Vimba vimba по гръцки

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
Bob Nudd
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Vimba vimba по гръцки

Мнение от Bob Nudd »

Nikola Polizovski написа:Хахахах,и какво хвана колегата Македонец с неговата правилна стратегия :wink:
За щука пробвахте ли...играеше ли...още не съм направил сефтето там тази година :wink: но сега за уикенда би трябвало да мога да ходя :wink:
Стратегията му беше много добра, застана под нас и хващаше по някоя и друга риба.
За щука Pampasa беше метнал една въдица на тапа с рибе, но нищо. На два пъти видях да гони хищник, можеби трябва да застуди още малко.
Коце © написа:"Секс с манекенка" няма да донесе такъв кеф брат! :lol: :lol: :lol:
Аватар
Trias
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Trias »

bkd написа:Изображение
Е това ми идва в малко повечко :?

И на мене така ми се стори първоначално :mrgreen: Майсторлък или простотия ? По-скоро дълбоко разбиране и познаване на Морунажа , като биологичен вид , като ареал на разпространение и съответно добър улов . Браво бе ,

ps ...ебати свинщината :evil: Иначе преди да ми изтриете по-горните мнения по темата Ви написах , че в ЕС рибата е обща и е тъпо да прекаляваме с улова на дадени видове риби в Гърция , щото примерно не са у нас ! Те просто са у нас - палиш колата и ловиш риба там ! Още нещо - гърците не се занимават с риболов на Речни кефали , Морунажи , Мрени , Кротуги и Скобари :idea: Там дал Бог морета и други видове риби :wink: Между другото за гръцки селяндур със серкме още не съм чувал :)
Аватар
MANYAKA
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MANYAKA »

:smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023
Изображение
Изображение
Айде, наслука и да не ви пука !
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Trias написа:.... за гръцки селяндур със серкме още не съм чувал :)
Има, има, :lol: Гръцките селяни си пускат мрежи и си ядът и продават сладководна риба :wink:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
Bob Nudd
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Bob Nudd »

bkd написа:Е това ми идва в малко повечко :?
Като ти идва в малко повечко тези риби не виждам да са положени върху дюшече:
Изображение

Ведънж обясних защо са пръснати така рибите, повече няма да обяснявам.

Нямах намерение да пускам тема, но ме накараха. Следващ път няма да има.
Trias написа: И на мене така ми се стори първоначално :mrgreen: Майсторлък или простотия ? По-скоро дълбоко разбиране и познаване на Морунажа , като биологичен вид , като ареал на разпространение и съответно добър улов . Браво бе ,

ps ...ебати свинщината :evil: Иначе преди да ми изтриете по-горните мнения по темата Ви написах , че в ЕС рибата е обща и е тъпо да прекаляваме с улова на дадени видове риби в Гърция , щото примерно не са у нас ! Те просто са у нас - палиш колата и ловиш риба там ! Още нещо - гърците не се занимават с риболов на Речни кефали , Морунажи , Мрени , Кротуги и Скобари :idea: Там дал Бог морета и други видове риби :wink: Между другото за гръцки селяндур със серкме още не съм чувал :)
Рибите все още са си там, пални си колата и ходи да провериш! Престани да търсиш под вола теле!
Ето Ви едно клипче:
Изображение
Коце © написа:"Секс с манекенка" няма да донесе такъв кеф брат! :lol: :lol: :lol:
Ribko
фен клуб-скобар

Мнение от Ribko »

Се ще се намери някой да о..а темата :smt075
''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Nikola Polizovski »

Колега Bob Nudd,абе друже...не ти ни трябва да доказваш дали си пускал риби или не.... :wink: Мани ги всички който не могът да поднесат когато некой направил страхотен излет :wink: И аз имам снимки как пускам риба,но на пук на такива не ги пускам...При последния ми излет много ме испровокираха та пуснах неколко снимки как рилийзваме...но вече нема да пускам ,само и само да доказвам на 2 човека оти съм пуснал :!: Прави си кефо и ама хич да не ти пука.Айде сега нека те коментират след клипчето......
Още един път поздрави за редко срещания перфектен излет :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Macedonia
Братко, теб съм те признал! :drinkers: :D
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема! :lol:
jultopepi
фен клуб-скобар

Мнение от jultopepi »

Винаги ще има кой да У,,,ре темата
а излета и рибите са №1
Има недохранени риби и жадни рибари
фен клуб скобар
Аватар
сандански карп
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от сандански карп »

Nikola Polizovski написа:Колега Bob Nudd,абе друже...не ти ни трябва да доказваш дали си пускал риби или не.... :wink: Мани ги всички който не могът да поднесат когато некой направил страхотен излет :wink: И аз имам снимки как пускам риба,но на пук на такива не ги пускам...При последния ми излет много ме испровокираха та пуснах неколко снимки как рилийзваме...но вече нема да пускам ,само и само да доказвам на 2 човека оти съм пуснал :!: Прави си кефо и ама хич да не ти пука.Айде сега нека те коментират след клипчето......
Още един път поздрави за редко срещания перфектен излет :drinkers: :drinkers: :drinkers:
НИКОЛААА аз брат сомчетата, от последния излет у ГРЪЦКО 3кг си ги турих у един бидон, и си ги пуснах у нашият язовир,ама снимки нема да пусна,некой ке каже че съм трафикант :D :D оня 34-ката ти го виде :D
YOU LL NEVER WALK ALONE
Аватар
pluv4o
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pluv4o »

То бива да хващате,ама вие направо сте направили фитнес.Страхотен риболов. :smt038 :smt023
zozo
новобранец
новобранец

Мнение от zozo »

Trias написа:
Иначе преди да ми изтриете по-горните мнения по темата Ви написах , че в ЕС рибата е обща и е тъпо да прекаляваме с улова на дадени видове риби в Гърция , щото примерно не са у нас ! Те просто са у нас - палиш колата и ловиш риба там

Мда, прав си. Ние също го знаем това и сме на същото мнение. След като е постнат клипа обаче не мислиш ли, че си "убъркАл рейса пич...?". 98% от рибата е върната. НИТО ЕДНА УМРЯЛА РИБА нямаме, нито ние с Bob Nudd, нито PAMPASA, нито от другия живарник. Пак казвам НИТО ЕДНА. Рискувам да повторя, но е доста неприятно да гледам (чета) такива коментарии - въпреки, че не изглежда кой знае колко фотогенично, рибата сме я изсипали на земята, за да я снимаме и 1-2 минути след това си замина ЖИВА И ЗДРАВА във водата, но явно има хора на които завистта за добрия излет, добрия улов, доброто изкарване им идва малко в повечко. Силно съжалявам, че първият ми пост в този форум е с такъв тон, сори, не се сдържах. А следващия път когато някой от нас 5-мата направи такъв улов, снимки ще видите на куково лято и като напише някой от нас, бяхме ........ и хванахме ................ кг. ще викате, не е верно щот няма снимки - еми да, няма да има.
А на всички колеги, които искрено се радват за излета който колегата Bob Nudd е споделил с вас, мога само да пожелая - да ви се връща Изображение
КОЛЕГИ, МОЛЯ ВИ СЪБИРАЙТЕ ВСИЧКИ ОПАКОВКИ, ПЛИКЧЕТА И ВСЯКАКВИ БОКЛУЦИ СЛЕД РИБОЛОВА СИ!!! НЕКА НЕ СИ КЕНДЗАМЕ ТАМ КЪДЕТО ПОСЛЕ ИСКАМЕ ДА ИЗКАРАМЕ ДОБРЕ!!!
David Kamenov
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от David Kamenov »

Браво колеги направо си е било разбиване.
Риболова е хоби.Наслука :)
Аватар
Trias
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Trias »

zozo написа: Мда, прав си. Ние също го знаем това и сме на същото мнение. След като е постнат клипа обаче не мислиш ли, че си "убъркАл рейса пич...?". 98% от рибата е върната.... въпреки, че не изглежда кой знае колко фотогенично, рибата сме я изсипали на земята, за да я снимаме и 1-2 минути след това си замина ЖИВА И ЗДРАВА във водата... но явно има хора на които завистта за добрия излет, добрия улов, доброто изкарване им идва малко в повечко..... А следващия път когато някой от нас 5-мата направи такъв улов, то снимки ще видите на куково лято
Добре , явно съм "объркАл рейса пич..." , ама що си мислиш , че се пукам от завист за добрия ви улов там ? И що ,заради мене трябва да се лишават от снимки всичките потребители на форума ?:ето две снимки , като илюстрация на термина "кукуво лято" :oops:

Изображение

Изображение
Ето и мнението на колегата още веднъж :
nemur64 написа:ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА УСПЕШНИЯ ИЗЛЕТ, НО :
- ТАКА НАТЪПКАНА РИБАТА В ЖИВАРНИЦИТЕ /КАКТО СТАВА ЯСНО ЗА ДЕН, ИЛИ ДВА/ И ИЗСИПАНА, КАТО ХРАНА ЗА ПРАСЕТА ПО ЗЕМЯТА СЕ РАЗМИНАВА МАЛКО С ИНАЧЕ ХУМАННОТО И ВРЪЩАНЕ ОБРАТНО ВЪВ ВОДАТА
- БРАВО И НА ГЪРЦИТЕ, ЧЕ ИМАТ ТАКИВА ВОДОЕМИ МАКАР И ДА НЕ СЕ ХВАЛЯТ С ТОВА
- НЕКА КОЛЕГИТЕ НЕ СЕ СЪРДЯТ ЗА КОМЕНТАРА, ТОЙ Е САМО ЗАБЕЛЕЖКА ЗА-МАЛКО ПОВЕЧЕ УВАЖЕНИЕ КЪМ УЛОВА
- НЕ Е НЕОБХОДИМО ПРИ НАКОЛКОДНЕВЕН ИЗЛЕТ РИБАТА ДА СЕ ПУСКА ПОСЛЕДНИЯ ДЕН
Аватар
Bob Nudd
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Bob Nudd »

Ще помоля някой модератор да заключи темата.
Няма смисъл да се влиза в излишни пререкания.
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Bob Nudd написа:Ще помоля някой модератор да заключи темата.
Няма смисъл да се влиза в излишни пререкания.
Наистина :wink: браво за улова :smt023
Заключено

Обратно към “Моят риболовен излет”