Кариерата

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
G.Petkov
и господ не е толокова добър

Re: Кариерата

Мнение от G.Petkov »

Vankata написа:
G.Petkov написа:"Колегата" под черта, си е написал за какво ни взема - ташак, поне аз така го чета!!!
:D
Malemi написа:... Отдавна не съм хващал таранки и каракуди по 1 кг , такива бяха в касите , обаче много трудно се ловят заради дълбочината. .
То не стига че таранка, ами и каракуда ...не се случва често ... :D
А-а-а, не ... това го пропуснах.Е това е пълен "ташак" :lol: :lol: :lol: !
Аватар
Божидар Стойков
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Божидар Стойков »

Миналата седмица в Неделя ходих на кариерата ... сутринта от 7 часа до 9 с спининга ... сменях какво ли не (блесни, воблери и туистъри за костур но без удар... най накрая хванахме една каракуда около 300 грама на дънната въдица която бях заметнал от 1 час.... Отказах се и отидох на Оризаре, там се накефих на костура :)

Преди 3-4 години на кариерата съм вадил щуки по 2-3 кг. но тогава нямаше мрежи а само един пазач който често ни е гонил :D
Изображение
Изображение
David Kamenov
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от David Kamenov »

Хубав излет Браво !
Риболова е хоби.Наслука :)
Аватар
donky
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от donky »

а клен и кефал има ли там ????/
Кажи му да иде да се гръмне или да си играе едно маваши на неговите въдици
toyo1

Мнение от toyo1 »

snegk написа:Там наистина са големи рибите :drinkers:
Във водата ли ? :wink:
amatev1
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от amatev1 »

Ааа, ако искайте вярвайте, никой не ви кара ! Действително каракудите и червеноперките на Кариерата са с колосални размери. Лично с братовчед ми уловихме 700 гр каракуда на плувка, а това лято десетки щуки на блесни - Mepps Aglia, Mepps Comet, Mepps Lusox. Успех ! :)

П.С: Веднъж докато ловихме на блесни скочи нещо наистина голямо и направи голям кръг около водната повърхност. Така и не разбрах какво е и си остана загадка за мен, но със сигурност не е Неси от Лохнес. :lol: :D
"Преплувах залива с труд, хванах пръта и както си бях до гърди напънах, рибата подръпна, аз въодушевен напънах още малко и праааас, Гарболиното на две."
chaikata
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от chaikata »

къде е тая кариера ????
ionko_terziev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ionko_terziev »

абе ние си правим майтап с момчето ама на кариерата наистина си има добри риби.имам приятели които ходят редовно там и са хващали щуки по 3-4 кг. ,и добри костури.но и за мрежите е вярно,особенно сега когато наближава никулден.и едно подсказване от мен-до голямата кариера има още една по малка ,и там е разрешен риболова при същите условия но все още не пускат мрежи.
ProfiLER
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ProfiLER »

шарани изкарани няма ли ?
Изображение
amatev1
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от amatev1 »

ionko_terziev написа:абе ние си правим майтап с момчето ама на кариерата наистина си има добри риби.имам приятели които ходят редовно там и са хващали щуки по 3-4 кг. ,и добри костури.но и за мрежите е вярно,особенно сега когато наближава никулден.и едно подсказване от мен-до голямата кариера има още една по малка ,и там е разрешен риболова при същите условия но все още не пускат мрежи.
На малката кариера едва ли ще може да стъпи човешки крак, освен без специална екипировка. Говоря за тръстики по 2 метра, които препречват пътя до средата, където има и вода. На кариерата има и добри запаси от бели риби и не са никак дребни. Лично съм виждал всичко това и информацията ми е достоверна !
"Преплувах залива с труд, хванах пръта и както си бях до гърди напънах, рибата подръпна, аз въодушевен напънах още малко и праааас, Гарболиното на две."
veso72
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от veso72 »

Абе във водата или на брега все риби ша има. :)
Няма по хубаво време от това когато сьм на риба.....с бира.
simo72
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от simo72 »

Бе то всичко е добре , ама ако имаше и некоя снимка , друго яче щяха да стоят нещата :wink: !
Върл Shimano фен!
amatev1
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от amatev1 »

simo72 написа:Бе то всичко е добре , ама ако имаше и некоя снимка , друго яче щяха да стоят нещата :wink: !
Имам снимки и на бели, и на щуки. Ще кача тея дни в същата тема. :)
snegk

Мнение от snegk »

Хайде Малемчо, цяла България тебе гледа.Днеска сутринта минах от там и не видях маркизата, помислих, че са го забранили, но на обед си беше там.Относно рибите, има хубави риби, ако напролет е все още разрешен ще му настоявам на водоема.Понеже на 5м. отпред е 10-12м. дълбоко а навътре стига до над 30м.и ще е много труден риболов.Посетих го два-пъти, но на плувка, хванах само перки, някой с размери над педя :wink: За шарани няма за кога да го разучавам, пък и тези мрежи ме убиват, и на теца има, но са навътре, тука са на 10м. от брега :twisted:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
todor83
новобранец
новобранец

Мнение от todor83 »

ProfiLER написа:шарани изкарани няма ли ?

миналия месец изкараха един 12кг, ама с мрежи
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”