Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Тролинг
naRiba.com

Форум

Питане за тролинг в Гърция
Модератор: bobopeli
Питане за тролинг в Гърция
Здравеите колеги ,предполагам че има писано по въпроса но ако може наи после да се уточни какви документи ,разрешителни,надуваема ли да е лодката (понеже не се регистрират ?) до колко коня да е мотора и всичко свързано със СПОКОИСТВИЕТО ПО ВРЕМЕ НА РИБОЛОВА (по отношение на законодателството на Гърция)С доста хора съм говорил (които ходят да влачат там) и до сега един не ми се похвали че е вадил каквито и да е док??? Казват че гърците си затваряли очите НО ......... ако НЕ СИ ГИ ЗАТВОРЯТ НЯКОИ ПЪТ И СИ СЪС СКЪПА ЛОДКА ...........?Лично аз съм питал БРЕГОВАТА ОХРАНА на НЕЯ МУДЕНЯ като им казах че лодката е купена от Германия и .........Обясниха ми какво е нужно (куп документи) и на финала ми СПОДЕЛИХА -----ОНЛИ ДАИВИНГ ??? НО ФИШИНГ ??? Добре е да си знаеме слабите места защото и без това не ни ДОЛЮБВАТ саседите .А ГЛОБИТЕ НЕ СА ИМ ЛОШИ ХИЧ
ПП( Не питам за вътрешните водоеми (за там знам че е забранено)

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Питане за тролинг в Гърция
Ако ме вземеш за пасенджър,нема да имаш грижи!
Требва ти джокер-"Обади се на приятел"!
Естественно-Чистокръвен Грък,без бугарски примеси!

Имам го човека но нее рибар и живее в Солун.А като направа всичко по кемпера (няма теглич) ще направиме накои друг излетTroli Rapala написа:Ако ме вземеш за пасенджър,нема да имаш грижи!Требва ти джокер-"Обади се на приятел"!
Естественно-Чистокръвен Грък,без бугарски примеси!
![]()

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Питай в гоуфишинга, там много народ има лодки в Гърция и правят фишинг, не само дайвинг.
Лятото си продадох лодката на един пич, който си я е закарал в Гърция, там я регистрирал и си ходи да си лови.
Лятото си продадох лодката на един пич, който си я е закарал в Гърция, там я регистрирал и си ходи да си лови.
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Колега мерси че ме подсетиGODzillata написа:Питай в гоуфишинга, там много народ има лодки в Гърция и правят фишинг, не само дайвинг.

Здравейте колеги.
Дали научихте нещо по темата, защото аз рових ама нищо не намерих, а пък и мен ме интересува, защото ходим там от време на време с приятели, но всеки път треперя като съм с въдиците и лодката.
Дали научихте нещо по темата, защото аз рових ама нищо не намерих, а пък и мен ме интересува, защото ходим там от време на време с приятели, но всеки път треперя като съм с въдиците и лодката.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Няма нищо ново по темата, в го фишинга ще ти кажат че е забранено
А иначе казано, вадиш си разрешително за професионален риболов посредством някой грък и си ловиш където искаш в сладките води

А иначе казано, вадиш си разрешително за професионален риболов посредством някой грък и си ловиш където искаш в сладките води