мойта е гумена и нема как човек да се изправи

- krokibg
- учете се от него
Ооооооо,само гледам да не заставам срещу вятъра,че тези дето са зад мен направо ги разсънвам бързо-бързо,особенно ако не са си мили очите сабахлян.Друго си е човек като се изправи
Голям кеф е да шурти,нали

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
не те ли гонят с лодката?аз само нощем си позволявам-на светеща плувка,че сьм имал дневни проблемиimitev72 написа:човек най ми е зор да пикая от лодката .Значи като отида на Шабла за щука припикае ли ми се който е с мене в лодката спира да диша а аз се качам на кърмата отгоре и ..............не дай си боже да има малки вълни имаш чуство ,че всеки момент ще се изплющиш

а иначе-пробвайте отрязано ШИШЕ-екстра кенеф си е

A ако ви се приходи по голяма нужда......
аз веднъж така, е не бяхме на риба , а на лов за патици, вързали сме се вътре в язовира за едни залети върби и сме занмаскирали лодката с клони и маскировъчна мрежа, не може да се мърда, а и октомври месец за плуване не става... и аз к'во мислите, като ме назори и се покачих на върбата и срах от клона. голем майтап
а за пикането - пикая на колене от борда а другия човек в лодката пази равновесие на другия борд. това от гуменетка, ако е твърда лодка нема проблеми да се изправиш и да го размахаш
аз веднъж така, е не бяхме на риба , а на лов за патици, вързали сме се вътре в язовира за едни залети върби и сме занмаскирали лодката с клони и маскировъчна мрежа, не може да се мърда, а и октомври месец за плуване не става... и аз к'во мислите, като ме назори и се покачих на върбата и срах от клона. голем майтап

а за пикането - пикая на колене от борда а другия човек в лодката пази равновесие на другия борд. това от гуменетка, ако е твърда лодка нема проблеми да се изправиш и да го размахаш

само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
ейййй, се замислих: как ли ще пикае жена от лодката??????
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
- krokibg
- учете се от него
Не ставааааа
Надупи ли се да пикае,направо развалихме риболова.То мъжко сърце няма да изтрае на този гол задник и ще стане "СЕКСРИБОЛОВ" Па недай си боже някой с апаратче да е наоколо,направо са ни метнали на центъра на града
Ще падне голям майтап,само трябва да се внимава,момата да не е много шавлива,щото е рисковано,да не стане големото къпане

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!