Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Vimba vimba по гръцки
- Bob Nudd
- ще става разбирач
Re: Vimba vimba по гръцки
Стратегията му беше много добра, застана под нас и хващаше по някоя и друга риба.Nikola Polizovski написа:Хахахах,и какво хвана колегата Македонец с неговата правилна стратегия![]()
За щука пробвахте ли...играеше ли...още не съм направил сефтето там тази годинано сега за уикенда би трябвало да мога да ходя
За щука Pampasa беше метнал една въдица на тапа с рибе, но нищо. На два пъти видях да гони хищник, можеби трябва да застуди още малко.
Коце © написа:"Секс с манекенка" няма да донесе такъв кеф брат!![]()
![]()
bkd написа:
Е това ми идва в малко повечко
И на мене така ми се стори първоначално

ps ...ебати свинщината

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Има, има,Trias написа:.... за гръцки селяндур със серкме още не съм чувал

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- Bob Nudd
- ще става разбирач
Като ти идва в малко повечко тези риби не виждам да са положени върху дюшече:bkd написа:Е това ми идва в малко повечко
Ведънж обясних защо са пръснати така рибите, повече няма да обяснявам.
Нямах намерение да пускам тема, но ме накараха. Следващ път няма да има.
Рибите все още са си там, пални си колата и ходи да провериш! Престани да търсиш под вола теле!Trias написа: И на мене така ми се стори първоначалноМайсторлък или простотия ? По-скоро дълбоко разбиране и познаване на Морунажа , като биологичен вид , като ареал на разпространение и съответно добър улов . Браво бе ,
ps ...ебати свинщинатаИначе преди да ми изтриете по-горните мнения по темата Ви написах , че в ЕС рибата е обща и е тъпо да прекаляваме с улова на дадени видове риби в Гърция , щото примерно не са у нас ! Те просто са у нас - палиш колата и ловиш риба там ! Още нещо - гърците не се занимават с риболов на Речни кефали , Морунажи , Мрени , Кротуги и Скобари
Там дал Бог морета и други видове риби
Между другото за гръцки селяндур със серкме още не съм чувал
Ето Ви едно клипче:

![]()
Се ще се намери някой да о..а темата 

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Колега Bob Nudd,абе друже...не ти ни трябва да доказваш дали си пускал риби или не....
Мани ги всички който не могът да поднесат когато некой направил страхотен излет
И аз имам снимки как пускам риба,но на пук на такива не ги пускам...При последния ми излет много ме испровокираха та пуснах неколко снимки как рилийзваме...но вече нема да пускам ,само и само да доказвам на 2 човека оти съм пуснал
Прави си кефо и ама хич да не ти пука.Айде сега нека те коментират след клипчето......
Още един път поздрави за редко срещания перфектен излет

Още един път поздрави за редко срещания перфектен излет

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- сандански карп
- вече хвърля и на тежко
НИКОЛААА аз брат сомчетата, от последния излет у ГРЪЦКО 3кг си ги турих у един бидон, и си ги пуснах у нашият язовир,ама снимки нема да пусна,некой ке каже че съм трафикантNikola Polizovski написа:Колега Bob Nudd,абе друже...не ти ни трябва да доказваш дали си пускал риби или не....Мани ги всички който не могът да поднесат когато некой направил страхотен излет
И аз имам снимки как пускам риба,но на пук на такива не ги пускам...При последния ми излет много ме испровокираха та пуснах неколко снимки как рилийзваме...но вече нема да пускам ,само и само да доказвам на 2 човека оти съм пуснал
Прави си кефо и ама хич да не ти пука.Айде сега нека те коментират след клипчето......
Още един път поздрави за редко срещания перфектен излет![]()
![]()

YOU LL NEVER WALK ALONE
То бива да хващате,ама вие направо сте направили фитнес.Страхотен риболов.

Trias написа:
Иначе преди да ми изтриете по-горните мнения по темата Ви написах , че в ЕС рибата е обща и е тъпо да прекаляваме с улова на дадени видове риби в Гърция , щото примерно не са у нас ! Те просто са у нас - палиш колата и ловиш риба там
Мда, прав си. Ние също го знаем това и сме на същото мнение. След като е постнат клипа обаче не мислиш ли, че си "убъркАл рейса пич...?". 98% от рибата е върната. НИТО ЕДНА УМРЯЛА РИБА нямаме, нито ние с Bob Nudd, нито PAMPASA, нито от другия живарник. Пак казвам НИТО ЕДНА. Рискувам да повторя, но е доста неприятно да гледам (чета) такива коментарии - въпреки, че не изглежда кой знае колко фотогенично, рибата сме я изсипали на земята, за да я снимаме и 1-2 минути след това си замина ЖИВА И ЗДРАВА във водата, но явно има хора на които завистта за добрия излет, добрия улов, доброто изкарване им идва малко в повечко. Силно съжалявам, че първият ми пост в този форум е с такъв тон, сори, не се сдържах. А следващия път когато някой от нас 5-мата направи такъв улов, снимки ще видите на куково лято и като напише някой от нас, бяхме ........ и хванахме ................ кг. ще викате, не е верно щот няма снимки - еми да, няма да има.
А на всички колеги, които искрено се радват за излета който колегата Bob Nudd е споделил с вас, мога само да пожелая - да ви се връща

КОЛЕГИ, МОЛЯ ВИ СЪБИРАЙТЕ ВСИЧКИ ОПАКОВКИ, ПЛИКЧЕТА И ВСЯКАКВИ БОКЛУЦИ СЛЕД РИБОЛОВА СИ!!! НЕКА НЕ СИ КЕНДЗАМЕ ТАМ КЪДЕТО ПОСЛЕ ИСКАМЕ ДА ИЗКАРАМЕ ДОБРЕ!!!
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Добре , явно съм "объркАл рейса пич..." , ама що си мислиш , че се пукам от завист за добрия ви улов там ? И що ,заради мене трябва да се лишават от снимки всичките потребители на форума ?:ето две снимки , като илюстрация на термина "кукуво лято"zozo написа: Мда, прав си. Ние също го знаем това и сме на същото мнение. След като е постнат клипа обаче не мислиш ли, че си "убъркАл рейса пич...?". 98% от рибата е върната.... въпреки, че не изглежда кой знае колко фотогенично, рибата сме я изсипали на земята, за да я снимаме и 1-2 минути след това си замина ЖИВА И ЗДРАВА във водата... но явно има хора на които завистта за добрия излет, добрия улов, доброто изкарване им идва малко в повечко..... А следващия път когато някой от нас 5-мата направи такъв улов, то снимки ще видите на куково лято

Ето и мнението на колегата още веднъж :
nemur64 написа:ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА УСПЕШНИЯ ИЗЛЕТ, НО :
- ТАКА НАТЪПКАНА РИБАТА В ЖИВАРНИЦИТЕ /КАКТО СТАВА ЯСНО ЗА ДЕН, ИЛИ ДВА/ И ИЗСИПАНА, КАТО ХРАНА ЗА ПРАСЕТА ПО ЗЕМЯТА СЕ РАЗМИНАВА МАЛКО С ИНАЧЕ ХУМАННОТО И ВРЪЩАНЕ ОБРАТНО ВЪВ ВОДАТА
- БРАВО И НА ГЪРЦИТЕ, ЧЕ ИМАТ ТАКИВА ВОДОЕМИ МАКАР И ДА НЕ СЕ ХВАЛЯТ С ТОВА
- НЕКА КОЛЕГИТЕ НЕ СЕ СЪРДЯТ ЗА КОМЕНТАРА, ТОЙ Е САМО ЗАБЕЛЕЖКА ЗА-МАЛКО ПОВЕЧЕ УВАЖЕНИЕ КЪМ УЛОВА
- НЕ Е НЕОБХОДИМО ПРИ НАКОЛКОДНЕВЕН ИЗЛЕТ РИБАТА ДА СЕ ПУСКА ПОСЛЕДНИЯ ДЕН
- Bob Nudd
- ще става разбирач
Ще помоля някой модератор да заключи темата.
Няма смисъл да се влиза в излишни пререкания.
![]()
НаистинаBob Nudd написа:Ще помоля някой модератор да заключи темата.