Питане за тролинг в Гърция

Модератор: bobopeli

toyo1

Питане за тролинг в Гърция

Мнение от toyo1 »

Здравеите колеги ,предполагам че има писано по въпроса но ако може наи после да се уточни какви документи ,разрешителни,надуваема ли да е лодката (понеже не се регистрират ?) до колко коня да е мотора и всичко свързано със СПОКОИСТВИЕТО ПО ВРЕМЕ НА РИБОЛОВА (по отношение на законодателството на Гърция)С доста хора съм говорил (които ходят да влачат там) и до сега един не ми се похвали че е вадил каквито и да е док??? Казват че гърците си затваряли очите НО ......... ако НЕ СИ ГИ ЗАТВОРЯТ НЯКОИ ПЪТ И СИ СЪС СКЪПА ЛОДКА ...........?Лично аз съм питал БРЕГОВАТА ОХРАНА на НЕЯ МУДЕНЯ като им казах че лодката е купена от Германия и .........Обясниха ми какво е нужно (куп документи) и на финала ми СПОДЕЛИХА -----ОНЛИ ДАИВИНГ ??? НО ФИШИНГ ??? Добре е да си знаеме слабите места защото и без това не ни ДОЛЮБВАТ саседите .А ГЛОБИТЕ НЕ СА ИМ ЛОШИ ХИЧ :idea: ПП( Не питам за вътрешните водоеми (за там знам че е забранено)
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Re: Питане за тролинг в Гърция

Мнение от Troli Rapala »

Ако ме вземеш за пасенджър,нема да имаш грижи! :wink: Требва ти джокер-"Обади се на приятел"! :wink: Естественно-Чистокръвен Грък,без бугарски примеси! :D :drinkers:
toyo1

Мнение от toyo1 »

Troli Rapala написа:Ако ме вземеш за пасенджър,нема да имаш грижи! :wink: Требва ти джокер-"Обади се на приятел"! :wink: Естественно-Чистокръвен Грък,без бугарски примеси! :D :drinkers:
Имам го човека но нее рибар и живее в Солун.А като направа всичко по кемпера (няма теглич) ще направиме накои друг излет :idea: да си носа ли бележника :?: :lol:
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

Питай в гоуфишинга, там много народ има лодки в Гърция и правят фишинг, не само дайвинг.
Лятото си продадох лодката на един пич, който си я е закарал в Гърция, там я регистрирал и си ходи да си лови.
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
toyo1

Мнение от toyo1 »

GODzillata написа:Питай в гоуфишинга, там много народ има лодки в Гърция и правят фишинг, не само дайвинг.
Лятото си продадох лодката на един пич, който си я е закарал в Гърция, там я регистрирал и си ходи да си лови.
Колега мерси че ме подсети :?:
ilian_y
новобранец
новобранец

Мнение от ilian_y »

Здравейте колеги.
Дали научихте нещо по темата, защото аз рових ама нищо не намерих, а пък и мен ме интересува, защото ходим там от време на време с приятели, но всеки път треперя като съм с въдиците и лодката.
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Няма нищо ново по темата, в го фишинга ще ти кажат че е забранено :wink:
А иначе казано, вадиш си разрешително за професионален риболов посредством някой грък и си ловиш където искаш в сладките води :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Тролинг”